leftermann Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 ο αντρικός πληθυσμός του φόρουμ είναι εδώ και πατάει συνεχώς ρηφρές.
freedubus Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δεν είναι προφανής η μέθοδος της Εύας; Αφήνει να εννοηθεί οτι "θα" δώσει κώλο, για να μην λακίσει ο ταλαίπωρος. Και μετά ο ταλαίπωρος περιμέεενει..να τελειώσει τον καφέ της..να απλώσει τραχανά..κλπ κλπ.
evabb Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δεν είναι προφανής η μέθοδος της Εύας; Αφήνει να εννοηθεί οτι "θα" δώσει κώλο, για να μην λακίσει ο ταλαίπωρος. Και μετά ο ταλαίπωρος περιμέεενει..να τελειώσει τον καφέ της..να απλώσει τραχανά..κλπ κλπ. τς τς τς. εδω μιλαμε για manipulation... πρεπει να πλασαριστει σωστα η ιδεα του κωλου για να μην λακισει η αλλη. δεν πας και λες "μωρο μου θελω να παρω κωλο" οχι εκει θα φας ακυρο με την μια. πρεπει πρωτα να την λυγοσεις ωστε να καλμαρει. δεν ξερω αν επιτρεπεται να γραφω τετοια πραματα εδω μεσα. υπαρχουν και παιδια.
Haldol Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Γράφε, γράφε, μπας και πέσει το τελευταίο κάστρο.
freedubus Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Εύα αναπαράγεις κλισέ τύπου κοσμοπόλιταν που παρουσιάζουν τον κώλο σαν ένα κάστρο το οποίο η αφέντρα του δύσκολα θα παραδώσει στα χέρια του εχθρού. Το ξέρεις οτι υπάρχουν αρκετές γυναίκες που προτιμούν σχεδόν αποκλειστικά αυτή την επαφή;
evabb Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Εύα αναπαράγεις κλισέ τύπου κοσμοπόλιταν που παρουσιάζουν τον κώλο σαν ένα κάστρο το οποίο η αφέντρα του δύσκολα θα παραδώσει στα χέρια του εχθρού. Το ξέρεις οτι υπάρχουν αρκετές γυναίκες που προτιμούν σχεδόν αποκλειστικά αυτή την επαφή; φυσικα και το ξερω, και δεν το παρουσιαζω σαν καστρο αλλα καποιες γυναικες ετσι το βλεπουν, οποτε τι να τους κανω εγω.
freedubus Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Οπότε ας πάρεις το μέρος τους κι ας παρουσιάσεις μια πεποίθηση ως κανόνα γιατί προφανώς έτσι το βλέπεις κι εσύ οκ το καταλάβαμε.
evabb Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Οπότε ας πάρεις το μέρος τους κι ας παρουσιάσεις μια πεποίθηση ως κανόνα γιατί προφανώς έτσι το βλέπεις κι εσύ οκ το καταλάβαμε. 1)δεν εχω σκοπο να παρουσιασω πεποιθηση 2) διαδικασια θα παρουσιαζα αλλα τωρα με τσαντισες 3) δεν ειπα πουθενα πως το βλεπω εγω ουτε εδωσα προσωπικη προτιμιση πουθενα 4) βγαζεις αυθερετ συμπερασμα που ειναι μερος τις τακτικης "ριχνω αδεια να πιασω γεματα" και της τακτικης "σε τσαντιζω ωστε να σου αποσπασω πληροφοριες"
freedubus Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 1)δεν εχω σκοπο να παρουσιασω πεποιθηση 2) διαδικασια θα παρουσιαζα αλλα τωρα με τσαντισες 3) δεν ειπα πουθενα πως το βλεπω εγω ουτε εδωσα προσωπικη προτιμιση πουθενα 4) βγαζεις αυθερετ συμπερασμα που ειναι μερος τις τακτικης "ριχνω αδεια να πιασω γεματα" και της τακτικης "σε τσαντιζω ωστε να σου αποσπασω πληροφοριες" 5) ΑΑΑΑΡΓΚ ΗΛΙΘΙΟ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΙ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΣΑΙ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΓΚΝΝΝΝΝΝ 6) ...μου χιμάει η άλλη και σχεδόν με βιάζει χωρίς να λογαριάζει τρύπες της και άλλα τέτοια ταμπού. αυτή είναι η δική μου μέθοδος
evabb Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 5) ΑΑΑΑΡΓΚ ΗΛΙΘΙΟ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΙ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΣΑΙ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΓΚΝΝΝΝΝΝ 6) ...μου χιμάει η άλλη και σχεδόν με βιάζει χωρίς να λογαριάζει τρύπες της και άλλα τέτοια ταμπού. αυτή είναι η δική μου μέθοδος το 166 ειναι τα ασθενοφορα;
athlios Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Αν ετσι το εχετε στο Βελγιο γιατι οχι !
SlackulatoR Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 2) διαδικασια θα παρουσιαζα αλλα τωρα με τσαντισες Δεν πειράζει, κάλμαρε
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 τσκ τσκ τσκ βρε παιδιά, μην κολλάτε, απλά να είστε διαθέσιμοι να κάνετε και εσείς ό,τι ζητάτε απ΄τις κοπέλες σας και όλα θα πάνε τέλεια ανοιχτά μυαλά χρειάζονται ...
Dark_son20 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 τσκ τσκ τσκ βρε παιδιά, μην κολλάτε, απλά να είστε διαθέσιμοι να κάνετε και εσείς ό,τι ζητάτε απ΄τις κοπέλες σας και όλα θα πάνε τέλεια ανοιχτά μυαλά χρειάζονται ... και άμα δεν πιάνει ούτε αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.