Προς το περιεχόμενο

O AMD Bulldozer στη CeBit

Eru Iluvatar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 197
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Μια φορα κι εναν καιρο η ΑΜD θα παορυσιαζε καποιο δειγμα bulldozας στη CeBIT.

Μια φορα κι εναν καιρο ομως...

Καλα Χριστουγεννα. :(

• Super Moderators
Δημοσ.

το καλά χριστούγεννα ήταν ειρωνικά, υποτίθεται ότι θα βγουν πρώτο μισό του 2011, άρα μέχρι τον Ιούνιο έχουμε ελπίδες :P

Δημοσ.

Ναι αλλά ότι δεν έσκασε μύτη, μήπως το κάνουν πάλι σαν τρικ για να κρατήσουν αυτούς που θέλουν να το αγοράσουν? Μήπως δεν είχαν πολλά να δείξουν σε σχέση με την αντίθετη πλατφόρμα (σαντυ).. έχω συνηθίσει να βλέπω τέτοια πολιτική στην amd .. Πολύ μυστικοπάθεια και πολύ απογοήτευση στο τέλος..

Δημοσ.

Απο την εποχη των Phenom ΙΙ η AMD οχι μονο δεν εχει απογοητευσει αλλα εχει δωσει φανταστικη πλατφορμα σε εξαιρετικες τιμες.

Δημοσ.

Αναφέρομαι καθαρά σε επιδώσεις ενάντια σαντυ.. πάρε πχ εμένα.. περίμενα να δω επιδώσεις σε γραφιστικά, αλλά όπως πάει θα είναι μυστικό μέχρι να βγει.. Και αν αργήσει πολύ, πριν έχουμε και άλλη αύξηση ΦΠΑ(διότι έρχεται μετά της 25), με βλέπω με σαντυ, γιατί στα τυφλά δεν διακινδυνεύω..

Δημοσ.

Μα εννοείται ότι όσο αργεί χάνει πελάτες.Αλλά δεν νομίζω να υπάρχουν πολλές εταιρίες που να μην κρατάνε μυστικό το τι πρόκειται να παρουσιάσουν μέχρι την τελική παρουσίαση.Απλά περιμέναμε την Cebit και από ότι κατάλαβα κακώς την περιμέναμε.Ότι μάλλον θα παρουσιάσει τους Bulldozer έλεγε το άρθρο όχι ότι θα το έκανε σίγουρα.Και το γεγονός ότι λίγες μέρες πριν την cebit εκτός από αυτό το άρθρο δεν υπήρχε καμία άλλη αναφορά σε παρουσίαση των bulldozer μου φαινόταν περίεργο.Έψαχνα να βρώ καμία επίσημη ανακοίνωση,κάτι σε σημεία του ίντερνετ φιλοΑΜDκα και τίποτα.Οπότε μάλλον false alarm ήταν.Τώρα αν αυτή η αργοπορία είναι εξαιτίας προβλήματος ή επειδή δεν είναι ακόμη έτοιμοι θα δείξει.Πάντως δεν θα ήθελα με τίποτα να βγάλουν κάτι ελαττωματικό στην αγορά.

Δημοσ.

Άλλαξαν λίγο οι προτεραιότητές τους όταν είδαν ότι οι μικροί bobcat πουλούσαν σαν ζεστό ψωμί (με βούτυρο :P ).

Τώρα τρέχουν να βγάλουν τον llano και να κερδίσουν στην αγορά των φορητών, πού έχουν μεγάλα περιθώρια, αφού το ποσοστό τους εκεί είναι μόνο 10-12%. Στο desktop, παρά το ότι η intel είναι μπροστά εδώ και χρόνια, διατηρούν ένα σταθερό 27%. Ούτε στους servers βιάζονται μετά τη βουτιά που έκαναν πέρσι στο 6%, πιο κάτω δεν πάει :whistle:

Φωτιά στα μπατζάκια τους, αυτόν τον μήνα αρχίζουν τη διάθεση των μικρών fusion στην Κίνα. Ποιος Bulldozer τώρα...

Δημοσ.

παντως χρονια τωρα ,η intel τα καταφερνει καλυτερα στις επιδοσεις και η AMD στο κοστος/αποδοση...και στην μεταβαση απο σοκετ σε σοκετ.Ο ανταγωνισμος τους μας οδηγησε εδω που ειμαστε.Αν ηταν η μια απο τις δυο,θα μας επιανε τον κωλ@ και το αποτυπωμα θα ηταν ακομα πανω του.

Δημοσ.

εβγαλε καμια επισημη ανακοινωση η AMD οτι θα παρουσιαζε τους Bulldozer στην CEBIT? ή υπηρχαν μονο οι φημες απο καποια αρθρα δημοσιογραφων?

Δημοσ.

Ένα άρθρο υπήρχε μόνο.Αυτό που είναι στην αρχή του thread.Ότι μάλλον θα παρουσίαζε τους bulldozer.To τι δείξαν τελικά μόνο όσοι ήταν εκεί το μάθανε.Την 6990 σίγουρα.Για τίποτε άλλο δεν πήρε κάτι το μάτι μου.

Δημοσ.

Καμιά ανακοίνωση. Ο JF, που δουλεύει στην AMD, είπε ότι ούτε ανακοίνωσαν τίποτα, ούτε έλαβαν καμιά αίτηση για παρουσίαση από την Ευρώπη εκεί στα κεντρικά.

Δημοσ.

τοτε γιατι ολος αυτος ο ντορος? οταν θα ειναι ετοιμη να το παρουσιασει, θα βγαλει ανακοινωση! γιατι προτρεχουμε? κακα παιδια....!!! :devil: :devil: :devil: :devil:

Δημοσ.

Εγώ τουλάχιστον πολύ περίμενα! Με την πρώτη έλευση των B3 μητρικών, θα στήσω μηχάνημα με intel i5-2500K.

Και η υπομονή έχει τα όρια της.

CEBIT was just a fool's hope!

Αχχχ ρε AMD (κατά το γνωστόν "Αχχ Κούλα")!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...