hackermon1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 παίζει κανείς Ikariam?:-) ... εδώ Υ.Γ αν ναι και είναι και Παναθηναϊκός μπορεί να μπει στη συμμαχία μας που ονομάζεται TRIFILOFOROI (30 θέση από τις 751 συμμαχίες)
aliakas Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 φυσικα και παιζουμε αν και παναθηναικος ειμαι σε μια μικρη συμμαχια αν ειναι να αποχορισω 8α σου πω btw ωραιο το game μεσα σε λιγο σχετικα καιρο εχω 4 πολεις αλλα οι αναβαθμισεις πλεον εχουν φτασει σε αστρονομικα νουμερα
Dark-Shadow Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 @Offtopic Έλα ρε Μεγάλε hackermon1 τι κανεις? Καιρό έχουμε να τα πούμε. Παίζουμε και εμείς Ikariam. Πολύ ωραίο παιχνιδάκι.
N.I.C Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Εγώ τι να πω που ήμουν μέσα, και για ένα διάστημα 4 ημερών που δεν μπήκα καθόλου, με πέταξε;;
hackermon1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 /offtopic έλα ρε dark-shadow!!!! πάντως όλοι οι Παναθηναϊκοί είναι καλοδεχούμενοι
Sadamiraq Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Ναι ρε φιλε πολλοι παιζουμε ikariam αλλα δεν μπαινω στο ally σου 1 Εχω ally 2 Δεν ειμαι βαζελος
kokolis Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 παιζουμε πολλοι τελικα,ρε παιδια κρατατε τις τιμες χαμηλα στους πορους!! Δεν ειναι κατασταση αυτη
hackermon1 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 το μόνο ακριβό είναι το μάρμαρο :shock: παιζουμε πολλοι τελικα,ρε παιδια κρατατε τις τιμες χαμηλα στους πορους!!Δεν ειναι κατασταση αυτη
Sadamiraq Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Κι εγω αυτο ελεγα οτι ειναι ακριβες οι τιμες αλλα σιγα σιγα εφτιαξα αλλες 3 αποικιες και εχω απο ολα τωρα
NeoRanger Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Πρόσφατα ξεκίνησα, μαζί με το Tribal Wars. Έχει την πλακίτσα του. Στην αρχή κι εγώ είχα πρόβλημα με τις τιμές, αλλά τώρα πάω καλά με την οικονομία μου (εξάγω και κρασάκι) και είμαι ΟΚ. Πλακίτσα έχει για δικτυακό.
kokolis Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 βασικα πρεπει γρηγορα να κανεις αποικιες ωστε να απεξαρτητοποιηθεις απο διαφορους κερδοσκοπους που καραδωκουν
antonl Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Πρόσφατα ξεκίνησα, μαζί με το Tribal Wars. Έχει την πλακίτσα του. Στην αρχή κι εγώ είχα πρόβλημα με τις τιμές, αλλά τώρα πάω καλά με την οικονομία μου (εξάγω και κρασάκι) και είμαι ΟΚ. Πλακίτσα έχει για δικτυακό. Το Ikariam μαζί με το tribalwars είναι τα μόνα που χω βρει αρκετά ενδιαφέροντα ώστε να με κρατήσουν για πολύ. Πιθανόν να παιξε ρόλο το ότι έτυχε να τα βρω σε εποχές που είχα πολύ χρόνο για σκότωμα. Κρασάκι άκουσα; Ψήνεσαι για καμιά ανταλλαγή; βασικα πρεπει γρηγορα να κανεις αποικιες ωστε να απεξαρτητοποιηθεις απο διαφορους κερδοσκοπους που καραδωκουν Έχεις βαλθεί να μας αφήσεις άνεργους ε;
GrafeioTeleton Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Βγηκε και 2 server πριν λιγη ωρα...οτι πρεπει για τωρα να το ξεκινησεις...
JohnnyDragon Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Καλησπέρα! Αυτό τον καιρό έχω φάει τρελό κόλλημα με το Ikariam είναι απο αυτά τα rpg on site με τη διαφορά ότι έχει πολύ καλά γραφικά σε σχέση με άλλα, και πολύ ωραίο Panel. Θα ήθελα να ξέρω αν παίζει και κανείς απο εδώ! Μπας και φτιάξουμε και καμμια συμμαχία!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα