Προς το περιεχόμενο

Ξενοδοχείο για να πάω με την κοπέλα μου;

thodoris17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν είναι προφανής η μέθοδος της Εύας;

Αφήνει να εννοηθεί οτι "θα" δώσει κώλο, για να μην λακίσει ο ταλαίπωρος. Και μετά ο ταλαίπωρος περιμέεενει..να τελειώσει τον καφέ της..να απλώσει τραχανά..κλπ κλπ.

Δημοσ.

Δεν είναι προφανής η μέθοδος της Εύας;

Αφήνει να εννοηθεί οτι "θα" δώσει κώλο, για να μην λακίσει ο ταλαίπωρος. Και μετά ο ταλαίπωρος περιμέεενει..να τελειώσει τον καφέ της..να απλώσει τραχανά..κλπ κλπ.

τς τς τς. εδω μιλαμε για manipulation... πρεπει να πλασαριστει σωστα η ιδεα του κωλου για να μην λακισει η αλλη.

δεν πας και λες "μωρο μου θελω να παρω κωλο" οχι εκει θα φας ακυρο με την μια.

πρεπει πρωτα να την λυγοσεις ωστε να καλμαρει.

δεν ξερω αν επιτρεπεται να γραφω τετοια πραματα εδω μεσα. υπαρχουν και παιδια.

Δημοσ.

Εύα αναπαράγεις κλισέ τύπου κοσμοπόλιταν που παρουσιάζουν τον κώλο σαν ένα κάστρο το οποίο η αφέντρα του δύσκολα θα παραδώσει στα χέρια του εχθρού. Το ξέρεις οτι υπάρχουν αρκετές γυναίκες που προτιμούν σχεδόν αποκλειστικά αυτή την επαφή;

Δημοσ.

Εύα αναπαράγεις κλισέ τύπου κοσμοπόλιταν που παρουσιάζουν τον κώλο σαν ένα κάστρο το οποίο η αφέντρα του δύσκολα θα παραδώσει στα χέρια του εχθρού. Το ξέρεις οτι υπάρχουν αρκετές γυναίκες που προτιμούν σχεδόν αποκλειστικά αυτή την επαφή;

φυσικα και το ξερω, και δεν το παρουσιαζω σαν καστρο αλλα καποιες γυναικες ετσι το βλεπουν, οποτε τι να τους κανω εγω.

Δημοσ.

Οπότε ας πάρεις το μέρος τους κι ας παρουσιάσεις μια πεποίθηση ως κανόνα γιατί προφανώς έτσι το βλέπεις κι εσύ οκ το καταλάβαμε. :lol:

Δημοσ.

Οπότε ας πάρεις το μέρος τους κι ας παρουσιάσεις μια πεποίθηση ως κανόνα γιατί προφανώς έτσι το βλέπεις κι εσύ οκ το καταλάβαμε. :lol:

1)δεν εχω σκοπο να παρουσιασω πεποιθηση

2) διαδικασια θα παρουσιαζα αλλα τωρα με τσαντισες

3) δεν ειπα πουθενα πως το βλεπω εγω ουτε εδωσα προσωπικη προτιμιση πουθενα

4) βγαζεις αυθερετ συμπερασμα που ειναι μερος τις τακτικης "ριχνω αδεια να πιασω γεματα" και της τακτικης "σε τσαντιζω ωστε να σου αποσπασω πληροφοριες"

Δημοσ.

1)δεν εχω σκοπο να παρουσιασω πεποιθηση

2) διαδικασια θα παρουσιαζα αλλα τωρα με τσαντισες

3) δεν ειπα πουθενα πως το βλεπω εγω ουτε εδωσα προσωπικη προτιμιση πουθενα

4) βγαζεις αυθερετ συμπερασμα που ειναι μερος τις τακτικης "ριχνω αδεια να πιασω γεματα" και της τακτικης "σε τσαντιζω ωστε να σου αποσπασω πληροφοριες"

5) ΑΑΑΑΡΓΚ ΗΛΙΘΙΟ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΙ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΣΑΙ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΓΚΝΝΝΝΝΝ

6) ...μου χιμάει η άλλη και σχεδόν με βιάζει χωρίς να λογαριάζει τρύπες της και άλλα τέτοια ταμπού.

αυτή είναι η δική μου μέθοδος B)

Δημοσ.

5) ΑΑΑΑΡΓΚ ΗΛΙΘΙΟ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΙ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΣΑΙ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΓΚΝΝΝΝΝΝ

6) ...μου χιμάει η άλλη και σχεδόν με βιάζει χωρίς να λογαριάζει τρύπες της και άλλα τέτοια ταμπού.

αυτή είναι η δική μου μέθοδος B)

το 166 ειναι τα ασθενοφορα;

Δημοσ.

τσκ τσκ τσκ βρε παιδιά, μην κολλάτε, απλά να είστε διαθέσιμοι να κάνετε και εσείς ό,τι ζητάτε απ΄τις κοπέλες σας και όλα θα πάνε τέλεια :rolleyes:

ανοιχτά μυαλά χρειάζονται ...

και άμα δεν πιάνει ούτε αυτό?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...