Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμηση RAM

Herculess

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την Gigabyte GA770 με 2χ2gb ram επάνω στα 1333MHz, και λόγο των πεσμένων τιμών έλεγα να βάλω στα άλλα 2 DIMM 2χ1 GB ram μιας και τα 8 gb τα θεωρώ όχι τόσο χρήσιμα (και από οικονομικής άποψης). Η ερώτηση μου είναι αν γίνεται να βάλω στα άλλα 2 DIMM 2χ1gb ή θα πρέπει να είναι αναγκαστικά 2χ2gb για να δουλευουν όλες σε dual chanell. Γίνεται να δουλεύουν οι δύο 2αρες σε dual chanell και οι άλλες 2 των 1gb σε άλλο dual chanell. Πρέπει να έχουν και οι 4 την ίδια συχνότητα?

Δημοσ.

Έχω την Gigabyte GA770 με 2χ2gb ram επάνω στα 1333MHz, και λόγο των πεσμένων τιμών έλεγα να βάλω στα άλλα 2 DIMM 2χ1 GB ram μιας και τα 8 gb τα θεωρώ όχι τόσο χρήσιμα (και από οικονομικής άποψης). Η ερώτηση μου είναι αν γίνεται να βάλω στα άλλα 2 DIMM 2χ1gb ή θα πρέπει να είναι αναγκαστικά 2χ2gb για να δουλευουν όλες σε dual chanell. Γίνεται να δουλεύουν οι δύο 2αρες σε dual chanell και οι άλλες 2 των 1gb σε άλλο dual chanell. Πρέπει να έχουν και οι 4 την ίδια συχνότητα?

πρεπει να βαλεις αλλα 4 gb για να εχεις dual channel.

Δημοσ.

Όχι απαραίτητα. Εγώ έχω 2*2GB +2*1GB (στα πρώτα δύο slots 1*1GB + 1*2GB και στ' άλλα δύο το ίδιο) και το cpuz μου δείχνει dual channel. Όμως δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που ανά δύο είναι ακριβώς οι ίδιες.

Πάντως, ακόμα και τα 6GB RAM προς το παρόν θα σου είναι άχρηστα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...