Προς το περιεχόμενο

O AMD Bulldozer στη CeBit

Eru Iluvatar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άσχετο, τα wafers γιατί είναι κυκλικά και όχι τετράγωνα; Δεν θα βγάζαν περισσότερα chips έτσι; :shifty:

Ο κύκλος δεν είναι μεγαλύτερος από το τετράγωνο;

http://www.tinyscreenfuls.com/2006/12/why-are-silicon-wafers-round-instead-of-rectangular/

[Nik.K mode On]

Τέσπα, το βίντεο είναι τραγικό.

Εκατοντάδες άνθρωποι δουλεύουν σε βιομηχανία που ανήκει σε κάποιους λίγους καπιταλιστές, ενώ

θα μπορούσαν τα κέρδη να πηγαίνουν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

[/Mode Off]

Δημοσ.

Κορυφαίες επιδόσεις.

Η AMD αποκαλύπτει τους νέους επεξεργαστές της.

Top performance

AMD unveils new processors

U.S. CPU and chip manufacturer AMD will be unveiling its new processors at CeBIT 2011. These new models are said to outperform the current top models of its Phenom-II series by 50 percent.

The outstanding performance of AMD's Phenom-II multi-core processors makes them ideal for computationally intensive HD entertainment. Another key benefit is that the processors are systematically designed for high energy efficiency.

http://www.cebit.de/en/about-the-trade-show/topics-trends/cebit-innovations/kalenderwoche-8/starke-leistung

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι μετά την Cebit θα τις ξεφουρνίσουνε σιγά σιγά για να βάλουν στο τραίνο των bulldozer από νωρίς κατόχους AM3 συστημάτων και μετά από κανένα μήνα θα σκάσουνε τους επεξεργαστές.

Δημοσ.

Μακαρι να ειναι οπως τα λες Νικολα, γιατι μου καηκε και η 4η Αsus mobo kαι εχω φρικαρει...

Περιμενω να δω τι τιμες θα εχει η am3+ πλατφορμα για να δω αν θα παρω cpu + mobo ή mobo + am3 cpu

Δημοσ.

Καλά επεξεργαστή AM3+ λίγο δύσκολο να πάρεις.Ή θα περιμένεις πολύ.Οι 8core που θα βγούνε στην αρχή αν κάτσουν κάτω από 500€ θα είναι καλά.Μάλλον.

Δημοσ.

Καλά επεξεργαστή AM3+ λίγο δύσκολο να πάρεις.Ή θα περιμένεις πολύ.Οι 8core που θα βγούνε στην αρχή αν κάτσουν κάτω από 500€ θα είναι καλά.Μάλλον.

Τόσο πολύ ε ? Δε το έχω παρακολουθήσει το θέμα αλλά ήλπιζα ότι θα έχουν τις τιμές των sandy .

Δημοσ.

Καλα bulldozes ferrari ή Lamborghini θα βγαλουν?

Τεσπα... θα αρκεστω σε ενα am3+ mobo με εναν 1090Τ και θα ειμαι υπερκαλυμενος για τη δουλεια που θελω το pc...

Δημοσ.

Θα βγούν αργότερα και quads και 6core.Έτσι και δεν πάει σε επίπεδα που να δικαιολογεί 500€ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ o 8core θα είναι αποτυχία.Για εμένα τουλάχιστον.Και είναι ψιλοαισιόδοξη πρόβλεψη το 500$.Πολλοί μιλούν για παραπάνω.Εγώ από μερικά συμφραζόμενα περιμένω τον 8core λίγο κάτω από τον ι7 970 σε γενικές γραμμές και λίγο πάνω σε μερικές εργασίες και με αρχική τιμή το πολύ 550$.

Tο 500$ ξέρουμε ότι θα πάει 500€ στο Ελλάδα έτσι.Μην πεί κανένας ότι άλλο 500€ άλλο 500$.:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...