maik42 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 παιδια ξερετε αν υπαρχει κανενα θεμα ασυμβατοτητας με τα Win7x64 και το παραπανω usb modem? (http://www.airties.com/product-details.asp?pn=WUS-201) προσπαθω να το συνδεσω και να συνεργαστει με το NetFaster WLAN της Hol αλλα δεν τα καταφερνω.
Liakos10 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 φιλε μου ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με τα ιδια win και το ιδιο στικ.... εβαλα 32bit και παιζει κανονικα
maik42 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 φιλε μου ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα με τα ιδια win και το ιδιο στικ.... εβαλα 32bit και παιζει κανονικα αυτη ειναι η φουστια οτι στα 32 παιζει γ....ω τον μπελα μου. δλδ. τι φταιει; τα Win; ή το στικακι;
Liakos10 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 λογικα το στικακι...ειναι παλιο, τα πιο καινουρια της ιδιας εταιριας παιζουν σε win7x64..εγω το ειχα παρει πανω απο ενα χρονο πριν και πιστευα οτι με το καιρο η airTies θα βγαλει drivers για win7x64 για το συγκεκριμενο στικ (μαλλον εκανα λαθος) δοκιμασε αν θες να κατεβασεις drivers για χ64 απο πιο καινουριο στικ της ιδιας εταιριας μπας λεω μπας και κανει δουλεια.
maik42 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 με τους drivers για vista x64 που ειχα δοκιμασει δεν δουλευε. θα κανω αυτο που προτεινεις και επανερχομαι νεοτερα.
poulinos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 δεν μηπως τι chipset χρησιμοποιει και κατεβασε drivers απο εκει. air ties κακη επιλογη.
maik42 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Οχι δεν καταφεραν να το "ξεγελασουν" οι drivers απο νεοτερο μοντελο. Poulinos το ειχα τσεκαρει αλλα......μπαααααα. μου το χαρισαν και ειπα ετσι... να το δοκιμασω. για την συνδεση μου στο net χρησημοποιω καλωδιο.προσπαθουσα παντα να αποφυγω γενικως τα ασυρματα.
kostas^^ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 εχω δοκιμασει πολλα στικακια κ αυτο μαζι..μην περιμενεις κ πολλα πραγματα απο το συγκεκριμενο!!διπλα στο ρουτερ κ επιανα 3 μπαρες σημα!!το αλλαζω κ παλι τα ιδια!!το δοκιμαζω κ σε ρουτερ αλλου φιλου..παλι 3 μπαρες!ασυμβατοτητα υλικου προφανως..σου προτεινω να παρεις καποιο αλλο καλυτερο.. -ριξε μια ματια εδω αν θες http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/Network-Cards/Wireless-Network-Cards.htm
maik42 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 επειδη εχω μαυρα μεσανυκτα απο usb modem,στην κατηγορια μεχρι 30ευρω ποιο θα μου προτεινατε ως καλυτερο; usb ή καρτα δυκτιου;
poulinos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 το καλωδιο παντα ειναι το πιο σταθερο.απο εκει και περα εγω θα πηγαινα σε stick netgear.τα στικακια εχουν το καλο οτι βαζεις μια προεκταση Usb και φερνεις το usb stick σε πιο καλη οπτικη επαφη η γενικοτερα πιο κοντα στον ρουτερ ενω η καρτα pci εχει το καλο μεν οτι μπορεις να αλλαξεις κεραια αλλα το κακο οτι καποιοι εχουν το pc κρυμμενο μεσα σε επιπλα και η καρτα βλεπει τον τοιχο οποτε εκει χανεις αρκετα.οποιος εχei το pc πανω στο γραφειο εκει ναι ειναι καλυτερα αλλα αμα το εχεις σε ξυλινο μεσα και να βλεπει και τον τοιχο τοτε.... και μια διορθωση στον τοπικ σταρτερ.usb stick ηθελες να πεις οχι usb modem.
karmen1983 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Το ξεθάβω... Καμιά λύση βρέθηκε ρε παίδες; Μου φέρανε ένα Pc σπίτι να το σουλουπώσω και αυτή η λαλακία δεν δουλεύει Το γούγλισα αλλά δεν
poulinos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 το πετας και παιρνεις αλλη μαρκα.ελεος με τα air ties.δεν αξιζει καν να ασχοληθεις.πετα το Αγαπη και παρε τιποτα πιο σοβαρο απο αυτο.
karmen1983 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δικό μου είναι βρε να το πετάξω; Να του πω να το πετάξει ναι. Αλλά να το πετάξω; Τεσπα άκρη δεν έβγαλα θα του πω ή να αλλάξει win (που δε παίζει) ή stick Δώσε κανένα λινκ απο κανένα stickaki αν μπορείς
poulinos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 http://www.skroutz.gr/products/show/8249801 υπαρχει και αυτο.αλλα μην το βαλει να παιζει στα 1000mw και ψηνει μπιφτεκι. μετα τοσες μαρκες καλες.netgear, dlink Κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα