tolis2 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα παιδες...Θα ηθελα μια ευκολη λυση για γρηγορη αλλαγη ΙΡ στο ρουτερ μου. Οποιος γνωριζει και μπορει να βοηθησει ευπροσδεκτος
tolis2 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Το εκανα αλλα δεν αλλαξε....Γιατι???
geustathiou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 αστο 1 λεπτο κλειστο και θα παρεις αλλη
parsifal Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα παιδες...Θα ηθελα μια ευκολη λυση για γρηγορη αλλαγη ΙΡ στο ρουτερ μου. Οποιος γνωριζει και μπορει να βοηθησει ευπροσδεκτος Εγώ χρησιμοποιώ γι' αυτήν τη δουλειά το DMT Tool. Αρκεί ένα PPP reconnect: το οποίο παρεμπιπτόντως είναι πολύ πιο γρήγορη διαδικασία (4-5 δευτερόλεπτα) από το να κλείσεις και να ξανανοίξεις τον router σου. Πρέπει να ελέγξεις όμως αν το chipset του router σου είναι συμβατό με κάποια από τις εκδόσεις του DMT Tool. Αλλιώς, μάλλον θα χρειαστεί να μας πεις το ακριβές μοντέλο του router σου για να δούμε μήπως υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα αντίστοιχων δυνατοτήτων...
tolis2 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Εχω Windows 7 64bit και το μοντεμ μου ειναι το NetFasteR IAD2(pstn) Προσπαθω με αυτο το προγραμμα(DMT tool) αλλα μου βγαζει πως δινω λαθος Port(23 μου ειχε προεπιλεγμενο) :S :S
parsifal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Από μία μικρή έρευνα που έκανα γι' αυτό το μοντέλο, κυρίως στο ADSLgr, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το συγκεκριμένο router δεν υποστηρίζεται από καμία από τις υποεκδόσεις του DMT Tool και δυστυχώς, δεν παρέχει ούτε πρόσβαση από κονσόλα για να εισάγεις απευθείας εντολές. Άρα, ο,τι μπορείς να κάνεις μόνο από το web interface του!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 με ποιον ISP είσαι? HOL?
Eru Iluvatar Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Πολύ πιθανό να έχει HOL o φίλος, γιατί και εγώ που είμαι στην ίδια εταιρεία έχω το NetFaster IAD2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.