Προς το περιεχόμενο

HP compaq 8710w πρόβλημα...

mxk81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Τους τελευταίους δύο μήνες περίπου αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το laptop μου. Στα καλά καθούμενα μαυρίζει η οθόνη. Επίσης πολλές φορές απλά κολλάνε τα πάντα χωρίς να μαυρίσει η οθόνη και τελευταία άρχισε να σκουραίνει η οθόνη με ένα έντονο κόκκινο - μπορντό χρώμα και κολλάνε πάλι τα πάντα. Eίχα vista όταν ξεκίνησε το πρόβλημα με όλους τους drivers περασμένους. Μετά έκανα format και πέρασα τα 7 αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται. Μπορεί να μου το κάνει μόλις μπαίνει στα windows, μπορεί μετά από ώρα και άσχετα με το τι κάνω. Έχει συμβεί να το κάνει σε 5 δευτερόλεπτα από την είσοδο στα windows και άλλη φορά μετά από 3 ώρες. Μία φορά το έκανε πριν μπει στα windows. Καμιά δεκαριά φορές πάντως τη μέρα το παθαίνει. Το έχω καθαρίσει και τα ανεμιστηράκια δουλεύουν κανονικά. Έχετε κάποια ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει γιατί οι εποχές είναι δύσκολες για αγορά καινούργιου;

Δημοσ.

Φίλε μου είχα ακριβός το ίδιο πρόβλημα ( HP 8710w quadro 3600m T9300 ) .Το πρόβλημα είναι στους drivers της κάρτας γραφικών , δεν ξέρω γιατί . Είχα βάλει μετά παλιότερoυς drivers για την κάρτα γραφικών από το σάϊτ της HP και δούλευε ρολόι.Τώρα αν θες πρέπει να βρεις μια σειρά με drivers και να δεις ποιος είναι ο πιο πρόσφατος που δεν σου δημιουργεί αυτό το πρόβλημα .Αυτό έκανε αυτός που του το πούλησα αφού του είχα επισημάνει το πρόβλημα . Παρεμπιπτόντως το λάπτοπ ήταν και είναι πολύ κάλο και έχει 3 χρόνια εγγύηση ,πότε το πήρες εσύ ;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ιδιο προβλημα ειχα και εγω και οντως ειναι απο τους drivers της καρτας γραφικων.

Με τους 186.24 σιγουρα δεν υπαρχει προβλημα και αν θυμαμαι καλα και με τους 266.58 ολα δουλευουν καλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...