Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

LoL Λες να κανω ? :P

Αν μπορείς όμως να έχει και μάχη με lightsabers για να βγει πιασάρικο

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Συμπαθητικο. Αλλα οχι ολοκληρο.

Βασικα μου φανηκε λιγο ανομοιογενες και δεν μου εδωσε να καταλαβω πληρως γιατι το κυνηγι. Υπεθεσα καποιες αλληγορικες εξηγησεις, αλλα δεν ηταν σαφες. Απο την αλλη, μπορει αυτο ακριβως να ηθελες να πετυχεις.

Δυο παρατηρησεις. 1) Οι κακοι θα επρεπε να ηταν καπως πιο αγριοι ή ακομα καλυτερα, ψυχροι.

2) Οι κλανιες ηταν πολυ, μα πολυ (κατα την γνωμη μου) περιττες!

Το πρωτο το θεωρω ακομα το καλυτερο :)

Γενικα παντως νομιζω πως "το χεις", με ενα αρτιο σεναριο μπορεις να κανεις παπαδες.

Και μια απορια. Πως καταφερες σε ολες τις σκηνες να εχεις αδειο το χωριο?

Δημοσ.

Συμπαθητικο. Αλλα οχι ολοκληρο.

Βασικα μου φανηκε λιγο ανομοιογενες και δεν μου εδωσε να καταλαβω πληρως γιατι το κυνηγι. Υπεθεσα καποιες αλληγορικες εξηγησεις, αλλα δεν ηταν σαφες. Απο την αλλη, μπορει αυτο ακριβως να ηθελες να πετυχεις.

Δυο παρατηρησεις. 1) Οι κακοι θα επρεπε να ηταν καπως πιο αγριοι ή ακομα καλυτερα, ψυχροι.

2) Οι κλανιες ηταν πολυ, μα πολυ (κατα την γνωμη μου) περιττες!

Το πρωτο το θεωρω ακομα το καλυτερο :)

Γενικα παντως νομιζω πως "το χεις", με ενα αρτιο σεναριο μπορεις να κανεις παπαδες.

Και μια απορια. Πως καταφερες σε ολες τις σκηνες να εχεις αδειο το χωριο?

Βασικα εβαλα τις κλανιες για να μην ειναι "σοβαρο"

Επισης οι φιλοι μου ολο γελαγανε και δεν μπορουσα να κανω σοβαρη δουλεια :D

εμμ οπως το ειπες χωριο ειναι για αυτο ειναι και αδειο :D

Ευχαριστω πολυ...

Δημοσ.

κάτσε φτιάξει ένα σενάριο πιο "πραγματικό"

βάλε κανέναν διάλογο

μερικές φορές η εικόνα δν είναι χίλιες λέξεις

πολλά σημεία είναιυπερβολικά

αλλα είναι όντως ενδιαφέρον

γτ να μην είναι σοβαρό όμως?

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τους προλαλλήσαντες. Προσπάθησε τα σενάρια σου να έχουν μια λογική αλληλουχία.

Επίσης, να συμπληρώσω πως ενώ σκηνοθετικά τα πας καλά, κάνεις κάποια λάθη που θα μπορούσες να αποφύγεις. Πχ στο πρώτο σου βίντεο φαίνεται η σκιά του κάμεραμαν σε κάποιο πλάνο. Ή στο τελευταίο εκεί που σκάει μύτη τ'αμάξι τα χρώματα στην εικόνα αλλάζουν απότομα, ενώ θα μπορούσες εύκολα να τα διορθώσεις. Επίσης ο γεμιστήρας δεν αδειάζει ρίχνοντας δυο φορές. :P

Κατά τ'άλλα η δουλειά σου είναι πολύ ωραία. Συνέχισε έτσι, και προσπάθησε όσο μπορείς να εξελίσσεσαι. Και πάνω απ'όλα δίνε βάση στα λάθη γιατί μέσα απ'αυτά μαθαίνεις.

Δημοσ.

Εχετε δικιο αλλα ειναι δυσκολο να βρει κανεις καλο σεναριο.. :/ με το αμα3ι ? Καλο μου φανηκε οταν το εφτιαξα αλλα η κλοτσια που ριχνω ειναι πολυ ψευτικο... :P χαχα για το γεμιστηρα δεν ξερω :D

Ευχαριστω παντως για τα σχολια σας...

Αν εχει φτιαξει κανεις τιποτα απο εδω ας το βαλει :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας :)

Ειπα να ανοιξω αυτο το τοπικ μιας και δεν ειδα κανενα αλλο παρομοιο :/

Aς βαλουμε οτι ταινιουλα εχουμε φτιαξει και να τις σχολιασουμε εδω.. Μπορει να ειναι απο Youtube, vimeo Γενικα απο οπου θελετε :)

Ξεκιναω ειμαι 14 (σχεδον 15) και το τελευταιο βιντεακι που εχω φτιαξει ειναι αυτο..

Channel: RealFlorian

http://www.youtube.com/watch?v=_ygVtjB7eVo

Βαλτε και εσεις τα δικα σας :)

Πολύ καλό μπορώ να πω αν και νομίζω πως τη σκηνή που σε χτυπάει το αυτοκίνητο δεν θα έπρεπε να την είχες δείξει.Καμιά φορά είναι πιο ωραίο όταν αφήνεις κάποια πράγματα να υπονοηθούν.

να και το πρώτο από τα κωμικά σκετς...

Μπράβο παιδιά.Μ'άρεσε ιδιαίτερα η μουσική και τα λόγια που παίζατε ενδιάμεσα.

Χίλια μπράβο για την προσπάθεια σας.Μικρέ είσαι φοβερός.

Δημοσ.

χαχαχαχ! ευχαριστώ... άλλαξα μέσα σε μια χρονιά (το βιντεο αυτό έγινε πέρυσι τέτοιες μέρες και πιο πριν)

πλεον φαίνομαι πιο μεγάλος...

το βλέπω και δεν το πιστεύω

το ρεμιξ που ποσταρα πριν το ξαναποστάρω μέσω vimeo γιατι το youtube το έβγαλε λόγω πνευματικών δικαιωμάτων :mad:

http://vimeo.com/30538288

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...