Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στον JohnXarxas

Βασικα εχω Green Screen (3 χ 4 πανι για να το παιρνω μαζι μου)... Αληθεια δεν το ηξερα οτι υπαρχει τοσο φτηνο.. μπορεις να μου στειλεις link για να δω ευχαριστω... Θα το ψαξω..εχω διαβασει 2 βιβλια after effects και ξερω τα βασικα για να κανω οσα θελω...

Στον nomisteraki

Εχεις απολυτα δικιο... Ειμαι 15 και δεν εχω πολυ χρονο... και για αυτο αναγκαζομαι να τα κανω σε ενα σαββατοκυριακο... Δεν ειμαι ακομα ωριμος για να δημιουργω σεναρια που να στεκουν :D Επισης πεταω τα ρουχα επειδη δεν ηθελα να τα κανω χαλια.. :D Το ψευτικο αιμα κολλαγε και δεν εφευγε ευκολα..

Και καλα ποναγα πολυ και εφτυνα αιμα... ΛΟΛ το ξερω φαινεται πολυ ψευτικο :/

Ευχαριστω παντος για την αναλυση :) Πολυ χαιρομαι οταν διαβαζω σχολια :)

Στον apd453

χαχα δυστηχως δεν διαθετω πολλα χρηματα για ενδυμασιες και περουκες κτλ... οντως αυτο με το κλαδι ειναι λιγο απιθανο.. Αλλα με λιγη φαντασια ολα γινονται ;)

Σας ευχαριστω ολους παντως...

PS apd453

Εχεις να μου δειξεις κατι που εχεις φτιαξει ? :)

Επεξ/σία από florevil
  • Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λοιπόν, εγώ ξέρω να χειρίζομαι καλά προγραμματάκια του στυλ corel video studio.

δεν έχω χρόνο να μάθω το adobe after effects

(βασικά πιο πολύ δεν έχω όρεξη,γτ είναι πιο δύσκολο, χρόνο σπαταλάω στο φόρουμ...)

λινκ δεν μπορώ να σου στείλω, το πήρα από υπαρκτό μαγαζί και όχι από το ίντερνετ

πάνε οπουδήποτε με ηλεκτρονικά, και ζήτα το

θα στο δώσει κάπως χωριστά...

δλδ καλώδιο, προβολέα, λάμπα , φις μπρίζας (αν λεγεται έτσι) κλπ

(στην θεσσαλονίκη το είχα βρει αρκετά πιο ακριβά από ότι στην επαρχία (γρεβενά) και δεν ξέρω γτεσύ από ότι κατάλαβα, μένεις σε επαρχία, και να ξες είσαι πολύ κωλόφαρδος για αυτό)

ζήτα του να στα συνθέσει εκείνος, δεν νομίζω να σε χρεώσει

μην δοκιμάσεις μόνος σου, γτ ως γνωστών με το ρεύμα δεν παίζουμε

μην το πάρεις στραβά έτσι όπως στο είπα, δεν θέλω να το παίξω μπαμπάκας σου, απλά έχουν δει πολλά τα μάτια μου με ενήλικες και νομίζω ότι καλό θα ήταν να στο πω

π.χ.

http://www.insomnia.gr/topic/398066-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%8C%CF%88%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%81%CE%B5%CF%8D%CE%BC%CE%B1/

το πανί δεν βοηθάει κατα τη γνώμη μου ιδιέταιρα, αφού δεν είναι σχεδόν ποτέ τελείως λείο για να κάνεις επαγγελματική δουλειά, βέβαια μπορεί να χρειαστεί κάποια στιγμή να αιωρήσεις κάποιο αντικείμενο, και να φορέσεις το πανί

την κριτική αυτή που σου γίνεται, παρ'την θετικά

καλά κάνεις και δεν διαθέτεις πολλά χρήματα για αγορά. αν μάθεις να λειτουργείς σωστά με τα απαραίτητα, θα κάνεις παππάδες όταν θα έχεις επαγγελματικό εξοπλισμό

όσο αναφορά τα σενάρια, θα πω αυτό που ειπώθηκε παραπάνω: καλύτερα να κάνεις λίγα και καλά

γράψε περιληπτικά αυτό που σκέφτεσαι πως θα γίνει

έπειτα, κάνε μια ανάλυση των χαρακτήρων που λαμβάνουν μέρος

και μετά γράψε το σενάριο με κάθε λεπτομέρεια

και ας μην βγάζεις ένα βίντεο κάθε σαββατοκύριακο

αν κάτσεις και το δουλέψεις, τότε θα βγάζεις σενάρια που στέκουν

Δημοσ.

