taroutatsou Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Παιδες θελω την βοηθεια σας με το εξης προβλημα: Παιζω COD4 στο laptop μου αλλα σε μικροτερη αναλυση απο αυτη της επιφανειας εργασιας. Καποιες φορες αφου κλεισω το παιχνιδι (μετα απο ενα ικανοποιητικο αριθμο ωρων οσον αφορα το λιωσιμο ) κατα καποιο τροπο "μικραινει" η αναλυση της οθονης. Ενα πλαισιο στο δεξι μερος ενω ειναι προσβασιμο με το ποντικι δεν μπορει να προσπελαστει. Τα παραθυρα μεγιστοποιουνται στο μικροτερο πλαισιο. Μπορω να κανω δεξι κλικ και εχω προσβαση στα εικονιδια στο κατω δεξι μερος. Τεσπα πολλα ειπα κ αμφιβαλλω αν καταλαβατε κ πολλα γιαυτο εσωκλειω screenshot! Αι νιντ χελπ
taroutatsou Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Σε κανεναν δεν εχει τυχει το ιδιο? Σημειωση: Δεν ειναι λυση το να σταματησω να παιζω CoD!
phanispal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δοκίμασες απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση οδηγών;
taroutatsou Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Πριν περιπου 2+ βδομαδες αλλαξα driver κ αρχισαν να εμφανιζονται αυτης της φυσεως τα προβληματα. Μετα καποια στιγμη εβαλα πιο παλιο οδηγο δεν δεν φαινοταν να προκαλει κατι παρομοιο. (λεω δεν φαινοταν γιατι κ με τον αλλο δεν το εκανε καθε φορα) Τωρα εβαλα ενα νεο οδηγο που ειδα κ παλι το ιδιο. Επισης προκυπτει κ ενα νεο προβλημα. Συνοψιζοντας μου φαινεται πως θα βαλω παλι παλιο οδηγο και θα κατσω στα αυγα μου! Thnx anyway
phanispal Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ποια κάρτα γραφικών έχεις και ποιους οδηγούς έχεις περάσει;
taroutatsou Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 nVidia geforce 8600m gt εχω βαλει ολους τους drivers απο 258.96 July 19, 2010 και μετα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.