kage Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 http://soby.gr/ δεν νομιζω να τα βαλαν τυχαια αν και ειδα οτι αναφερουν για σειρα προτεραιοτητας γενικοτερα υπαρχουν αρκετα στην παραλια γι αυτο τον λογο...
Material_Defender_1032 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Όπως καταλαβαίνετε είμαι η γνωστή περίπτωση φοιτητή που πέρασε στην πόλη του και μένει ακόμα με τους γονείς του. Έτσι δεν διαθέτω ανά πάσα στιγμή χώρο για να περάσω χρόνο με την κοπέλα μου. Αγ. Βαλεντίνου τη Δευτέρα και είπα μήπως καταφύγω στη λύση του ξενοδοχείου. Ψάχνω κάποιο διακριτικό ξενοδοχείο ημιδιαμονής για να μην μας πάρουν με τις πέτρες, ούτε να μας θαυμάσουμε σε κάνα amateur βιντεο στο internet και γενικά να μην νιώσουμε και μεις άβολα. Στην ανάγκη και ένα κανονικό ξενοδοχέιο κάνει. Στο google βρήκα αποτελέσματα αλλά δεν ψάχνω ας πούμε κάτι τέτοιο. Οπότε αν έχει κάποιος υπόψη κάτι για νότια προάστια θα τον ευγνωμονούσα. Τα σπάει ο Πρίαμος, απλά επειδή τέτοια ημέρα θα γίνεται της εκδιδομένης πάρτους τηλ να κλείσεις από πριν.
Ntinaras Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 πω και αυτή με γονείς?? μεγάλο σκάλωμα! (θύμαμαι εμένα που είχα το ίδιο πρόβλημα με σένα,και με τα χίλια ζόρια την επαιζα σπίτι και με γονείς μέσα!!3-4 φορές μετά συνήθισε!χαχα το γέλιο!!) πες πατέρα..βγάλε τη μάνα έξω να ξανανιώσετε τον έρωτα σας,να θυμηθήτε τα παλιά! fixed :
Dark_son20 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 +1 για Πρίαμος δες και τα στυλ που έχει εγώ προτείνω μεσαιωνικό και ινδικό το tigre και το λευκό ήταν ξενέρωμα
evabb Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 +1 για Πρίαμος δες και τα στυλ που έχει εγώ προτείνω μεσαιωνικό και ινδικό το tigre και το λευκό ήταν ξενέρωμα αφρικανικο κωλολεει, εχει ενα κρεβατι να! ινδικα εχει δυο ρε συ το ενα ειναι σουπερ το αλλο μουφα. οντοπικ παντως δοκιμασμενο ξενοδοχειο (οχι ομως νοτια προαστεια) Semeli Hotel Οδος θηρας 16 Πλατεια Αμερικης, ειναι ενα στενο καθετο στην πατησιων αρκετα ψηλα. κανονικο ξενοδοχειο ειναι με ημιδιαμονη 20 ευρα.
FilipposMD Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μα καλά, κανείς δεν ξέρει ότι οι προγαμιαίες σχέσεις είναι αμαρτία;
Dark_son20 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 βγάλαν το μεσαιωνικό gmt... επίσης το πιο γαμάτο με τα ξενοδοχεία είναι αφού κάνεις τη δουλειά σου να κάτσεις όλη την ώρα (4 ή 3 είναι?)και να ακούς τις ατάκες από τριγύρω λιώσιμο
insomniaK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μα καλά, κανείς δεν ξέρει ότι οι προγαμιαίες σχέσεις είναι αμαρτία; Για αυτό επικεντρωνόμαστε στο δεύτερο συνθετικό της λέξης.
thodoris17 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά το Πρίαμος μου κάνει τελείως μαμηστρώνας. Κάτι πιο διακριτικό; Εκεί στην παραλιακή μου παν ότι έχει. Έχει πάει κανείς σε κανένα;
evabb Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά το Πρίαμος μου κάνει τελείως μαμηστρώνας. Κάτι πιο διακριτικό; Εκεί στην παραλιακή μου παν ότι έχει. Έχει πάει κανείς σε κανένα; helloooo ειναι μαμηστρωνας.
Vintage Jewel Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 χαχαχααχαχ πριαμος ονομα για ξενοδοχειο και δεν θα ειναι μαμηστρωνας?!?!
thodoris17 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Ναι βρε είναι. Τη δικιά μου πάντως αν την πάω εκεί θα την πιάσουν τα γέλια.
evabb Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Ναι βρε είναι. Τη δικιά μου πάντως αν την πάω εκεί θα την πιάσουν τα γέλια. τουλαχιστον δεν θα σας κοιτανε περιεργα στην ρεσεψιον. εχουν δει τα ματια τους πολλα.
freedubus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Πόσα δίνετε; Ξέρω ένα καλό στη Βούλα αλλά πάει 125€ το βράδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.