we_will_rise Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Windows 7 Home Premium GR γνήσια (προεγκατεστημένα στο Samsung R580-JS02 μου) τι παίζει εδώ ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Πινακας ελεγχου- Περιοχη και γλωσσα και βαλε ελληνικα οπου εχει επιλογη στη Διαχειριση.
we_will_rise Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Πινακας ελεγχου- Περιοχη και γλωσσα και βαλε ελληνικα οπου εχει επιλογη στη Διαχειριση. είναι ήδη !
Liakos10 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 control panel>clock,language and region>region & language στην καρτελα administrative εκει που λεει για unicode αλλαξε τη γλωσσα σε ελληνικα...αν το προβλημα ειναι αλλου σορρυ δε μπορω να σε βοηθησω
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 control panel>clock,language and region>region & language στην καρτελα administrative εκει που λεει για unicode αλλαξε τη γλωσσα σε ελληνικα...αν το προβλημα ειναι αλλου σορρυ δε μπορω να σε βοηθησω Αυτο νομιζω ειπα κι εγω και ειναι γνωστο προβλημα σε φορητους με λειτουργικο σε δυο γλωσσες.Σιγουρα εχει να επιλεγξει και αγγλικο μενου αν θελει.
we_will_rise Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 παιδιά, όπου υπήρχει επιλογή γλώσσας, τοποθεσίας κλπ. είναι Ελληνικά & Ελλάδα και το πρόβλημα υφίσταται ακόμα
Liakos10 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Αυτο νομιζω ειπα κι εγω και ειναι γνωστο προβλημα σε φορητους με λειτουργικο σε δυο γλωσσες.Σιγουρα εχει να επιλεγξει και αγγλικο μενου αν θελει. ναι γιαννη αυτο ειπες απλα οταν ειδα το θεμα δεν ειχε απαντησει ακομα κανεις και γω το ιδιο προβλημα ειχα σε σταθερο αλλα το εβαλα ελληνικα και εστρωσε αν καποιος ξερει κατι ας το πει επειδη η κοπελα μου αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα σε προγραμμα πολυμηχανηματος και δε καταλαβαινω τι φταιει. edit: και εντελως συμπτωματικα το πολυμηχανημα της κοπελας μου ειναι hp...
we_will_rise Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Όλα φαίνονται σωστά.. Ελληνικά παντού !
karmen1983 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Όλα φαίνονται σωστά.. Ελληνικά παντού ! Είδες το ποστ #6 στο λινκ που σου έδωσα; Μπορεί να μην έχει γίνει σωστά η εγκατάσταση της γλώσσας. edit: Δύο ερωτήσεις 1) Τώρα το πήρες το λαπτοπ; 2) Αν όχι στο 1 το έκανε πάντα ή άρχισε ξαφνικά;
we_will_rise Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Το είδα. Το έκανα. Τίποτα. Το laptop από ελλάδα το πήρα...
karmen1983 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Το είδα. Το έκανα. Τίποτα. Το laptop από ελλάδα το πήρα... Στο έκανε από την αρχή ή αρχισε ξαφνικά;
we_will_rise Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 μου το έκανε όταν πήγα να εγκαταστήσω τους drivers του Lexmark X3580 και είναι ο λόγος που τον έδωσα και τώρα και με τον HP F2250... Είναι προφανές ότι δεν γουστάρει περιφερειακά το laptop μου
karmen1983 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 μου το έκανε όταν πήγα να εγκαταστήσω τους drivers του Lexmark X3580 και είναι ο λόγος που τον έδωσα και τώρα και με τον HP F2250... Είναι προφανές ότι δεν γουστάρει περιφερειακά το laptop μου Δηλαδή αν απεγκαταστήσεις τους drivers τα εμφανίζει κανονικά;
we_will_rise Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δηλαδή αν απεγκαταστήσεις τους drivers τα εμφανίζει κανονικά; όχι όχι, εννοώ ότι τα "?" εμφανίζονται μόνο στο gui εγκατάστασης των drivers των 2 εκτυπωτών...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.