Godian Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά το "λαπτοπακι" είναι αρκετά παλιό αλλα κάνει τι δουλειά του το μονο που θέλω είναι να ανεβάσω τις ram και πιστεύω να είναι μια χαρά μπορεί κάποιο να μου πει ποίες ram να πάρω ? ξέρει κανεις από αυτά? θέλω να το κάνω 2 gb τι ram ευχαριστώ πόλη[ memory 1 GB/Go DDR2 SD RAM (2x512MB) (533MHz)
Liakos10 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 το να παρεις μια 2αρα ραμ ειναι πολυ ευκολο και οικονομικο (πλεον) θα ελεγα...το θεμα ειναι τι λεφτα θα σου παρουν για να στην τοποθετησουν (αν δε ξερεις εσυ βεβαια)..
ColdFusion Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά το "λαπτοπακι" είναι αρκετά παλιό αλλα κάνει τι δουλειά του το μονο που θέλω είναι να ανεβάσω τις ram και πιστεύω να είναι μια χαρά μπορεί κάποιο να μου πει ποίες ram να πάρω ? ξέρει κανεις από αυτά? θέλω να το κάνω 2 gb τι ram ευχαριστώ πόλη[ memory 1 GB/Go DDR2 SD RAM (2x512MB) (533MHz) συνήθως τα laptop εχουν δυο slots για τις μνήμες αρα για να φτάσεις τα 2 gb πρέπει να βγάλεις αυτές που έχεις και να βάλεις ενα dimm με 2 gb ή δυο και να εχεις 4gb ! Μην δώσεις χρήματα για να σου τοποθετήσουν τις μνήμες αν τελικά προβείς σε αγορά ειναι πολυ απλό και θα έχεις και την βοήθειά μας αν χρειαστείς κάτι! παρε μια ιδεα απο τιμές απο το eshop στο παρακάτω link http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?&category=%CC%CD%C7%CC%C7+RAM&filter-196=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.