Προς το περιεχόμενο

Κάρτα γραφικών του sony vaio vgn-bx197xp

iliasy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά αρχήν καλώς σας βρήκα !!!!

Θα ήθελα την βοήθεια σας με ενα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών που έχω σε λαπτοπ sony vaio vgn-bx197xp, που ενώ κάνω εγκατάσταση το λειτουργικό windows 7 με update από την microsoft κανονικά , μόλις πάω να κάνω εγκατάσταση τους drivers της κάρτας γραφικών, μαύρη οθόνη..να αναφέρω βέβαια οτι η κάρτα γραφικών είναι ( ati mobility radeon x 700 ), τώρα εάν ξέρει κάποιος κάτι !!!μην διστάσει !!!θα με βοηθήσει πάρα πολύ !!!!!!

Βέβαια να αναφέρω ότι δεν μπορώ από το recovery partition να βάλω τους drivers για directx ούτε το katalist

Να είστε καλά ,και περιμένω την βοήθειά σας εάν γίνεται .... Φιλικά ηλιας :whistle: :whistle:

Δημοσ.

Τα driver από πού τα βρήκες;Δεν είναι όλα ίδια και πολλές φορές στα laptop θέλει ιδικό driver ή τελοσπάντων πειραγμένο.

Θα σου πρότεινα να κατέβαζες το "αυθεντικό" driver από την sony (αν υπάρχει)

Μπορείς να δοκιμάσεις και το vaio update μήπως και βρει σωστό driver

http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloads/updates/index.aspx?l=en_GB&m=VGN-BX197XP&os=7

Δημοσ.

Κατα αρχήν σας ευχαριστώ για την αμεσότητα σας στο θέμα μου !!!!

TheELF : μια διόρθωση όσον αφορά ,μπορώ να κάνω εγκατάσταση τους drivers απο το recovery partition ,αλλά δεν μου εγκαθιστά το ( directx ουτε το katalist )...όμως όταν πάω με δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας στην ανάλυση οθόνης μου την αναγνωρίζει αλλά μέχρι εκεί....και διαπιστώνω ότι επειδή λείπουν αυτά τα στοιχεία έχει σαν αποτέλεσμα ανοίγοντας ένα πρόγραμμα που απαιτεί πολλούς πόρους από το σύστημα να μου ρίχνει μπλε οθόνη και restart !!!!

ss13 σε ευχαριστώ και σένα αλλά δεν με βοήθησε αρκετά ,μπορώ να σου ότι απλά πελάγωσα χαχαχαχαχαχ

Δημοσ.

Επανηλθα...!!!!με περισσότερες εκπλήξεις !!!!μετά απο διάφορες αλχημιες ,έκανα ενα πείραμα σχετικά με την οθόνη ,συνδεσα μια εξωτερική οθόνη και όλα καλά

κάρτα γραφικών οκ. directx ok. katalist ok. aero ok. Τώρα θα μου πείτε όλα καλαλαααα αλλά έλα μου ντε!!!!!...αποσυνδέοντας την εξωτερική οθόνη μοιραίο

πάλι αποτέλεσμα μαύρη οθόνη στο λαπτοπ.....καμιά βοήθεια άμεσα????? τα πάντα είναι ευπρόσδεκτα !!!! :confused: :confused:

Δημοσ.

Με αυτό το τελευταίο που είπες είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάποια ρύθμιση στο bios είναι λάθος,αφού δουλεύει σωστά με εξωτερική.

Δημοσ.

Επανηλθα...!!!!με περισσότερες εκπλήξεις !!!!μετά απο διάφορες αλχημιες ,έκανα ενα πείραμα σχετικά με την οθόνη ,συνδεσα μια εξωτερική οθόνη και όλα καλά

κάρτα γραφικών οκ. directx ok. katalist ok. aero ok. Τώρα θα μου πείτε όλα καλαλαααα αλλά έλα μου ντε!!!!!...αποσυνδέοντας την εξωτερική οθόνη μοιραίο

πάλι αποτέλεσμα μαύρη οθόνη στο λαπτοπ.....καμιά βοήθεια άμεσα????? τα πάντα είναι ευπρόσδεκτα !!!! :confused: :confused:

Λες να είναι καμία οθόνη ; Μπορεί να θέλει αλλαγή , αφού με εξωτερική οθόνη όλα είναι εντάξει άρα κάτι παίζει προς τα εκεί !! :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...