Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

florevil, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ωραιο...

αλλα πολυ δραματικο ρε παιδακι μου! μεπιασε η καρδια μου πρωινιτατικα :confused:

ας το έβλεπες βράδυ...

:mrgreen:

όσο αναφορά το βίντεο θα συμφωνήσω ότι ήταν γαμάτο, αλλά πολύ δράμα

Δημοσ.

ο μπραβο καλο το μονταζ :)

εφτιαξα ενα το περασμενο σαββατοκυριακο και ειπα να το βαλλω :)

http://www.youtube.com/watch?v=CWDE3TXFoGA

PS Δειτε το σε HD :P

Στο σημείο που πετάγεται ο χάρος με έπιασε νευρικό γέλιο έκλαψα από τα γέλια χχαχαχαχα

Δημοσ.

Στο σημείο που πετάγεται ο χάρος με έπιασε νευρικό γέλιο έκλαψα από τα γέλια χχαχαχαχα

να υποθέσω ότι για τις ανάγκες του γυρίσματος ψωνίσατε από τα αποκριάτικα?

Δημοσ.

να υποθέσω ότι για τις ανάγκες του γυρίσματος ψωνίσατε από τα αποκριάτικα?

Οχι τα ειχα απο μικρος :D

Δημοσ.

Μα ο χάρος είναι πνεύμα και δε θα έπρεπε να μπει στο τρυπάκι να κυνηγάει. Μπορεί να πάει όπου θέλει με ένα τσακ.

Από την άλλη δεν γίνεται να πεθάνει ο χάρος. Εκτός αν απλά τον τραυμάτισε και του ξέφυγε. Αλλά και πάλι ο χάρος μπορεί να τον βρει όποτε θέλει.

Κατά τη γνώμη το συγκεκριμένο έργο θα έπρεπε να είναι ποιότητα LP (όπως ήταν παλαιά στα VHS) και όχι HD για ευνόητους λόγους.

@florevil Μάλλον είναι καιρός να βάψεις το δωμάτιο σου πράσινο.

Κανένας άλλος με ταινιούλες? :mrgreen: :mrgreen:

Μπράβο πάντως από εμένα. Έχεις αρχ*(*&(*&_.

Δημοσ.

Μα ο χάρος είναι πνεύμα και δε θα έπρεπε να μπει στο τρυπάκι να κυνηγάει. Μπορεί να πάει όπου θέλει με ένα τσακ.

Από την άλλη δεν γίνεται να πεθάνει ο χάρος. Εκτός αν απλά τον τραυμάτισε και του ξέφυγε. Αλλά και πάλι ο χάρος μπορεί να τον βρει όποτε θέλει.

Κατά τη γνώμη το συγκεκριμένο έργο θα έπρεπε να είναι ποιότητα LP (όπως ήταν παλαιά στα VHS) και όχι HD για ευνόητους λόγους.

@florevil Μάλλον είναι καιρός να βάψεις το δωμάτιο σου πράσινο.

Κανένας άλλος με ταινιούλες? :mrgreen: :mrgreen:

οπως το λες ειναι πνευμα...και ειναι "μεταφορικα" ζωντανος... Και υποτιθεται οτι "σκοτωνω" τον "χαρο" μου... Δηλαδη το κακο :P LoL

Ναι το εχω ηδη βαψει πρασινο.... Για τα μελοντικα βιντεακια...

"πάρε και έναν προβολέα

θα σε βοηθήσει πολύ..." Τον προβολεα τι να τον κανω αφου σε εξωτερικο χωρο τραβαω :D Και επισης ειναι πολυ ακριβα...

Κανεις αλλος σκηνοθετης απο εδω ? :D

PS Ευχαριστω apd453

Δημοσ.

καθόλου

ένας απλός προβολέας αυτού του στυλ

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQgRMHoW2GA0RwdzSUKYeqjxigb48PSdYAQOvqytYhvGCEvCGx3&t=1

150Watt

την κάνει μια χαρά την δουλειά του

15 € το πήρα

απο εκεί και πέρα βάζεις κανέναν φίλο σου να κρατάει το κρατάει και είσαι ΟΚ (απο ότι είδα στα βίντεο έχεις πολλούς φίλους με όρεξη)

ή απλά το βιδώνεις σε κανένα ταβάνι και είσαι μια χαρά...

