Προς το περιεχόμενο

Ξενοδοχείο για να πάω με την κοπέλα μου;

thodoris17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι βρε είναι. Τη δικιά μου πάντως αν την πάω εκεί θα την πιάσουν τα γέλια.

το ξενοδοχειο το θες για την ημερα του βαλεντινου?

εγω θα προτεινω κατι αλλο-μιας και δν ειμαι φαν της γιορτης-

πηγαιντε αργοτερα την ανοιξη κανενα ταξιδακι τριημερο σε καμια λιμνη πλαστηρα..

τωρα αν το θες για σεξ κανονισε να αδειασει κανενα σπιτι φιλου σου ξερω γω η κανενος ξαδερφου αν μενουν μονα τους ^_^

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι για τον Βαλεντίνο έλεγα. Τις υπόλοιπες μέρες τη βρίσκουμε εμείς την άκρη. Και την εκδρομούλα την έχουμε στο πρόγραμμα μόλις ανοίξει λίγο ο καιρός.

Τελικά δεν κατάλαβα, θέλεις ημιδιαμονής (πηδηχτρώνα) ή όχι;

Δίνεις 50€ εσύ και 50€ η γκόμενα δηλαδη;

Γιατί όλα τα ημιδιαμοής είναι σαν τον Πρίαμο; Κάτι πιο διακριτικό δεν παίζει; Είναι και ένα ΧΧΧ στην Ποσειδώνος. Ούτε αυτό θα το προτιμούσα ας πούμε. Ξενοδοχείο ημιδιαμονης ή μαμηστρώνα πες το όπως θες που να μοιάζει με κανονικό ξενοδοχείο. Για 3-4 ώρες δεν θα χρεώνουν πουθενά πάνω απο 50Ε.

Δημοσ.

Ναι για τον Βαλεντίνο έλεγα. Τις υπόλοιπες μέρες τη βρίσκουμε εμείς την άκρη. Και την εκδρομούλα την έχουμε στο πρόγραμμα μόλις ανοίξει λίγο ο καιρός.

Γιατί όλα τα ημιδιαμοής είναι σαν τον Πρίαμο; Κάτι πιο διακριτικό δεν παίζει; Είναι και ένα ΧΧΧ στην Ποσειδώνος. Ούτε αυτό θα το προτιμούσα ας πούμε. Ξενοδοχείο ημιδιαμονης ή μαμηστρώνα πες το όπως θες που να μοιάζει με κανονικό ξενοδοχείο. Για 3-4 ώρες δεν θα χρεώνουν πουθενά πάνω απο 50Ε.

εγω σου αφησα πριν μια διευθηνση στην πατησιων που ειναι κανονικο ξενοδοχειο δεν ξερω αν την ειδες.

Δημοσ.

πριν απο πολλα χρονια ειχα παει εδω

εκλεινες δωματιο για τρεις ωρες, οι τιμες ξεκινουσαν απο 16 ευρω.

εδινες μονο το μικρο σου ονομα.

Δημοσ.

Χμ, ας μη σνομπάρουμε το ΟΛΥΜΠΙΚ ΧΟΤΕΛ στο φαληρο εκει που ηταν το λουνα παρκ απο πισω.

Μοιαζει κυριλε και εχει ωραια μοκετα :P

Δημοσ.

συγγνώμη για φύκι φύκι δεν πάτε? γιατί να πάτε σε ένα ξενέρωτο άσπρο δωμάτιο και όχι στον πρίαμο dld που θα κάνετε και κάτι πιο φαντεζί?

Δημοσ.

χαχαχααχαχ

πριαμος ονομα για ξενοδοχειο και δεν θα ειναι μαμηστρωνας?!?! :rolleyes:

Ε ναι, τόσους γαμηστρώνες είχε στην Ιλιάδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...