Προς το περιεχόμενο

Γιατί δεν εμφανίζει τα ελληνικά ;

we_will_rise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

control panel>clock,language and region>region & language

στην καρτελα administrative εκει που λεει για unicode αλλαξε τη γλωσσα σε ελληνικα...αν το προβλημα ειναι αλλου σορρυ δε μπορω να σε βοηθησω

Δημοσ.

control panel>clock,language and region>region & language

στην καρτελα administrative εκει που λεει για unicode αλλαξε τη γλωσσα σε ελληνικα...αν το προβλημα ειναι αλλου σορρυ δε μπορω να σε βοηθησω

Αυτο νομιζω ειπα κι εγω και ειναι γνωστο προβλημα σε φορητους με λειτουργικο σε δυο γλωσσες.Σιγουρα εχει να επιλεγξει και αγγλικο μενου αν θελει.

Δημοσ.

Αυτο νομιζω ειπα κι εγω και ειναι γνωστο προβλημα σε φορητους με λειτουργικο σε δυο γλωσσες.Σιγουρα εχει να επιλεγξει και αγγλικο μενου αν θελει.

ναι γιαννη αυτο ειπες απλα οταν ειδα το θεμα δεν ειχε απαντησει ακομα κανεις :P

και γω το ιδιο προβλημα ειχα σε σταθερο αλλα το εβαλα ελληνικα και εστρωσε

αν καποιος ξερει κατι ας το πει επειδη η κοπελα μου αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα σε προγραμμα πολυμηχανηματος και δε καταλαβαινω τι φταιει.

edit:

και εντελως συμπτωματικα το πολυμηχανημα της κοπελας μου ειναι hp...

Δημοσ.

Όλα φαίνονται σωστά.. :( Ελληνικά παντού !

Είδες το ποστ #6 στο λινκ που σου έδωσα; Μπορεί να μην έχει γίνει σωστά η εγκατάσταση της γλώσσας.

edit: Δύο ερωτήσεις

1) Τώρα το πήρες το λαπτοπ;

2) Αν όχι στο 1 το έκανε πάντα ή άρχισε ξαφνικά;

Δημοσ.

μου το έκανε όταν πήγα να εγκαταστήσω τους drivers του Lexmark X3580 και είναι ο λόγος που τον έδωσα και τώρα και με τον HP F2250...

Είναι προφανές ότι δεν γουστάρει περιφερειακά το laptop μου

Δημοσ.

μου το έκανε όταν πήγα να εγκαταστήσω τους drivers του Lexmark X3580 και είναι ο λόγος που τον έδωσα και τώρα και με τον HP F2250...

Είναι προφανές ότι δεν γουστάρει περιφερειακά το laptop μου

Δηλαδή αν απεγκαταστήσεις τους drivers τα εμφανίζει κανονικά;

Δημοσ.

Δηλαδή αν απεγκαταστήσεις τους drivers τα εμφανίζει κανονικά;

όχι όχι, εννοώ ότι τα "?" εμφανίζονται μόνο στο gui εγκατάστασης των drivers των 2 εκτυπωτών...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...