kyriakos2121 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 καλημέρα παιδιά , έχω έναν imac τον οποίον τον έχω βάλει linux επάνω , τώρα θέλω να του βαλω ξανα τα mac os και όταν τα κάνω εγκατάσταση εκεί για την επιλογή του σκληρού για το που θέλω να τα κάνω εγκατάσταση δεν μυο βγάζει κάποιο μέρος για εγκατάσταση γιατί ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί ο δίσκος δεν είναι διαμορφωμένος σε HFS+. Όταν ξεκινάει η εγκατάσταση του Mac OS X, αμέσως μετά από το welcome screen, πήγαινε στο μενού Utilities και διάλεξε το Disk Utility. Εκεί, διάλεξε το σκληρό σου δίσκο, και κάνε τον partition σε HFS+ (το αναφέρει ως: "Mac OS X Extended (Journaled)") και στο κάτω μέρος του παραθύρου, πάτα το κουμπάκι Options και επέλεξε το GUID Partition Table. Μετά, βγες από το Disk Utility και συνέχισε κανονικά την εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.