Προς το περιεχόμενο

Ξενοδοχείο για να πάω με την κοπέλα μου;

thodoris17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καφετέριες, τα άντρα της ακολασίας.... Να πάτε σε τσαγερί, για παράδειγμα τσαγερί Ζώγια που έχει και βραδιές ποιήσης.

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θεωρώ δεδομένο ότι θα μείνετε σε χωριστά δωμάτια. Ποιος ξενοδόχος θα έδινε κοινό δωμάτιο σε άγαμο ζεύγος που δεν έχει λάβει την ευλογία του Κυρίου;

Καφετέριες, τα άντρα της ακολασίας.... Να πάτε σε τσαγερί, για παράδειγμα τσαγερί Ζώγια που έχει και βραδιές ποιήσης.

Κλαίω...

Δημοσ.

αγαπητέ μου, αυτό που λες το είπε πολύ καλύτερα ο διογένης πριν κάτι αιώνες ... και εκείνος άντρας ήταν :rolleyes:

Αν σου πω ότι είναι δικό μου της στιγμής και δεν το είχα ακούσει/διαβάσει πουθενά θα με πεις φιλόσοφο? αχχαχαχα

Δημοσ.

Την μαλ$κεια πολλοί λατρέψανε μα τον μαλ$κα κανεις δεν τον γουστάρει.Μην παρεξηγηθούν κάποιοι πάντως.

Εγώ συστήνω στο νεαρό είτε να πάει σε κάνα καλο ξενοδοχείο {100 euro}η να πάτε σε ένα καλο και ακριβό εστιατόριο.

Πάντως για μένα αλλα και παρα πολύ κόσμο η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια ... ανοησία.

Δημοσ.

1. Την μαλ$κεια πολλοί λατρέψανε μα τον μαλ$κα κανεις δεν τον γουστάρει.[...]

2. Εγώ συστήνω στο νεαρό [...] να πάτε σε ένα καλο και ακριβό εστιατόριο.

Τα 1 και 2 είναι ανακόλουθα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά τι κάνατε? :P

Sent from my iPhone using Insomnia

Μια ωραιότατη βόλτα. Ήταν στις μέρες της και δεν. Έμαθα τουλάχιστον όλους τους μ@μηστρώνες στην Αθήνα. :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...