pshortjohn Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να βάλω ένα κουμπί like του facebook στην ιστοσελίδα ή το blog μου. Έχω βρει μερικά αλλά έχουν το εξής πρόβλημα, πρέπει να βάλεις διεύθυνση URL ενώ εγώ ψάχνω ένα που αυτόματα όταν βάζεις τον κώδικα μέσα στην ανάρτηση να μην απαιτεί URL και στην ουσία να το βρίσκει μόνο του. Να κάνει κάτι σαν SHARE αλλά like!!! Σίγουρα θα δυσκολευτείτε να καταλάβατε τι λέω!! Ευχαριστώ πάντως προαιρετικά!!!
tempo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 με τι έχεις φτιάξει το blog σου; εγώ έχω κάνει κάτι παρόμοιο με αυτό που ζητάς στο δικό μου, δες ( http://www.ipedia.gr ) και αν είναι αυτό που ζητάς ακριβώς να σε βοηθήσω
pshortjohn Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό ακριβώς εννοώ!!! Μπορείς να βοηθήσεις;;;
tempo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό ακριβώς εννοώ!!! Μπορείς να βοηθήσεις;;; με wordpress έχεις φτιάξει το blog σου;
tempo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 με blogspot! λυπάμαι άλλα σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορώ να βοηθήσω. Αν είχε κάνει το blog σε wordpress (να το στήσεις εσύ απο την αρχή και όχι έτοιμο της μορφής xxxxxxx.wordpress.com) τότε θα μπορούσα να σου πω τι έκανα εγώ. σίγουρα θα βρεθεί κάποιος άλλος όμως να βοηθήσει...
pshortjohn Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 αν μπορεις πες μου τι εκανες μήπως μπορέσω να το κάνω κι εγώ!!
PCM Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 αν μπορεις πες μου τι εκανες μήπως μπορέσω να το κάνω κι εγώ!! Εδώ είσαι !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.