Sellers Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Πάντως έχω φάει κόλλημα. Κάθομαι και βλέπω τις απαντήσεις στο βίντεο. Πολύ προβληματισμός η νεολαία.
JohnXarxas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 εμένα αυτο που με προβληματιζει ειναι πως κανεις δεν μπορει να πει την άποψη του πολιτισμένα! (κι άλλος προβληματισμός η νεολαία :Π)
florevil Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδιά είμαι ο μονος που δεν ακούει τι λεει ο φλορίβιλ στο βίντεο;Δεν ακούγεται τίποτα.Πως το είδε τόσος κόσμος και κατάλαβε και τι λέει; Κατι ειχα κανει λαθος με το καινουργιο μικροφωνο που αγορασα και βγαινει ο ηχος μονο απο το ενα ηχειο..
Fawkes Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Πάντως έχω φάει κόλλημα. Κάθομαι και βλέπω τις απαντήσεις στο βίντεο. Πολύ προβληματισμός η νεολαία. εμένα αυτο που με προβληματιζει ειναι πως κανεις δεν μπορει να πει την άποψη του πολιτισμένα! (κι άλλος προβληματισμός η νεολαία :Π) Διαβάζοντας αυτά τα σχόλια μου ήρθε στο μυαλό ένα κείμενο που διάβαζα λίγο πριν τις πανελλήνιες. Απολαύστε τον: http://www.babiniotis.gr/wmt/webpages/index.php?lid=1&pid=16&catid=%CE%A0%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%B1&apprec=185
Ahigh_forvalue Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 φιλε φλοριαν εμενα παντως δεν μου πολυαρεσουν τα video σου..που αν εξαιρεσεις τα τοπια και την καπως μετρια παραγωγη(που πολλες φορες υπερεκτιμας τις δυνατοτητες σου πανω σε αυτο) ολα τα αλλα ειναι κλαυτα.. η κριτικη που κανω αφορα οτι εχεις τα μεσα να κανεις κατι καλο και δημιουργηκο και εσυ αναλωνεσαι σε χαζομαρες..και αυτο το λεω επειδη καποιοι λενε πως εχεις ταλεντο..εγω απο αυτα που βλεπω δεν βλεπω και πολυ ταλεντο..τωρα αν το κανεις για την πλακα σου και μονο και δεν θελεις να εκφραζεσαι μεσα απο αυτο που κανεις καλα κανεις..αποτην αλλη αν το βλεπεις πιο σοβαρα σου προτεινω να δεις πολλες ταινιες με σκηνοθετες που εχουν αποψη ωστε να παρεις μια ιδεα απο σκηνοθεσια αλλα και σεναρια..και να καταλαβεις πως δεν υπαρχει κανενας λογος να υπαρχουν ατομα που πετανε ή πυροβολανε ή ειναι ρομποτ για να ειναι καλη μια ταινια.. και βαζω ενα βιντεο απο ταινια μικρου μηκους....προσεξε να καταλαβεις τι κανεις λαθος.. http://www.youtube.com/watch?v=mwT-RprNMOY
RottenLungs Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 φιλε φλοριαν εμενα παντως δεν μου πολυαρεσουν τα video σου..που αν εξαιρεσεις τα τοπια και την καπως μετρια ... παραγωγη(που πολλες φορες υπερεκτιμας τις δυνατοτητες σου πανω σε αυτο) ολα τα αλλα ειναι κλαυτα.. η κριτικη που κανω αφορα οτι εχεις τα μεσα να κανεις κατι καλο και δημιουργηκο και εσυ αναλωνεσαι σε χαζομαρες..και αυτο το λεω επειδη καποιοι λενε πως εχεις ταλεντο..εγω απο αυτα που βλεπω δεν βλεπω και πολυ ταλεντο..τωρα αν το κανεις για την πλακα σου και μονο και δεν θελεις να εκφραζεσαι μεσα απο αυτο που κανεις καλα κανεις..αποτην αλλη αν το βλεπεις πιο σοβαρα σου προτεινω να δεις πολλες ταινιες με σκηνοθετες που εχουν αποψη ωστε να παρεις μια ιδεα απο σκηνοθεσια αλλα και σεναρια..και να καταλαβεις πως δεν υπαρχει κανενας λογος να υπαρχουν ατομα που πετανε ή πυροβολανε ή ειναι ρομποτ για να ειναι καλη μια ταινια.. και βαζω ενα βιντεο απο ταινια μικρου μηκους....προσεξε να καταλαβεις τι κανεις λαθος.. http://www.youtube.c...h?v=mwT-RprNMOY Πολυ μέτριο το video... Το νόημα πολυφορεμένο, η μουσική αδιάφορη και δεν μου κολλάει με το όλο σκηνικό. Σκηνοθετικά, πάλι αδιάφορο. Τώρα το κοριτσάκι καλά έπαιζε, δεν λέω. Υπάρχουν πολυ πιο αξιόλογα πράγματα για να πάρει μαθήματα το παλικάρι. Μία σύγχρονη ταινία που είδα και είναι μάθημα σκηνοθεσίας, είναι το The Turin Horse. Μπορεί κάποιοι να την θεωρήσουν κουλτουριάρικη κτλ. αλλα κάθε άλλο (μόνο το official τράιλερ στο youtube είναι λίγο δήθεν αλλα εμένα κι αυτό μου άρεσε). Βέβαια την συγκεκριμένη ταινία την βλέπεις σαν έργο τέχνης, έτσι (και δεν παίζει να την δείς ολόκληρη με την μία - εγω την είδα σε δύο δόσεις). Η εικόνα, η ατμόσφαιρα δεν περιγράφονται.