paulchro Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Ξερει κανεις πως μπορω να κανω το εξωτερικο μερος της καρτασ ηχου να δουλευει?
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Που ακριβώς δυσκολεύεσαι ; Το manual το διάβασες ;
paulchro Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Συγγνωμη ξεχασα να πω πως δεν εχω το installation cd οπως και τα manual.. :S
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 http://support.creat...e=Sound+Blaster Επιλέγεις την κάρτα σου και έχει user guide & drivers.
paulchro Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Τα κατεωασα κ τα εβαλα. Ομως τιποτα. Γι αυτο ρωτησα. Σε ευχαριστω για την απαντηση παντως.
venumis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Την συνδεση μεταξυ της μιας κάρτας pci με την άλλη μονάδα την εχεις συνδέσει ? Παροχή ρευματος στην εξωτερική μονάδα εχεις βάλει? Την ενσωματωμένη της μητρικής απο τα bios την εχεις απενεργοποιήσει μαζί και τους drivers? Σε τι λειτουργικό εισαι ? Τι ακριβώς εχεις δοκιμάσει στην εξωτερική μονάδα και δεν σου δουλευει?
paulchro Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Την σύνδεση μεταξύ τους την εχω ελέγξει και είναι οκ. Παροχή ρεύματος δεν υπάρχει για την μονάδα αυτή. Αυτό με την ενσωμάτωση δεν το χω καταλάβει. Windows 7 x32 εχω. Δεν δουλεύει καθόλου η εξωτερική μονάδα. Η κάρτα ήχου δουλεύει μια χαρά.
venumis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Κοίτα εγω εχω την platinum με την οποία η ξεχωριστή μονάδα παίρνει και ρεύμα, η δικιά σου είδα οτι πράγματι δεν παίρνει!! Εκτος απο το πλακύ καλώδιο απ οτι βλέπω παίρνει στην σύνδεση και firewire, το εχεις βάλει ? Με την ενσωματωμένη θέλω να σου πω οτι απο την στιγμή που εχεις βάλει κάρτα ήχου στην pci θα πρέπει να απενεργοποιήσεις μέσα απο τα bios την ενσωματωμένη κάρτα ήχου της μητρικής..Το πιο λογικό είναι να εχεις κάποια της Realtek.Αφου απενεργοποιηθεί η καρτά της mobo θα πρεπεί να διαγραφούν και ολοι οι drivers..
paulchro Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Κοίτα εγω εχω την platinum με την οποία η ξεχωριστή μονάδα παίρνει και ρεύμα, η δικιά σου είδα οτι πράγματι δεν παίρνει!! Εκτος απο το πλακύ καλώδιο απ οτι βλέπω παίρνει στην σύνδεση και firewire, το εχεις βάλει ? Με την ενσωματωμένη θέλω να σου πω οτι απο την στιγμή που εχεις βάλει κάρτα ήχου στην pci θα πρέπει να απενεργοποιήσεις μέσα απο τα bios την ενσωματωμένη κάρτα ήχου της μητρικής..Το πιο λογικό είναι να εχεις κάποια της Realtek.Αφου απενεργοποιηθεί η καρτά της mobo θα πρεπεί να διαγραφούν και ολοι οι drivers.. Νομιζω την απενεργοποιησα αλλα δεν ειμαι σιγουρος. ΜΠορεις μηπως να μ πεις πως γινεται ακριβως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.