Προς το περιεχόμενο

Συνδεση home με ps3

Lefteris29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θελω να αγορασω home cinema (LG HT805PH)για να συνδεσω τηλεοραση (LG LH400) και ps3. Το συγκεκριμενο home cinema εχει τις εξης συνδεσεις : 1 HDMI out, 0 HDMI in και μια οπτικη εισοδο. Για να συνδεσω την τηλεοραση φανταζομαι οτι η συνδεση με το HDMI out ειναι αρκετη (αν δεν εχω δικιο εδω πειτε μου) και για το ps3 το οποιο ειναι συνδεδεμενο με την τηλεοραση με HDMI να το συνδεσω με την οπτικη και μετα φανταζομαι να αλλαξω τις ρυθμισεις μεσα στο ps3...για πειτε μου ρε παιδια εχω δικιο, θα γινει δουλεια ή θα φαω καμια ηττα με το που το αγορασω?? (το Home Cinema το θελω κυριως για το ps3 για blu-ray ταινιες)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

συνδεεις το Ps3 με HDMI στην τηλεοραση.Ετσι ομως δε θα βγαζει ηχο στο hc.Οποτε συνδεεις το PS3 με οπτικη ινα στο hc.Ετσι μεταφερεις ψηφιακο ηχο στον εσωτερικο ενισχυτη χωρις απωλειες!Ομως το PS3 ειναι ρυθμισμενο να βγαζει ηχο μονο στο HDMI.Οποτε μπαινεις στο μενου του ps3 και πας ρυθμισεις συστηματος και τροπο συνδεσης.Εκει διαλεγεις για μεταφορα εικονας το HDMI,αλλα για μεταφορα ηχου δεν το αφηνεις στο hdmi,το κανεις reassign να βγαινει απο την οπτικη ινα!εκει επελεξε ολα τα φορματ αποκωδικοποιησης και εισαι ετοιμος.Οποτε θα θες να παιξεις ps3 με 5.1 απλα θα διαλεγεις απο το κοντρολ του hc ως πηγη την αναλογη εισοδο.Το home cinema με hdmi με την tv

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Μια ερωτηση ακομα-τα καλωδια για τα πισω ηχεια δεν φτανουν και για να μην τα περναω απο την μεση του δωματιου θα τα παω γυρω γυρω-θελω περιπου 15-17 μετρα (τα καλωδια ειναι αυτα που δεν εχουν βυσμα αλλα ειναι γυμνα στην ακρη και μπαινουν σε κλιπ υποδοχη του ηχειου). Ξερετε που μπορω να βρω τετοιου ειδους καλωδια-πχ πλαισιο κτλ?

Μια ερωτηση ακομα-τα καλωδια για τα πισω ηχεια δεν φτανουν και για να μην τα περναω απο την μεση του δωματιου θα τα παω γυρω γυρω-θελω περιπου 15-17 μετρα (τα καλωδια ειναι αυτα που δεν εχουν βυσμα αλλα ειναι γυμνα στην ακρη και μπαινουν σε κλιπ υποδοχη του ηχειου). Ξερετε που μπορω να βρω τετοιου ειδους καλωδια-πχ πλαισιο κτλ?

Σιγουρα σε ηλεκτρονικαδικα παντως..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...