JohnnyDragon Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Ότι και αν είναι!!!! Δεν είναι πολύ καλύτερο απο τα πιο πολλά που υπάρχουν σε τέτοιο στυλ? εγω κολλήσει τρελά!!! Μέχρι και το lineage έχω αφήσει για να παίζω IKariam!!! :lol: Που είσαι στο χάρτη? εγώ είμαι 27 - 5. LS Land Λέγετε η πόλη μου.
antonl Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Search for ikariam Να μην είχε και 1002e1000 bugs θα ήταν καλύτερα. [...] έχει πολύ καλά γραφικά σε σχέση με άλλα[...] Ειδικά αυτή η ημισέληνος πάνω από το δημαρχείο είναι όλα τα λεφτά...
whiteman7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 υπάρχουν πολύ καλύτερα browser games από το Ikariam...
rythorakos Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 βασικα πρεπει γρηγορα να κανεις αποικιες ωστε να απεξαρτητοποιηθεις απο διαφορους κερδοσκοπους που καραδωκουν Γιατι ειναι αναγκη να αγοράσεις πορους?Ανταλλαγή και παλι ανταλλαγή!ειδικα οταν εισαι ακομη σε χαμηλα level για τον λογο οτι και εξασφαλιζεις αυτα που θελεις και κανεις καλες εμπορικές ή μη σχεσεις με ατομα γλυτώνοντας(ως ενα βαθμο) τυχον μελλοντικους εχθρους
aliakas Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 ανακαλιψα την τεχνολογια του Κυβερνιτη αλλα το Επαγγελμα που σου δινει σαν ανταμοιβη δεν λυτουργει ή ειναι bugαρισμενο ή δεν το εχουν προσθεσει ακομα Κριμα
Sadamiraq Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Ναι φιλε δεν λειτουργει ακομα με το καινουργιο version 0.2.3 λενε οτι θα ενεργοποιηθει το οποιο version το περιμενουμε αυτες τις μερες
Psagmenos13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 θέλετε να αναβαθμιστεί το παιχνίδι μας? τότε πήγαινε εδώ: http://ikariam.ogame-world.com/gr/suche.php?view=voting bres στη λίστα το "ikariam".gr(server1)και ψήφισε το για να αναβαθμιστεί προς το παρόν έχουμε την πρώτη θέση μπορείς να ψηφίζεις κάθε μια ώρα.στείλε αυτό το mnm σε όσους πιο πολλούς μπορείς ακόμα και αν δεν παίζουν δεν ζητάει στοιχεια.μια καλή λύση είναι να το στείλεις στη συμμαχία σου αν έχεις.
alexzzz Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 1. Απαγορεύονται τα greeklish... ξαναγράψτο Ελληνικά για να μην στο σβήσουν. 2. Εγώ ψήφισα τον Ελληνικό server Νο2 καθότι σε αυτόν παίζω. 3. Και τι θα καταλάβουμε; Τι θα κερδίσουμε; Θα γίνουν οι πρώτες αναβαθμίσεις στον server που θα βγει πρώτος;
skarpelos Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Και γω εχω ξεκινησει και παιζω στον Beta...Ειναι πολυ ωραιο και αρκετα εθιστικο.Εχω φτιαξει 2 αποικιες και εχω λεηλατησει αρκετους....Τωρα ψαχνω και για ally
Psagmenos13 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Εγώ πάλι παίζω και στους 2,στον πρώτο έχω 4 χωριά και στον βήτα 3...
skarpelos Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Πως μπορω να μαζεψω περισσοτερο κοσμο στις πολεις μου....
alexzzz Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μου φαίνεται μεγαλώνεις το δημαρχείο... δεν είμαι σίγουρος ακόμα όμως.
skarpelos Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Αν μεγαλωσεις το Δημαρχειο ανεβαινει ο αριθμος πολιτων ποθ μπορεις να υποστιριξεις αλλα δεν ερχονται απαραιτητα περισσοτεροι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα