departed Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 παιδια εχω κατι αρχεια απο καμερα που εγραφε σε ψηφιακη μορφη dvd τα βιντεο και τα χω αντιγραψει σε ενα φακελο σε ενα εξωτερικο σκληρο οταν τα βαζω σε ενα λαπτοπ με xp service pack 3 και παω να ανοιξω το φακελο μου σταματαει τον exlorer.exe ειτε παω να το ανοιξω απο τον εξωτερικο ειτε απο τα εγγραφα μου που τα εχω κανει αντιγραφη
TheELF Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Κάποιο από τα αρχεία έχει πρόβλημα,δεν γράφτηκε καλά από την κάμερα, μέχρι να βρεις ποιο από όλα φταίει άλλαξε την προβολή του φακέλου σε κάτι που δεν προβάλει εικονίδια,δηλαδή κάνε το λίστα ή λεπτομέρειες.
Arbitary Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 πρόβλημα με τα codec μυρίζομε για πέρνα και εκεί τα προγράμματα τις κάμερας ουσιαστικά μόνο το codec λείπει αν ξέρεις ποιο είναι περνά μόνο αυτό.
departed Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 οσο αφορα codecs εχω παρασει μια suite ace3procodecspacκ με παρα πολλους κοντεκς
SPANK Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Απο Codecs δοκίμασε να περάσεις και αυτο το πακέτο codecs
TheELF Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Πάνε σε ένα άλλο φάκελο,ιδίου τύπου,όρισε εκείνον τον φάκελο σε προβολή λίστα πάνε στο μενού του φακέλου στο Εργαλεία και έπειτα επιλογές φακέλων... και στην καρτέλα Προβολή πάτα το Εφαρμογή σε φακέλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.