ο τοίχος που λες ότι έβαψες είναι σε εξωτερικό χώρο? σου πρότεινα προβολέα για το green screen

Notice: το φως να κοιτάει προς τα κάτω, γτ θα φαίνεται η σκιά σου και δεν θα κάνεις πολύ καλή δουλειά στο μοντάζ

απο εκεί και πέρα, αν δεν θες να ψαχτείς πολύ και απλά να πειραματιστείς λίγο, υπάρχει και αυτή η λύση

http://www.youtube.com/watch?v=FsjIoTCcrHg

απλά είναι με μπλε...

Δημοσ.

καταρχην να σου πω μπραβο για την δουλεια που εχεις κανει και για την προσπαθεια που κατεβαλες.

χωρις να θελω να μειωσω την προσπαθεια σου, θα κατσω να αναλυσω λιγο τα βιντεακια που εφτιαξες μπας και σου δωσω με τον τροπο μου τι να προσεχεις οταν καθεσαι και τα φτιαχνεις.

ξεκινω

1) Δεν υπαρχει οργανωμενο σεναριο. Στο πρωτο βιντεο περιμενεις την κοπελα, σε στηνει και σε παταει αμαξι ενω στεκοσουν πανω σε σταυροδρομι. Στο δευτερο σκαει μυτη ο χαρος και σε κυνηγαει και εσυ του κρυβεσαι λες και παιζετε "κρυφτουλι" , στο τριτο πας με ενα παπακι και παιρνεις μια βαλιτσα δολλαρια(!) χωρις ανταλαγμα και σε πυροβολουν πισωπλατα ενω στο βαθος αριστερα μια ξεμπαρκη παρεα κανει την βολτα της :P Δωσε βαση στο σεναριο, καλυτερα να γυρνας ενα βιντεο και καλο παρα 3 στα γρηγορα.

2)Βαλε και αλλα ατομα να λαμβανουν μερος στα γυρισματα. δειξε λιγη ποικιλια απο φατσες και συναισθηματα

3) Να δινεις μεγαλυτερη προσοχη στο μονταζ και στα 'ειδικα εφφε', πχ ο χαρος κραταει το στομαχι του και η τρυπα βρισκεται 20 εκατοστα πιο αριστερα απο εκει που θαπρεπε να υπαρχει η πληγη.. Επισης μην κοβεις σκηνες που μοιαζει σα να χανει frames το βιντεο.

στο venus End Γιατι βγαζεις τα ρουχα σου πριν πας να παρεις τα λεφτα? :P

εκει που εισαι πυροβολημενος στην ακρη της λιμνης/θαλασσας τι κανεις? προσπαθεις να πιεις νερο? προσπαθεις να βγαλεις την βυσσιναδα στο νερο να φανει οτι απλωνεται το αιμα? προσπαθεις να κανεις Push-ups? :P

Δημοσ.

Κανεις αλλος σκηνοθετης απο εδω ? :D

Όσους θέλεις και πρώτος εγώ.

Θα ήθελα λίγο και ενδυματολογικά να κολλάει το έργο.

Για εμένα είναι λίγο άκυρο το τρέντι μαλλί Παναγιωταρέα μέσα στα λιβάδια. Μου άφησε την εντύπωση ότι είχε κανένα πάρτι εκεί πάνω και έβλεπες δράκους στα σβησίματα. Αν πας για χρυσό φοίνικα είσαι καλά

Θα ήθελα μακρύ μαλλί τύπου Bravehart και κανένα σπαθάκι. Το ήθελα κάπως "άξεστος, original, βοσκός με καρδιά μικρού παιδιού να σκοτώνει το χάρο". Εγώ σε έχω για hollywood μεριά.

Να σκοτώνεις ολόκληρο χάρο με κλαδί ρε συ? Ούτε ο ράμπο δε τα έκανε αυτά.

Τη γνώμη μου λέω χωρίς παρεξήγηση. Εξάλλου μέσα από τη κριτική θα γίνεις καλύτερος.

Πέρα από τη πλάκα αυτό που κάνεις, να δείχνεις το έργο σου (καλό-κακό δεν έχει σημασία) δίνοντας τροφή σε εμάς τα κοράκια θέλει αρχ#@!@%$# και μπράβο σου. Μη μασάς συνέχισε έτσι. Μπράβο που δεν είσαι κομπλεξάκι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...