tarantules Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Προσπαθώ να μπω σε ένα site και μου βγάζει μήνυμα ο ΙΕ οτι the IE cannot display the webgape. Τσεκάρω εαν συμβαίνει μόνο σε μένα ή σε όλους μέσω του link και λέει οτι φταίω εγώ... Μπαίνω μέσω anonymouse και δουλεύει μια χαρά... Και ερωτώ: Παίζει να κάνουν packet filtering από την OTEnet; σε warez sites λόγω των πρόσφατων γεγονότων; Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό;
lefta_yparxoun Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 όχι, το πρόβλημα σου πιθανότατα είναι ότι ο ΟΤΕ έχει πάρει μια καινούρια σειρά από IP και κάποια site δεν έχουν ενημερωθεί ακόμη. Δες το IP σου, αρχίζει από 2.85.44.xxx τότε είσαι σίγουρα σε αυτή την κατηγορία. Η λύση είναι proxy της otenet. Αλλά μπορεί και να μην μπορείς, αν θέλεις στείλε μου το site σε PM να σου πω αν μπαίνω κι εγώ.
tarantules Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Όχι έχω ΙP 79.131.ΧΧΧ.ΧΧΧ Δοκιμάζω να μπω μέσω proxy και θα ξαναενημερώσω... -edit- Και με proxy τα ίδια.Δεν με αφήνει να μπω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.