Προς το περιεχόμενο

O AMD Bulldozer στη CeBit

Eru Iluvatar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά επεξεργαστή AM3+ λίγο δύσκολο να πάρεις.Ή θα περιμένεις πολύ.Οι 8core που θα βγούνε στην αρχή αν κάτσουν κάτω από 500€ θα είναι καλά.Μάλλον.

Βγήκε παρουσίαση? Επιδώσεις? Δεν νομίζω να κοστίζει στα 500 αν από επιδώσεις είναι κάτω από sandy..αναμένω και εγώ για να δω τι θα πάρω..

• Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βγήκε παρουσίαση? Επιδώσεις? Δεν νομίζω να κοστίζει στα 500 αν από επιδώσεις είναι κάτω από sandy..αναμένω και εγώ για να δω τι θα πάρω..

Καλά τραγούδα.

Δημοσ.

Λολ λιτλε ονες.. λολ… δεν ασχολούμαι με την αγορά amd γιατί δεν χρειάστηκε.. πειράζει που ρώτησα? Αν είναι καλό, θα το πάρουμε..

after edit:

Α σήμερα είναι, για να δούμε.. γιατί μας φρίξατε με τα roumors..

Δημοσ.

Αν όπως φωνάζουν όλο αυτό το καιρό ότι θα είναι και θα είναι… (καλύτερο από σαντυ), τότε κοντά στα 500.. ίσως και παραπάνω μέχρι να βγουν τα 2011 lga, αν όχι και είναι χειρότερο από σαντυ.. κάνα 300ρι..

Δεν θα τους συμφέρει να το χρεώσουν παραπάνω αν είναι χειρότερο, ας είναι και 100 πυρήνες, έχουμε συνηθίσει από αυτά.. Σήμερα θα δείξει.

offtopic

Ps αν αξίζει και είναι καλύτερο θα αγοράσω και εγώ, χαράς μην περιμένω να γίνει εξέγερση στην Αραβία και μετά να πλακώσουν όλοι.. τότε δεν θα αγοράζουμε θα τρέχουμε λολ..

Δημοσ.

Μακάρι να κάνει την έκπληξη και να μπορέσουν να κρατήσουν τις τιμές χαμηλά σε όλες τις πλατφόρμες....

Και η νέα της Intel που την περιμένει πολύς κόσμος, κακά τα ψέματα..

Οι έχοντες X58-P67 δεν νομίζω να περιμένουν την AMD, για το νέο τους enthousiast σύστημα.

Δημοσ.

Τι σαβούρα θεέ μου τα Graphics στους Sandy Bridge, δεν περίμενα να δω τέτοιες ελεεινές επιδόσεις, τέτοιες μεγάλες καταναλώσεις και θερμοκρασίες, ο μικρός Llano απλά την εξευτέλισε σαν εταιρεία, αφού την τελειώσαμε στα Graphics πάμε για τον επόμενο γύρο με τους Bulldozer και τον ολοκληρωτικό εξευτελισμό του Socket 1155 και της intel.

http://www.youtube.com/watch?v=mdPi4GPEI74

• Moderators
Δημοσ.

890FX + Uefi bios! happy.gif

Και χωρις "εξωτικα" χαρακτηριστικα, που θα την καταστησουν πανακριβη! Well Done Asrock!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...