Οκ ευχαριστω παρα πολυ... 8α αγορασω μπογια να δοκιμασω :) (υπαρχει διαφορα αν αγορασω κανονιξη πρασινη μπογια η αν ειναι special μπογια το οποιο ειναι μονο για αυτο ? )

Και για τον φωτισμο θα ζητησω απο τον πατερα μου αν ειναι που ξερει απο αυτα να βαλλει στο δοματιο μου οπως μου ειπες :)

Τελος για το σεναριο θα κανω οτι μπορω να το βελτιωσω... Ελπιζω το επομενο που θα φτιαξω (θα μου παρει χρονο επειδη ξεμεινα απο ιδεες :P) να ειναι καλυτερο :)

Δημοσ.

κυκλοφορούν κάτι "ειδικές" μπογιές

βέβαια, δεν έχει νόημα να δώσεις τζάμπα παραπάνω λεφτά

παίρνεις κανονικό χρώμα. θα βρεις ίδιο

Greenscreen.jpg

και με το φως από τον προβολέα θα είναι μια χαρά...

περίμενε να σου έρθει έμπνευση

μέσα στο μάθημα, που είμαι σίγουρος ότι χουζορεύεις κάποια στιγμή, κοίτα από το παράθυρο, και όπως θα σκέφτεσαι, όλο και κάτι θα σου έρθει

αυτό θα το κάνεις σε κάποια ώρα όπως αρχαία, που δεν υπάρχει περίπτωση να ενδιαφερθείς ή να μην κοιμούνται οι υπόλοιποι, οπότε δεν θα κάνουν φασαρία για να σε ενοχλούν :-D χεχεχε

Δημοσ.

κυκλοφορούν κάτι "ειδικές" μπογιές

βέβαια, δεν έχει νόημα να δώσεις τζάμπα παραπάνω λεφτά

παίρνεις κανονικό χρώμα. θα βρεις ίδιο

και με το φως από τον προβολέα θα είναι μια χαρά...

περίμενε να σου έρθει έμπνευση

μέσα στο μάθημα, που είμαι σίγουρος ότι χουζορεύεις κάποια στιγμή, κοίτα από το παράθυρο, και όπως θα σκέφτεσαι, όλο και κάτι θα σου έρθει

αυτό θα το κάνεις σε κάποια ώρα όπως αρχαία, που δεν υπάρχει περίπτωση να ενδιαφερθείς ή να μην κοιμούνται οι υπόλοιποι, οπότε δεν θα κάνουν φασαρία για να σε ενοχλούν :-D χεχεχε

Οκ ευχαριστω και παλι...

Τωρα με το χιονι που πεφτει μπορει να μου ερθει εμπνευση :D

Δημοσ.

Στον apd453

χαχα δυστηχως δεν διαθετω πολλα χρηματα για ενδυμασιες και περουκες κτλ... οντως αυτο με το κλαδι ειναι λιγο απιθανο.. Αλλα με λιγη φαντασια ολα γινονται ;)

PS apd453

Εχεις να μου δειξεις κατι που εχεις φτιαξει ? :)

Η φαντασία περισσεύει στην ηλικία που είσαι.

Είχα πολύ φαντασία και εγώ. Κάλους είχα βγάλει.

Είμαι της θεωρίας εγώ. Εγώ κρίνω δηλ. τις δουλειές των άλλων.

Εξάλλου και να σκηνοθετούσα στη καλύτερη θα έκανα κάτι σαν το "οικογενειακές ιστορίες".

Χρώμα τέτοιο για τοίχο θα βρεις εύκολα (πλαστικό για τοίχους-όχι ειδικό). Αν βάψεις τόσο έντονα το δωμάτιο σου θα αποκτήσεις ψυχολογικά.

Το πρώτο βίντεο που έδωσες στην αρχή ήταν πολύ καλό πάντως.

Δημοσ.

Τι μου θυμίσατε... έχω πάρει χρώματα να βάψω το δωμάτιο μου και βαριέμαι!! :mad:

Δημοσ.

Τι μου θυμίσατε... έχω πάρει χρώματα να βάψω το δωμάτιο μου και βαριέμαι!! :mad:

LoL Ακυρο...

Δημοσ.

Μια απορία, το είδα λίγο βιαστικά το πρώτο:

Τι περίμενε ο φίλος στο βίντεο; Τη κοπέλα του και τελικά τον τράκαρε αυτοκίνητο;

Δεν καταλαβαίνω, τι μήνυμα θες να περάσεις; :/

Δημοσ.

Μια απορία, το είδα λίγο βιαστικά το πρώτο:

Τι περίμενε ο φίλος στο βίντεο; Τη κοπέλα του και τελικά τον τράκαρε αυτοκίνητο;

Δεν καταλαβαίνω, τι μήνυμα θες να περάσεις; :/

Το παιδι αυτο ειμαι εγω.. και περιμενε την κοπελα του.. περναγε η ωρα και τιποτα.. και μετα σκεφτηκε να αυτοκτονισει βλεποντας το αμαξι που ερχοταν αλλα τελικα δεν το εκανε... για αυτο και το ονομασα Never Give Up... :D οκ το παραδεχομαι το σεναριο ειναι λιγο πολυ φτωχο.. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...