Προς το περιεχόμενο

LCD 40+ ιντσών 1100 ευρώ

dragsot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάχνω για lcd 40+ ιντσών στα 1100 ευρώ μάξ.Η απόσταση θέασης θα είναι περ. 2.5 μέτρα.Θα χρησιμοπιείται για:

1)Ψηφιακά και αναλογικά κανάλια

2)Οθόνη για το ps3

3)οθόνη για το βασικό μου pc πάλι για gaming

Θέλω αναγκαστικά να έχει:Καλά χρώματα(λογικά LED backlight λοιπόν),full hd ανάλυση

Θα εκτιμούσα:200 πραγματικά hz για 3d,internet tv υπηρεσία,να είναι διαθέισμη σε γνωστό μαγαζί για να την δω από κοντά

Μέχρι στιγμής μου αρέσει αρκετά αυτή:

Sony KDL 40HX800

Θα ήθελα μία γνώμη για αυτήν ή/και εναλλακτικές επιλογές. :) :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κατά την ταπεινή μου άποψη σε αυτές τις ίντσες που κοιτάζεις δεν έχει νόημα το 3d. εδώ λένε ότι ακόμα και σε 50 είναι ψευτο3d. χώρια το πρόβλημα των τίτλων και της γενικότερης υποστήριξης

Παντως η τηλεοραση που σ' ενδιαφερει ειναι απο τις κορυφαιες εναλλακτικα και σαν πιο φθηνη λυση μπορεις να κοιταξεις και αυτη.Link

Καλά χρώματα(λογικά LED backlight λοιπόν),

Τα καλα χρωματα και το led ειναι κατι που δεν ισχυει.

led = υπερτονισμενα και υπερκορεσμενα χρωματα κοινως ψευτικα που με το περασμα του χρονου κουραζουν

Led = πιθανο clouding

Με καλυψε ο φιλος παραπανω... Σκοπευω να αγορασω την TV που προτεινε ο kostas.b αλλα αν εξαντληθει θα περιμένω για αλλα μοντελα που θα βγουν συντομα.

Εχει μουφα 3D αλλα δεν με νοιαζει το 3D ετσι κ αλλιως για την ποιοτητα εικονας για τα χρηματα της θα την παρω

Την έχω δει την συγκεκριμένη.Για να πω την αλήθεια,δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ το 3d όσο τα 200hz γενικά που θα προσφέρουν ομαλότητα.Τώρα η infinia είναι ουσιαστικά στα ίδια λεφτά(με αντικαταβολή).Την έχω δει και μου φαίνεται καλή,αλλά δεν έχω δει την sony οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω(Αν την έχει δει κάποιος ή την έχει ας με διαφωτίσει).Περί LED,απ'όσο έχω δει οι απλές LCD βγάζουν ξασπρισμένα χρώματα.Ωστόσο,επειδή το έχω δει και αυτό που λες σε LED,αυτό θέλω να βλέπω κάθε τηλεόραση πριν την αγοράσω ή τουλάχιστον να έχω γνώμες από κατόχους.

Επίσης έχω δει όμως και LED LCD να έχουν παρόμοια χρώματα με plasma.

Άρα,στα ίδια λεφτά αξίζει η infinia ή η 40HX800?

EDIT.

Μάλλον εννοούσες την Samsung.Η κούραση φταίει....Θα την κοιτάξω :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...