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Πολυ μέτριο το video... Το νόημα πολυφορεμένο, η μουσική αδιάφορη και δεν μου κολλάει με το όλο σκηνικό. Σκηνοθετικά, πάλι αδιάφορο. Τώρα το κοριτσάκι καλά έπαιζε, δεν λέω. Υπάρχουν πολυ πιο αξιόλογα πράγματα για να πάρει μαθήματα το παλικάρι. Μία σύγχρονη ταινία που είδα και είναι μάθημα σκηνοθεσίας, είναι το The Turin Horse. Μπορεί κάποιοι να την θεωρήσουν κουλτουριάρικη κτλ. αλλα κάθε άλλο (μόνο το official τράιλερ στο youtube είναι λίγο δήθεν αλλα εμένα κι αυτό μου άρεσε). Βέβαια την συγκεκριμένη ταινία την βλέπεις σαν έργο τέχνης, έτσι (και δεν παίζει να την δείς ολόκληρη με την μία - εγω την είδα σε δύο δόσεις). Η εικόνα, η ατμόσφαιρα δεν περιγράφονται. οπως ειπα και πριν ενοειτε πως πρεπει να δει κανονικες ταινιες απο καλους σκηνοθετες... και αν και δεν το εχω δει"το αλογο του τορινου" ..ειμαι σιγουρος πως αξιζει λογο του σκηνοθετη (bela tarr).. οσο για την ταινια που εβαλα δεν την θεωρω κατι το ιδιαιτερο απλα ηθελα να του δειξω πως με τα ιδια μεσα μπορεις να φτιαξεις κατι πολυ πιο αξιολογο..
JohnXarxas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Συμφωνώ με τον Ahigh_forvalue ως προς το ότι τα βίντεο σου δεν έχουν θέμα κάθε βίντεο είναι σαν ένα μέσο προβολής σου και των εφε που μπορεις να κάνεις Σαν να μας λες "δειτε μπορω να με βαλω δυο φορες ταυτοχρονα" Πραγματικά δεν χρειάζεται ταλέντο για να κάνεις ένα τέτοιο βίντεο είναι απλα χρήση των εφέ σαν μαθηματικά. Θες δεν θες θα ακολουθησεις τον τυπο και τελος Εκει που χρειάζεται το ταλέντο είναι στο δέσιμο να κάνεις κάτι σωστο, να αξιοποιήσεις δημιουργικά τις γνώσεις σου Παρ'ολα αυτα ακομα και έτσι πιστεύω πως κάνεις καλή δουλειά και ότι έχεις ταλέντο και όρεξη πάνω σε αυτόν τον τομέα Αν δεν είχες τόση όρεξη θα το είχες παρατήσει στο 6ο βίντεο απλα δεν έχεις βρει ακομα τον τρόπο να το προβαλεις σωστά Τα πλάνα σου έχουν πολύ ενδιαφέρον, απλα εκτος απο τα υπεροχα τοπια τα εφε, την καθαρή εικονα και εσένα πάντα πρωταγωνιστή, χρειάζεσαι κάτι ακόμα Στο έχω ξαναπει θες ΣΕΝΑΡΙΟ καλη συνέχεια
JohnXarxas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=XrYGQnP31IA Το βιντεάκι είναι school made για το καινούργιο μάθημα της ερευνητικής εργασίας (project)
atropa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 xaxa Τελειο πολυ καλο μονταζ μπραβο PS Εκανες ενα ορθογραφικο λαθος στην αρχη thnx.. το βίντεο όταν γυρίστηκε ήταν απλά ένα βίντεο που ξύπναγα τον μικρο. το μοντάζ έγινε μετά για πλάκα. τα audio είναι from scratch. οπoιος ενδιαφέρεται κάνω audio editing kai fx design, dubing, scoring. σε στέρεο και dolby 5.1
florevil Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 το τελευταιο μου http://www.youtube.com/watch?v=H3Xh0k8GvKE
JohnXarxas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 αυτο θα πει happy end! παντως ωραιο είναι συνεχισε την καλη δουλεια
kkostas77 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Γιατί βρε αγόρι μου τέτοια θλίψη στα βίντεό σου? Είσαι τόσο καλός, η προσπάθειά σου είναι καταπληκτική, θεωρώ πως μπορείς να πας πολύ μπροστά, αλλά γιατί τέτοια στεναχώρια. Την εποχή αυτή ο κόσμος επιθυμεί να δει κάτι χαρούμενο. Επειδή είμαι φαν σου, περιμένω να δω κάτι χαρούμενο απο σένα
JohnXarxas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Συμφωνω! και εγώ ήμουν χαρούμενος μεχρι που μου έκλεισαν το youtube! Χρειαζομαι ενθαρυνση, οχι καταθλιψη! εχεις ταλεντο, το λεω και το πιστευω αυτο, μην το ξοδεβεις ασκοπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα