FISHERAKOS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 καλησπέρα παιδιά του insomnia! Εδώ και αρκετό καιρό έχω παρατηρήσει κάτι στην σελίδα μου στο facebook. κάνω καθημερινά κάποιες δημοσιεύσεις αλλά μετά στον τοίχο μου δεν εμφανίζονται ενώ υπάρχουν στο home page της σελίδας. Στο εν το μεταξύ μετά από refresh της σελίδας άλλα εμφανίζονται για λίγο και μετά από άλλο refresh αυτά χάνονται. Επίσης γυρνάει πίσω και στα notifications αφού τα διαβάζω μετά απο κάποιο refresh μου τα ξανά βγάζει. Έχω ακούσει πως επικρατεί ένα σχετικό κοκομπλόκο στο facebook αλλά αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα παίδες P.S(1)ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να έχει σπάσει ο κωδικός μου! P.S(2)Τρέχει την νέα φόρμα προφίλ που βγήκε πριν από κανένα δίμηνο το πρόβλημα έχει εμφανιστεί εδώ και λίγο καιρό(Δύο με τρεις μέρες) Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! ΑΓΓΕΛΟΣ
tekdim Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 απλά κολλάει το facebook αδερφέ, θα φτιάξει,που θα πάει..
FISHERAKOS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 thanks mate Έλεγα μήπως υπήρχε περίπτωση να ναι δικό μου το πρόβλημα
tekdim Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 όχι δεν πιστεύω να είναι θέμα σύνδεσης..γιατί πολύ απλά το facebook τα συνηθίζει αυτά τα κολληματάκια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.