mihachris Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα, Στο BIOS έχω ρυθμίσει το vcore στο 1.31V παρ'όλα αυτά στο CPU-Z, hwmonitor, speed fan και οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα έχω τσεκάρει, το vcore είναι 1.34V σε full load. Το λογικό είναι να εμπιστευτώ το BIOS αλλά βλέποντας όλα τα προγράμματα να δείχνουν την ίδια τιμή αμφέβαλλα. Μια βοήθεια παρακαλώ. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Πάντως παίζει να λένε και τα 2 την αλήθεια. Δεν είναι απόλυτα σταθερό, πόσο μάλλον σε διαφορετικά φορτία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα, Στο BIOS έχω ρυθμίσει το vcore στο 1.31V παρ'όλα αυτά στο CPU-Z, hwmonitor, speed fan και οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα έχω τσεκάρει, το vcore είναι 1.34V σε full load. Το λογικό είναι να εμπιστευτώ το BIOS αλλά βλέποντας όλα τα προγράμματα να δείχνουν την ίδια τιμή αμφέβαλλα. Μια βοήθεια παρακαλώ. Ευχαριστώ! Μια χαρα στα λενε,και το bios και τα προγραμματα.Ειναι λογικο σε full load να ανεβαινει το vcore λιγο.Που να ειχες και AMD να βαζεις 1,35 στο bios και να βλεπεις 1,374 στο cpu-z και σε full load 1,382. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 ΤΟ λογικό είναι σε load να χάνεις λίγη τάση (vdrop) εκτός και αν έχεις enabled κάποιον μηχανισμό για compensation (LLC,...). Πάντως οι διαφορές είναι μικρές και δεν χρειάζεται να ανησυχείς για κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freestyoler93 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 ενεργοποιησε στα bios το LLC (LoadLine Calibration) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 εγω εχω βαλει 1.225 στα bios και iddle εχω 1.216 και full 1.232 με llc vdrop με τοσο λιγο ρευμα δεν εχω καθολου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.