Προς το περιεχόμενο

laptop T4400

johnyb98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα laptop €400-€500. Συγκεκριμένα έχω υπόψη μου το HP 620 (WD672EA).

Ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με laptop με επεξεργαστή Intel T4400. Αυτός ο επεξεργαστής είναι (απ' ό,τι είδα) dual core. Απλά αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι η γνώμη σας πάνω σ' αυτό. Αξίζει ένας τέτοιος επεξεργαστής να είναι του laptop; Μήπως είναι λίγο παλαιάς τεχνολογίας και πρέπει να κοιτάξω για κάτι πιό σύγχρονο (και ίσως πιό δυνατό); Και αν ναι, έχετε να προτείνετε κάποιους άλλους επεξεργαστές;

Βέβαια, η αγορά ενός laptop είναι και συνάρτηση του τί θέλεις απ' αυτό.. Εγώ δεν έχω και υψηλές απαιτήσεις. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι internet πλοήγηση, κάνα word αρχείο... Τέτοια, απλά πράγματα. Δε με ενδιαφέρει να έχει camera για video κλήσεις (όπως και το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει) και γενικότερα τέτοια απλά πράγματα.

Βέβαια, σκέφτηκα, ότι γι' αυτές τις προϋποθέσεις ένα τέτοιο μοντέλο ίσως και να ήταν εντάξει και να μη χρειαζόταν να πάρω και μία γνώμη παραπάνω. Απλά σκέφτηκα να κοιτάξω και λίγο πιό μακρυά.. Ίσως σε 1-2 χρόνια μού χρειαστεί κάτι πιό δυνατό, οπότε γιατί να μην επενδύσω από τώρα και να αγοράσω κάτι καλό που θα κρατήσει (και πάλι - επαναλαμβάνω - εάν αυτός ο επεξεργαστής δεν είναι και τόσο δυνατός και πρέπει να πάω σε κάτι καλύτερο);

Κατά τ' άλλα, τα υπόλοιπα που έχει το laptop είναι εντάξει. Απλά μ' ενδιαφέρει πολύ το θέμα του επεξεργαστή.

Οποιαδήποτε γνώμη θα είναι πολύτιμη και θα βοηθούσε πολύ!!

Ευχαριστώ για το χρόνο σας !

Δημοσ.

Για τις απαιτήσεις που αναφέρεις, ο επεξεργαστής αυτός είναι υπεραρκετός. Αλλά όπως λες κι εσύ είναι κάπως παλιάς τεχνολογίας, 3-4 χρόνια πίσω. Αν μπορείς να βρεις κάτι πιο σύγχρονο χωρίς να ξεφύγεις αρκετά οικονομικά, ΟΚ αλλιώς go for it.

Δε νομίζω πως όσο ενδιαφέρεσαι για office και Internet θα χρειαστείς κάτι ισχυρότερο. Δεν ξέρω αν σ αυτό το budget μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο, οπότε περίμενε και για καμιά άλλη πρόταση :)

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Για 1 άντε 1.5 βαριά-βαριά χρόνο και εφόσον το θέλεις μόνο για internet & office είσαι μια χαρά .... τωρα αν θέλεις να βάλεις κάτι παραπάνω και να πας σε i3 επεξεργαστή με σχετικά καλή κάρτα γραφικών, super αυτονομία και καλή τιμή είσαι εδώ ,, αυτό θα το έχεις 2-3 χρόνια και θα κάνεις και το κάτι παραπάνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...