Προς το περιεχόμενο

Ξενοδοχείο για να πάω με την κοπέλα μου;

thodoris17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χμ, ας μη σνομπάρουμε το ΟΛΥΜΠΙΚ ΧΟΤΕΛ στο φαληρο εκει που ηταν το λουνα παρκ απο πισω.

Μοιαζει κυριλε και εχει ωραια μοκετα :P

και με θέα το Αβέρωφ άμα λάχει :P

Μερικές φορές (παλιά στο texas, αχ Β.) είχαμε δωμάτιο με full καθρέπτες και πάθαινε κοκομπλόκο η δεσποινίς.

Αλλά ο Πρίαμος τα σπάει όσο αφορά τα ντεκόρ, ρίχνεις και τρελό γέλιο επειδή οι τοίχοι είναι ανύπαρκτοι και στα διαλείμματα μας ακούγαμε τις ιαχές των υπολοίπων (και φυσικά σχολίαζα με τον δικό μου χαρακτηριστικό τρόπο) :P

Δημοσ.

ρε παιδιά, σκεφτείτε το εναλλακτικά (δίκιο έχει και ο φίλιππος) περάστε μια μέρα που απλά θα αναννεώσετε τον έρωτά σας χωρίς σεξ :rolleyes:

:shock: :shock: :shock:

Δημοσ.

ρε παιδιά, σκεφτείτε το εναλλακτικά (δίκιο έχει και ο φίλιππος) περάστε μια μέρα που απλά θα αναννεώσετε τον έρωτά σας χωρίς σεξ :rolleyes:

lol.jpg

Δημοσ.

dude-wait-what.jpg

Δημοσ.

Εγω λεω να πατε καμια εκδρομουλα το σουκου πριν τις 14 και να περασετε καλα παρα να την πας εκει για λιγες ωρες...Σκεψου το θα δωσεις που θα δωσεις λεφτα για να φυστικωσεις να το απολαυσεις εστω.

+++

είσαι πολύ σωστός..

Δημοσ.

πάντως ειλικρινά δε μπορώ να φανταστώ καμιά γυναίκα που να νοιώθει ρομαντικά σ΄ένα παρόμοιο ξενοδοχείο ... ειδικά την ημέρα του αγίου βαλεντίνου! ρομαντισμός και γαμηστρώνας δε σας κάνει κάτι σε αντίθεση? τι να πω :whistle:

Δημοσ.

πάντως ειλικρινά δε μπορώ να φανταστώ καμιά γυναίκα που να νοιώθει ρομαντικά σ΄ένα παρόμοιο ξενοδοχείο ... ειδικά την ημέρα του αγίου βαλεντίνου! ρομαντισμός και γαμηστρώνας δε σας κάνει κάτι σε αντίθεση? τι να πω :whistle:

Με ένα κερί και ένα τριαντάφυλλο ακόμα και οι γαμηστρώνες γίνονται φεγγαρόφωτα B)

Δημοσ.

Γιατί δεν πας σε κανονικό ξενοδοχείο να ξυπνήσετε μαζί σαν άνθρωποι; Δουλέυεις την άλλη μέρα ή μήπως έχει να σκουπίσει το σπίτι η κοπέλα;

Δημοσ.

Εγώ λέω να ακούσετε εμένα και την Φραντσέσκα που είμαστε ώριμοι άνθρωποι. Τι τα θέλετε τα σεξια και τις αηδίες; Πάτε σε μια καφετερία, παίξτε μια κολτσίνα, πιείτε κι ένα χαμομηλάκι και θα είστε μια χαρά.

Το σεξ χαλάει τον έρωτα. Ενώ αν περιμένετε μέχρι το γάμο, η σχέση σας θα δυναμώσει. Άσε που θα γλιτώσεις και τα λεφτά του ξενοδοχείου. Για αχρείαστα έξοδα είμαστε τέτοιες εποχές; Αν όντως πάτε και εκδρομή, πρέπει να έχεις κάνει οικονομία. Πώς θα πληρώσετε τα δωμάτιά σας εκεί που θα πάτε; Θεωρώ δεδομένο ότι θα μείνετε σε χωριστά δωμάτια. Ποιος ξενοδόχος θα έδινε κοινό δωμάτιο σε άγαμο ζεύγος που δεν έχει λάβει την ευλογία του Κυρίου;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...