Vintage Jewel Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Ναι βρε είναι. Τη δικιά μου πάντως αν την πάω εκεί θα την πιάσουν τα γέλια. το ξενοδοχειο το θες για την ημερα του βαλεντινου? εγω θα προτεινω κατι αλλο-μιας και δν ειμαι φαν της γιορτης- πηγαιντε αργοτερα την ανοιξη κανενα ταξιδακι τριημερο σε καμια λιμνη πλαστηρα.. τωρα αν το θες για σεξ κανονισε να αδειασει κανενα σπιτι φιλου σου ξερω γω η κανενος ξαδερφου αν μενουν μονα τους
thodoris17 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Όχι και 125Ε. Γύρω στα 25Ε πάει η ημιδιαμονή από ότι είδα. Άντε να δώσω μέχρι 50Ε εγώ.
freedubus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Τελικά δεν κατάλαβα, θέλεις ημιδιαμονής (πηδηχτρώνα) ή όχι; Δίνεις 50€ εσύ και 50€ η γκόμενα δηλαδη;
bosei Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Ενδιαφέρεσαι για Παλαιό Φάληρο ? Είχε πάει μία φίλη μου για... και ήταν normal. Ορίστε και το ξενοδοχείο
thodoris17 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Ναι για τον Βαλεντίνο έλεγα. Τις υπόλοιπες μέρες τη βρίσκουμε εμείς την άκρη. Και την εκδρομούλα την έχουμε στο πρόγραμμα μόλις ανοίξει λίγο ο καιρός. Τελικά δεν κατάλαβα, θέλεις ημιδιαμονής (πηδηχτρώνα) ή όχι; Δίνεις 50€ εσύ και 50€ η γκόμενα δηλαδη; Γιατί όλα τα ημιδιαμοής είναι σαν τον Πρίαμο; Κάτι πιο διακριτικό δεν παίζει; Είναι και ένα ΧΧΧ στην Ποσειδώνος. Ούτε αυτό θα το προτιμούσα ας πούμε. Ξενοδοχείο ημιδιαμονης ή μαμηστρώνα πες το όπως θες που να μοιάζει με κανονικό ξενοδοχείο. Για 3-4 ώρες δεν θα χρεώνουν πουθενά πάνω απο 50Ε.
evabb Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Ναι για τον Βαλεντίνο έλεγα. Τις υπόλοιπες μέρες τη βρίσκουμε εμείς την άκρη. Και την εκδρομούλα την έχουμε στο πρόγραμμα μόλις ανοίξει λίγο ο καιρός. Γιατί όλα τα ημιδιαμοής είναι σαν τον Πρίαμο; Κάτι πιο διακριτικό δεν παίζει; Είναι και ένα ΧΧΧ στην Ποσειδώνος. Ούτε αυτό θα το προτιμούσα ας πούμε. Ξενοδοχείο ημιδιαμονης ή μαμηστρώνα πες το όπως θες που να μοιάζει με κανονικό ξενοδοχείο. Για 3-4 ώρες δεν θα χρεώνουν πουθενά πάνω απο 50Ε. εγω σου αφησα πριν μια διευθηνση στην πατησιων που ειναι κανονικο ξενοδοχειο δεν ξερω αν την ειδες.
Mika Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 πριν απο πολλα χρονια ειχα παει εδω εκλεινες δωματιο για τρεις ωρες, οι τιμες ξεκινουσαν απο 16 ευρω. εδινες μονο το μικρο σου ονομα.
thodoris17 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Ναι τις είδα όλες. Ευχαριστώ πολύ. Αν έχει και κάποιος άλλος να προσθέσει κάτι ευχαρίστως να το τσεκάρω.
evabb Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 πως δεν το σκεφτηκα τοση ωρα, www.bourdela.com εχει ολα τα ξενοδοχεια ημιδιαμονης της αθηνας
Pantelwolf Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Χμ, ας μη σνομπάρουμε το ΟΛΥΜΠΙΚ ΧΟΤΕΛ στο φαληρο εκει που ηταν το λουνα παρκ απο πισω. Μοιαζει κυριλε και εχει ωραια μοκετα
EstellePr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Εάν προτίθεσαι να δώσεις λίγακι παραπάνω. http://www.fourseasonshotel.gr/greek/home/rates Αλλιώς +1 για του φρεε.
Dark_son20 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 συγγνώμη για φύκι φύκι δεν πάτε? γιατί να πάτε σε ένα ξενέρωτο άσπρο δωμάτιο και όχι στον πρίαμο dld που θα κάνετε και κάτι πιο φαντεζί?
fireflies Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 χαχαχααχαχ πριαμος ονομα για ξενοδοχειο και δεν θα ειναι μαμηστρωνας?!?! Ε ναι, τόσους γαμηστρώνες είχε στην Ιλιάδα.
Lucifer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 ξενέρωτο άσπρο δωμάτιο Κάνει ωραία αντίθεση με το κόκκινο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.