Προς το περιεχόμενο

O AMD Bulldozer στη CeBit

Eru Iluvatar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει παρει το αυτι ή το ματι σας τιποτα για καμμια am3+ μητρικη περαν της msi?

Υπαρχει κινητικοτητα απο τις αλλες εταιριες? Γιατι δεν εχουν βγαλει τιποτα προς τα εξω ακομα?

Καπου ειχα διαβασει (σιγα μη ξεφευγα απο το κάποιος/κάπου/κάποτε) οτι θα βγουνε σε κανα διμηνο, κοντα στον Απριλη και λιγο αργοτερα θα βγει κι ο bulldozas απο το γκαραζ...

Οχι τιποτα αλλο, αλλα θελω να κανω αναβαθμιση... και βλεπω τις am3 να μειωονται δραματικα... μη βγουν οι am3+ και ειναι πανακριβες και μεινω με το αρχαιο μηχανημα μεχρι να βρω εχτρα φραγκα...

• Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Grim ξερουμε αν θα υποστηριξουν UEFI οι μητρικες των ΑΜ3+?

Και αν υποστηριξουν, θα ερθουν αμεσα ή πιο μεγαγενεστερα?

Δημοσ.

Ναι, οι περισσότερες θα είναι UEFI, η AMD ετοιμαζόταν για την μεταφορά της πλατφόρμας AGESA σε UEFI εδώ και χρόνια. Εδώ έχουν πλήρη υποστήριξη UEFI τα μικρά Fusion chips, οι Desktop πλατφόρμες δεν θα έχουν;

Insyde® Software Ships InsydeH2O UEFI BIOS for the AMD Embedded G-Series Processor Family Provides OEM and ODM Makers with the most trusted UEFI Solution for AMD Embedded Systems.

http://www.cnbc.com/id/41147169/Insyde_R_Software_Ships_InsydeH2O_TM_UEFI_BIOS_for_the_AMD_Embedded_G_Series_Processor_Family_Provides_OEM_and_ODM_Makers_with_the_most_trusted_UEFI_Solution_for_AMD_Embedded_Systems

American Megatrends Announces Aptio®4.x Support for the New AMD Embedded G-Series Processor

http://www.ami.com/news/pressshow.cfm?PrID=348

http://www.youtube.com/watch?v=72KrAO2flN8

• Moderators
Δημοσ.

Οχι, θα μεινω για κανα 3 μηνο με το λαπτοπ και τη μια οθονη σε extended, και περιπου πριν το καλοκαιρι θα πάω σε μπουλντοζα ή οριμο Sandy, με 2x 6850 ή μια 6950. Βασικα για περιπου 1000 ευρω για tower εκτος κουτιου και τροφοδοτικου.

Δεν το βιαζομαι, και κανα μηνα εξτρά να αργησουν δεν εχω προβλημα.

Δημοσ.

Εγω παιδια που ψηνομαι για αναβαθμιση ποσο καιρο να περιμενω δλδ τις μπουλντοζες ?

Μεχρι Μαιο και να εισαι περηφανος που αντιστεκεσαι στην καταναλωτικη μανια και περιμενεις την καταλληλη στιγμη.

Δημοσ.

Εγω παιδια που ψηνομαι για αναβαθμιση ποσο καιρο να περιμενω δλδ τις μπουλντοζες ?

Mέχρι τον Δεκέμβρη,για να δοκιμαστεί κι'αυτός...

• Super Moderators
Δημοσ.

Μεχρι Μαιο και να εισαι περηφανος που αντιστεκεσαι στην καταναλωτικη μανια και περιμενεις την καταλληλη στιγμη.

θα βγουν όμως τελικά Μάιο? γιατί κάτι πήρε το μάτι μου για καλοκαίρι...

Δημοσ.

θα βγουν όμως τελικά Μάιο? γιατί κάτι πήρε το μάτι μου για καλοκαίρι...

Απο αυτα που διαβαζω λενε για τελη Μαιου ,αρχες Ιουνιου το αργοτερο.Νομιζω αξιζει να περιμενει λιγο κανεις,την στιγμη που ειμαστε σε μεταιχμιακο σταδιο και για τις δυο εταιριες.Ετσι κι αλλιως με την προσωρινη αποσυρση των Intel δεν υπαρχει αμεση εναλλακτικη.Και εγω αγαπω την τεχνολογια αλλα ειναι καλο να εχουμε αυτοσυγκρατηση.

• Moderators
Δημοσ.

Κι εγω ανανεωσα υπογραφη, το PC1 εφυγε σχεδον εξ ολοκληρου.

Αν δεν φυγουν και τα 2-3 κομματακια που μεινανε, μπορει να τα δειτε στις αγγελιες εδω :P

Εν αναμονη της μπουλντοζας :D

Δημοσ.

Κι εγω ανανεωσα υπογραφη, το PC1 εφυγε σχεδον εξ ολοκληρου.

Αν δεν φυγουν και τα 2-3 κομματακια που μεινανε, μπορει να τα δειτε στις αγγελιες εδω :P

Εν αναμονη της μπουλντοζας :D

Πάρε μια ιδέα από το Turbo Core 2.0 στους Bulldozer/Llano, τα P-States του Cool N Quiet είναι παρελθόν και πλέον περνάμε σε 100mhz steps granularity. Εαν μας δώσει και επιλογή ρυθμίσεων στο BIOS η στο Overdrive, πλέον θα μπορούμε να ρυθμίζουμε εμείς την ενεργειακή κατανάλωση και τις θερμοκρασίες παρακάμπτοντας έτσι το εργοστασιακό TDP για κάποιο σεβαστό ποσοστό, 20% πάνω κάτω, δίχως καν undervolting.

2ymxdl1.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...