Προς το περιεχόμενο

core i7-920 multi-core processing

tripoodas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,να μην μακρυγορώ εχω προβλημα με τον επεξεργαστη μου i7-920 εχει φάει αρκετά oc απο 2.66 στα 2.8,3,3.4 εως 3.6 stable αλλα στα 4.2 δεν μ εκανε εκτίμηση της αποδοσης :P

εχει περασει πολλα..τσπ.

το προβλημα ειναι οτι δεν χρησιμοποιει πολλους πυρηνες στην επεξεργασια βιντεο,εχω δοκιμασει imtoo mpeg encoder platinum, total converter, avi recomp.

παλιοτερα οταν ειχα μετατρεψει avi σε dvd μου δουλευε ο επεξεργαστης 100% βεβαια τον εριχνα απο τισ ρυθμισεις του προγραμματος.αλλα τωρα που ξαναπροσπαθησα γιοκ.15-20%....100σταριζει μονο εναν πυρηνα τυχαιο καθε φορα.και οι αλλοι δουλευουν στο 1-10% αναλογα τις διεργασιες που μου τρεχουν.εχω δοκιμασει να βρω drivers για τον επεξεργαστη χωρις αποτελεσμα,εκανα update ta bios,τπτ και παλι,εβαλα το easy tune ths gigabyte μηπως ειχα πειραξει κατι απο εκει,ετρεξα το msconfig ολα καλα....αν μπορεσει να βοηθησει καποιος θα τον ευχαριστουσα... :rolleyes:

mitrikh gigabyte ex58-ud3r,inder core i7 920, 4 gb ram.intel ssd drive. gainward gtx 460....

Δημοσ.

παλαιοτερα, ψαχνοντας και εγω γιατι δεν χρησιμοποιει ολους τους πυρηνες με το converxtodvd διαπιστωσα οτι δεν υποστηριζε το προγραμμα πολυεπεξεργασια.

Σε νεοτερη εκδοση ομως το διορθωσαν και πλεον το κανει.

Τσεκαρισε αν τα προγραμματα που ανεφερες μπορουν να χρησιμοποιησουν ολους τους πυρηνες. (ή αν μπορουν, αν εχουν καποια ρυθμιση στα settings, για το ποσους πυρηνες να χρησιμοποιησουν)

Δημοσ.

παλαιοτερα, ψαχνοντας και εγω γιατι δεν χρησιμοποιει ολους τους πυρηνες με το converxtodvd διαπιστωσα οτι δεν υποστηριζε το προγραμμα πολυεπεξεργασια.

Σε νεοτερη εκδοση ομως το διορθωσαν και πλεον το κανει.

Τσεκαρισε αν τα προγραμματα που ανεφερες μπορουν να χρησιμοποιησουν ολους τους πυρηνες. (ή αν μπορουν, αν εχουν καποια ρυθμιση στα settings, για το ποσους πυρηνες να χρησιμοποιησουν)

Ευχαριστω φιλε μου αλλα με το ιδιο προγραμμα τουσ δουλευα ολους παλιοτερα,και δεν νομιζω να φταιει οτι το εχς σπασμενο,και τα 3 προγραμματα παντως με ρωτουσαν ποσους θελω να χρησιμοποιησω οποτε δεν ειναι αυτο το προωλημα :/

λεω να κανω φορματ αλλα δεν ξερω αν αυτο θα λυσει το προβλημα....αλλα απο την στιγμη που δεν ειναι θεμα bios ειναι θεμα λογισμικου...οποτε..αν δεν το βρω θα παω σε format..γιατι εκτοσ απο την επεξεργασια βιντεο λογικα εχει προβλημα και σε αλλα προγραμματα οπως winrar games κτλ....

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που αναφερεις οτι ο ενας πυρηνας κατοσταριζει , αλλα και οι υπολοιποι κατι κανουν (αναλογα τις διεργασιες) αυτο σημαινει οτι δεν εχεις απενεργοποιησει καποιους πυρηνες απο το bios.

Πριν δοκιμασεις format, τουλαχιστον δοκιμασε επανεγκατασταση καποιου απο τα προγραμματα που ανεφερες. Αν και παλι δεν λυθει το προβλημα και απευχεσαι το format, τοτε κανε λιγο υπομονη.

Πιστευω οτι καποια παιδια θα διαβασουν το προβλημα σου και θα εχουν να σου προτεινουν κατι καλυτερο απο οτι σκεφτηκα εγω.

Δημοσ.

Απο τη στιγμη που αναφερεις οτι ο ενας πυρηνας κατοσταριζει , αλλα και οι υπολοιποι κατι κανουν (αναλογα τις διεργασιες) αυτο σημαινει οτι δεν εχεις απενεργοποιησει καποιους πυρηνες απο το bios.

Πριν δοκιμασεις format, τουλαχιστον δοκιμασε επανεγκατασταση καποιου απο τα προγραμματα που ανεφερες. Αν και παλι δεν λυθει το προβλημα και απευχεσαι το format, τοτε κανε λιγο υπομονη.

Πιστευω οτι καποια παιδια θα διαβασουν το προβλημα σου και θα εχουν να σου προτεινουν κατι καλυτερο απο οτι σκεφτηκα εγω.

δεν εχω προβλημα,θελω λιγο καθαρισμα ουτως η αλλως,απλα σε αυτο ελπιζω μηπως βρουμε κατι θα περιμενω 2-3 μερες και βλεπουμε,σε ευχαριστω παντωσ :)

Δημοσ.

Πάντως τώρα που το λές και μένα ενώ παλαιότερα σε κανα sony vegas 100ριζαν σε render τώρα 50% και άν.Λέτε να παίζουν κανα ρόλο τα c1,c3 states κλπ που πλεον τα εχω ενεργοποιημένα;

Δημοσ.

και εγω νομιζω τα εχω απενεργοποιησει αλλα αυτα ειναι και καλα για οικονομια,να δουλεωουν μονο οσοι πυρηνες χρεαζοντε....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...