popeye68 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Kαλημέρα στο Forum. Έπεσε στα χέρια ένα παλιό PC με Win xp pro. Tο πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να εγκαταστήσω κανένα πρόγραμμα. Μόλις πάω να το κάνω εγκατάσταση μου βγάζει μύνημα "error launching installer". Δεν είχα ποτέ xp και δεν ξέρω τα κόλπα τους. Τι μπορώ να κάνω για να μπορώ να εγκαθιστώ προγράμματα; Ευχαριστώ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Αν και δεν εχω xp μπροστα μου καπου στον Πινακα ελεγχου νομιζω Περιοοχη και γλωσσα ή καπως ετσι το λεει ορισε τα ελληνικα.
lexmark Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δες και εδώ Το αυτό. Βασικά δώσε στο run (WinKey + R) services.msc και δες αν η υπηρεσία windows installer ξεκινάει.
popeye68 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δεν κάνει τίποτα. Μόλις κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα το κάτεβάζει. Μόλις πατήσω "Run" για να το κάνω εγκατάσταση μου βγάζει σφάλμα "error launching installer". Πήγα στο "services.msc" και ενεργοποίησα τον Windows installer αλλά και πάλι τίποτα. Μήπως πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι; Αλλά τι;
lexmark Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Ήταν κλειστή η υπηρεσία; Την έβαλες στο "Αυτόματο";. Έκανες και μια επανεκκίνηση έτσι για τον εξορκισμό των win; Αν ναι σε όλα αυτά και πάλι τίποτα κατέβασε τον windows installer από τη μαμά.
popeye68 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Ήταν κλειστή η υπηρεσία; Την έβαλες στο "Αυτόματο";. Έκανες και μια επανεκκίνηση έτσι για τον εξορκισμό των win; Αν ναι σε όλα αυτά και πάλι τίποτα κατέβασε τον windows installer από τη μαμά. Και πως να τον κατεβάσω αφού δεν μπορώ να εγκαταστήσω κανένα πρόγραμμα; Κατεβαίνει αλλά δεν γίνεται εγκατάσταση. (Και ο Windows installer).
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Να πω κατι που ισως ειναι ...χαζο? Αν το προγραμμα που πας να εγκαταστησεις ειναι απο εξωτερικη συσκευη και δεν σε αφηνει , για δοκιμασε να το αντιγραψεις στον δισκο πριν το εγκαταστησεις.Μου εχει τυχει αυτο.
TheELF Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Να πω κατι που ισως ειναι ...χαζο? Αν το προγραμμα που πας να εγκαταστησεις ειναι απο εξωτερικη συσκευη και δεν σε αφηνει , για δοκιμασε να το αντιγραψεις στον δισκο πριν το εγκαταστησεις.Μου εχει τυχει αυτο. Δοκίμασε και το ανάποδο αν είναι στον σκληρό κατέβασε από το internet κάποιο σε εξωτερικό μέσο (usb stick) και προσπάθησε από εκεί,ενδέχεται να έχει κάποιο πρόβλημα ο σκληρός.
popeye68 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Να πω κατι που ισως ειναι ...χαζο? Αν το προγραμμα που πας να εγκαταστησεις ειναι απο εξωτερικη συσκευη και δεν σε αφηνει , για δοκιμασε να το αντιγραψεις στον δισκο πριν το εγκαταστησεις.Μου εχει τυχει αυτο. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Κανόνικά από το internet πάω να κατεβάσω το Ccleaner ή το HWMonitor ή το Revo uninstaller και ενώ το κατεβάζει, μόλις πατάω "Run" για να το κάνω εγκατάσταση μου βγάζει "error launching installer".
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Κανόνικά από το internet πάω να κατεβάσω το Ccleaner ή το HWMonitor ή το Revo uninstaller και ενώ το κατεβάζει, μόλις πατάω "Run" για να το κάνω εγκατάσταση μου βγάζει "error launching installer". Ακυρο τοτε αυτο που ειπα....Νομιζα μηπως πας να τα εγκατατσησεις απο καποιο εξωτερικο σκληρο κλπ γιατι την εχω παθει ετσι.
Bspus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 μπορει να εχει πειραχτει η εγκατασταση των windows Σε γραμμη εντολων δωσε sfc /scannow Βεβαια αν οντως εχουν πειραχτει αρχεια θα θες και το cd για να τα φτιαξεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.