Προς το περιεχόμενο

O AMD Bulldozer στη CeBit

Eru Iluvatar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To θέμα είναι από ποιον ίντελ πρώτο. Ο οχταπύρηνος θεωρητικά οφείλει να κοντράρει τον 980X και να είναι καλύτερος ενώ τα 4 πύρηνα μοντέλα θα πρέπει να σταθούν αξιόλογα απέναντι στους SB.

Δύσκολο μου φαίνεται ας ελπίσουμε να επιτευχθεί.

• Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και εμένα δύσκολο μου φαίνεται γιατί έχω μια υποψία πως η AMD ακολουθεί το δικό της δρόμο χωρίς να προσπαθεί να "χτυπήσει" την intel ..

Δημοσ.

Αν καταφέρει το πρώτο, σε συνδυασμό με καλές τιμές στα mid range μοντέλα, είμαι σίγουρος ότι θα αναβιώσουμε εποχές athlon X2.

Αν καταφέρει το πρώτο και αναβιώσει εποχές Athlon 64 X2, είμαι σίγουρος ότι δε θα έχουμε καλές τιμές στα mid range μοντέλα. Τη θυμάσαι την εποχή στην οποία αναφέρεσαι; Θυμάσαι ότι η AMD τον είχε πάρει λίγο ψηλά τον αμανέ και βαρούσε στο κεφάλι με τις τιμές της τότε; Θυμάσαι ότι κάποια στιγμή έφτασαν να θεωρούνται value-for-money ορισμένα μοντέλα Intel Pentium D;

Αυτά τα υπενθυμίζω γιατί περιέργως έχει επικρατήσει η άποψη (γι' αυτό και βλέπεις συχνά εδώ και σε άλλα forums, Ξανθοπουλιακής φύσεως, δακρύβρεχτα και φανφαρόνικα posts) ότι η AMD είναι και θα είναι στην αιωνιότητα η φίλη του «πτωχού πλην τίμιου PC user» . Δεν είναι. Όπως και η Intel, είναι εταιρεία με μετόχους και διευθυντές που ενδιαφέρονται να βγάλουν κάνα φράγκο. Αν βρουν ευκαιρία να αυξήσουν τα κέρδη της, θα την αρπάξουν απ' τα μαλλιά και θα την χτυπήσουν κάτω σαν χταπόδι.

Δημοσ.

Αν καταφέρει το πρώτο και αναβιώσει εποχές Athlon 64 X2, είμαι σίγουρος ότι δε θα έχουμε καλές τιμές στα mid range μοντέλα. Τη θυμάσαι την εποχή στην οποία αναφέρεσαι; Θυμάσαι ότι η AMD τον είχε πάρει λίγο ψηλά τον αμανέ και βαρούσε στο κεφάλι με τις τιμές της τότε; Θυμάσαι ότι κάποια στιγμή έφτασαν να θεωρούνται value-for-money ορισμένα μοντέλα Intel Pentium D;

Αυτά τα υπενθυμίζω γιατί περιέργως έχει επικρατήσει η άποψη (γι' αυτό και βλέπεις συχνά εδώ και σε άλλα forums, Ξανθοπουλιακής φύσεως, δακρύβρεχτα και φανφαρόνικα posts) ότι η AMD είναι και θα είναι στην αιωνιότητα η φίλη του «πτωχού πλην τίμιου PC user» . Δεν είναι. Όπως και η Intel, είναι εταιρεία με μετόχους και διευθυντές που ενδιαφέρονται να βγάλουν κάνα φράγκο. Αν βρουν ευκαιρία να αυξήσουν τα κέρδη της, θα την αρπάξουν απ' τα μαλλιά και θα την χτυπήσουν κάτω σαν χταπόδι.

Βλέπω σου αρέσουν οι φανφαρονικές ατάκες μου, κανε υπομονή γιατί έχω καλύτερες από τις λαϊκές τύπου «πτωχού πλην τίμιου PC user» .

Φυσικά, και καλά θα κάνει, μακάρι να συμβεί για να τελειώσουμε οριστικά με το παραμυθάκι που λέγεται integrated electronics corporation και που έχει λάβει διαστάσεις Coca Cola, θρησκείας και σεξουαλικών υποκατάστατων στα μυαλά και στην συνείδηση των καταναλωτών μέσα από τακτικές έξυπνου νευρομάρκετιν τύπου Apple.

Δημοσ.
Βλέπω σου αρέσουν οι φανφαρονικές ατάκες μου, κανε υπομονή γιατί έχω καλύτερες από τις λαϊκές τύπου «πτωχού πλην τίμιου PC user» .

Ωπ, τσίμπησε το μελανούρι.

Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι κλασσικό αμπλαούμπλικο παραλήρημα, όπως αυτά στα οποία μας έχεις συνηθίσει. Γράψε κάτι πιο ουσιαστικό, αν θέλεις, για να γίνει κουβέντα. Όχι σλόγκαν και φληναφήματα...

Δημοσ.

Ωπ, τσίμπησε το μελανούρι.

Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι κλασσικό αμπλαούμπλικο παραλήρημα, όπως αυτά στα οποία μας έχεις συνηθίσει. Γράψε κάτι πιο ουσιαστικό, αν θέλεις, για να γίνει κουβέντα. Όχι σλόγκαν και φληναφήματα...

Πιστεύω ποιο ουσιαστικά από αυτά που έγραψα ποιό πριν δεν υπάρχουν, εννοείται είναι η άποψη μου και είναι δωρεάν.

Δημοσ.

grimpr, ποιο είναι το ουσιαστικό, θα με τρελάνεις; Ότι υπάρχουν τακτικές marketing για να καθιερωθεί η Ιντέλα στη συνείδηση του καταναλωτικού κοινού ως η μόνη αλήθεια; Φυσικά και υπάρχουν. Και θα υπάρχουν. Αυτό δεν είναι άποψη, είναι "the cold hard truth" που λένε στο Αμέρικα.

Τώρα: Σε πειράζουν μήπως οι βρώμικες τακτικές marketing; Οι πληρωμένες δημοσιογραφικές πένες; Οι συμφωνίες κάτω απ' το τραπέζι; Κι εμένα, αλλά δεν κάνω έτσι. Το forum εδώ είναι ένα από τα εργαλεία που έχεις στη διάθεσή σου για να αντιπαλέψεις τα παραπάνω, αλλά μην πάμε και στο άλλο άκρο.

Δημοσ.

Οκ μήνυμα ελήφθη, θα είμαι goodboy και ποιο προσεκτικός στο μέλλον...φαίνεται έχεις λάβει δεκάδες μηνύματα λατρείας και αποθέωσης μου από στίφη φανατικών θαυμαστριών μου εδώ στο insomnia, φαίνεται εξάλλου και στα πράσινα κανονάκια που έλαβαν τα posts σου. :devil: :mrgreen: :devil:

Δημοσ.

Είδες; Τα κανονάκια είναι πράσινα και όχι μπλε, ακόμα κι αυτό κάτι δείχνει...

Not really. ^_^ Αλλά φαντάσου να ήταν έτσι!

• Moderators
Δημοσ.

Ρε σταματηστε ρε τη μουρμουρα, θελουμε info ASAP για τις μπουλντοζεςςς!!

(και για 1-2 ακομη πραγματα, οπως το πότε θα βγει η επομενη γενια vgas, και οι νεοι Sandforce 2000 based ssds, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα! :P)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...