El_Creco Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια βοήθεια... Το εργαλειο απο εκει που πετουσε τωρα σερνεται σαν τρελο. Εχει CPU AMD Turion X2 Ultra Dual core 2.10GHz 4GB RAM και τα Vista Home Pr Τι μπορουμε να κανουμε????
rafail1994 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Τι θερμοκρασίες έχεις ; Για δες στο task manager χρησιμοποίει κάποια εργασία πολύ μνήμη και επεξεργαστή
El_Creco Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Αδελφε θερμοκρασια δεν ξερω ποσο εχω πως μπορω να το δω? Μνημη μου λεει 1,67GB και επεξεργαστη 67% αυτο λεει τιποτα ή μπα?
rafail1994 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Αν λέει 1)Κατέβασε το hwmonitor και ανέβασε φωτογραφία 2)Πατά στην εκτέλεση msconfig πάνε στην καρτέλα εκκίνηση και διάγραψε ότι είναι άχρηστο κάνε επανεκκίνηση και πες αποτελέσματα
rafail1994 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Κάνε και αυτό που σου είπα. Η θερμοκρασία είναι σε idle κατάσταση
rafail1994 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Τι εννοεις να βαλω 7?Format? Ναι να κανείς αναβάθμιση στα windows 7
isay Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 El_Creco ποια είναι τα τελευταία προγράμματα που εγκατέστησες τις τελευταίες μέρες; Επίσης μήπως κάποιο πρόγραμμα αναβαθμίστηκε; π.χ. το antivirus της microsoft. Τι antivirus έχεις;
million_voices Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Vista σε laptop ειναι οτι χειροτερο στην θεση σου θα εβαζα 7 χθες
isay Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 ευκαιρεια να βαλεις 7 Ρε παιδιά, εντάξει ωραία τα 7 αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι είναι η σωστή λύση στο πρόβλημα του. Επίσης ρωτήστε τον αν θέλει να αγοράσει άδεια ή να μπλέξει με σπαστήρια και τέτοια. Το format ΔΕΝ είναι η λύση για οτιδήποτε πρόβλημα.
El_Creco Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 avast το προβλημα δεν ειναι τωρινο απλα τωρα εχει γινει καπως χειροτερα
isay Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Ναι αλλά δεν μου απάντησες αν έβαλες κάποια αλλα προγράμματα. Οτιδήποτε. Αυτή η ξαφνική καθυστέρηση μπορεί να οφείλεται σε διάφορα πράγματα αλλά οι σύνηθεις ύποπτοι ειναι κάποιο νεο πρόγραμμα ή κάποια αναβάθμιση προγράμματος ή κάποιος ιος ή κάποιο hardware προβλημα. Το avast που λες το έχεις καιρό; Πανω απο 2 εβδομάδες;
El_Creco Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Οχι τωρα το εβαλα αλλα ειναι αλλου το θεμα οτι ειχα καθυστερηση και κοληματα πιο πριν τωρα απλα ειπα να ποσταρω εχω θερμοκρασιες 60 περιπου συνεχεια γενικα και επεξεργαστων και καρτας γραφικων 55 δεν ειναι πολυ ρε παιδες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.