thodoris17 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Όπως καταλαβαίνετε είμαι η γνωστή περίπτωση φοιτητή που πέρασε στην πόλη του και μένει ακόμα με τους γονείς του. Έτσι δεν διαθέτω ανά πάσα στιγμή χώρο για να περάσω χρόνο με την κοπέλα μου. Αγ. Βαλεντίνου τη Δευτέρα και είπα μήπως καταφύγω στη λύση του ξενοδοχείου. Ψάχνω κάποιο διακριτικό ξενοδοχείο ημιδιαμονής για να μην μας πάρουν με τις πέτρες, ούτε να μας θαυμάσουμε σε κάνα amateur βιντεο στο internet και γενικά να μην νιώσουμε και μεις άβολα. Στην ανάγκη και ένα κανονικό ξενοδοχέιο κάνει. Στο google βρήκα αποτελέσματα αλλά δεν ψάχνω ας πούμε κάτι τέτοιο. Οπότε αν έχει κάποιος υπόψη κάτι για νότια προάστια θα τον ευγνωμονούσα.
freedubus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Είναι λίγο άσχετη η ερώτησή μου, αλλά τις υπόλοιπες 364 μέρες, πού πάτε;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Είναι λίγο άσχετη η ερώτησή μου, αλλά τις υπόλοιπες 364 μέρες, πού πάτε; Νομιζω θα ηταν παντρεμενοι εαν περνουσαν ολες τις 365 μερες μαζι.Φοιτητης ειναι ο ανθρωπος.Σε κανα αμαξακι σε κανα βουνο/λοφο του Αττικου landscape την βγαζει φτωχικα
athlios Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Εγω λεω να πατε καμια εκδρομουλα το σουκου πριν τις 14 και να περασετε καλα παρα να την πας εκει για λιγες ωρες...Σκεψου το θα δωσεις που θα δωσεις λεφτα για να φυστικωσεις να το απολαυσεις εστω.
freedubus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Νομιζω θα ηταν παντρεμενοι εαν περνουσαν ολες τις 365 μερες μαζι. Πού μπήγει τελοσπάντων τις μέρες εκτός βαλεντίνου.
thodoris17 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Είναι ένα πρόβλημα αυτό. Μωρέ όλο και κάποιο σπίτι θα κάτσει άδειο αλλιώς υπομονή. Αλλιώς όπως τα λέει ο τόξοβόλος.(όχι τώρα με τα κρύα όμως) Εγω λεω να πατε καμια εκδρομουλα το σουκου πριν τις 14 και να περασετε καλα παρα να την πας εκει για λιγες ωρες...Σκεψου το θα δωσεις που θα δωσεις λεφτα για να φυστικωσεις να το απολαυσεις εστω. Εν μέσω εξεταστικής δυστυχώς δεν παίζει.
freedubus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Νομιζω θα ηταν παντρεμενοι εαν περνουσαν ολες τις 365 μερες μαζι. Γιατί ρε ψηλέ; Εσύ που το κανελώνεις το ρυζόγαλο καθημερινά, παντρεμένος είσαι;
skipperas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 πω και αυτή με γονείς?? μεγάλο σκάλωμα! (θύμαμαι εμένα που είχα το ίδιο πρόβλημα με σένα,και με τα χίλια ζόρια την έπεισα να έρθει σπίτι και με γονείς μέσα!!3-4 φορές μετά συνήθισε!χαχα το γέλιο!!) πες πατέρα..βγάλε τη μάνα έξω να ξανανιώσετε τον έρωτα σας,να θυμηθήτε τα παλιά!
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί ρε ψηλέ; Εσύ που το κανελώνεις το ρυζόγαλο καθημερινά, παντρεμένος είσαι; κατα μια εννοια ναι.Εχω υπογραψει χαρτουρα,πως ετσι δλδ στο φλου?
thodoris17 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 πω και αυτή με γονείς?? μεγάλο σκάλωμα! (θύμαμαι εμένα που είχα το ίδιο πρόβλημα με σένα,και με τα χίλια ζόρια την έπεισα να έρθει σπίτι και με γονείς μέσα!!3-4 φορές μετά συνήθισε!χαχα το γέλιο!!) πες πατέρα..βγάλε τη μάνα έξω να ξανανιώσετε τον έρωτα σας,να θυμηθήτε τα παλιά! Όπως τα λες είναι. Το ξέρω ότι δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος. Και ρωτάω για ξενοδοχείο γιατί έχω ακούσει ότι παίζει γενικά σε περιπτώσεις σαν τη δική μου.
Pantelwolf Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Χμ , έχεις σκεφτει οτι την ιδέα σου θα την έχει και μεγάλος αριθμός ατόμων οπότε δε θα βρεις δωμάτιο χωρις να χρειαστει να περιμένεις;
norita Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Όπως καταλαβαίνετε είμαι η γνωστή περίπτωση φοιτητή που πέρασε στην πόλη του και μένει ακόμα με τους γονείς του. Πάντως αυτό το πράγμα, που κάποιοι δεν αναφέρουν την πόλη στην οποία ζουν, λες και είναι δεδομένο πως όλος ο κόσμος ζει στην Αθήνα, δεν το καταλαβαίνω.
pappous_soulis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 πες πατέρα..βγάλε τη μάνα έξω να ξανανιώσετε τον έρωτα σας,να θυμηθήτε τα παλιά! Αυτό. Εκτός αν παίζει αδερφός/ή στο σπίτι.
thodoris17 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Ναι όντως δεν ανέφερα Αθήνα μένω, Οπότε κάτι από κέντρο μ΄χρι γλυφάδα μου κάνει. Σκέφτηκα να κλείσω από πριν. Να πάω να δώ και τον χώρο μην είναι κάτι υπερβολικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.