Προς το περιεχόμενο

Intel Core i5 - ASUS P7P55D

ProIcons

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εκτος απο GPU/CPU εχω αλλους 4. Το κουτι μου ειναι το CM 690

Το ενα ειναι μπροστα [http://teknojunkie.com/wp-content/uploads/2008/12/cm690-1.jpg ]

το αλλο πανω στο καπακι με το τζαμι, το αλλο πανω, και το αλλο στο πισο μερος του κουτιου [http://www.jayceooi.com/wp-content/uploads/2008/11/cooler_master_690_01.jpg ]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ωραιος βαλε και μια καλη ψυκτρα και εισαι κομπλε, γιατι εισαι ζεστος και αν ειναι ανεβαζεις κι αλλο

Οσο για τις μνημες σου, ο κατασκευαστης τι λεει?

Το 1.8 volt μου φαινεται επικινδυνο για ddr3, αν λεει 1.50 ή 1.65 φτιαξτο απο τα bios μαζι με τα timings που ενδεχομενως θα ειναι ασχετα ρυθμισμενα

Γενικα ριξε λιγο διαβασμα για το o/c και επεφευγε το αυτοματο κλοκαρισμα , γιατι συνηθως αυτα ειτε ειναι ασταθη ειτε βαζουν υπερβολικα βολτ για να επιτυχουν σταθεροτητα (και φυσικα ψηνεσαι ανσλογως)

Αυτα πρεπει να τα φτιαχνεις μονος σου και φυσικα να φας αρκετες ωρες ωστε να βεβαιωθεις οτι εισαι σταθερος και κρυος

Μεχρι να αλλαξεις ψυξη γυρνα τον στοκ

5 μερες τωρα 24/24 On, δεν παρουσιασε κανενα προβλημα... πριν λιγο clockara και την καρτα γραφικων :Ρ και τωρα ας πουμε ερχετε ενα ζεστο κυμα αερα στην φατσα μου, με 71 βαθμους σε 100% use και με το Fan στο 100%¨ :Ρ. Βασικα αν βαλω υδροψυξη θα ναι καλητερα γιατι θα κανω block και για το CPU και για τις RAM και για την Καρτα γραφικων οποτε θα με Comple

Πηρες επεξεργαστη Sandy Bridge λιγες μερες/εβδομαδες μετα την εκδοση τους; Περιμενε ρε φιλε πρωτα κανα 6 μηνο να δουμε πως θα πανε και μετα παρε...

Πηρες επεξεργαστη Sandy Bridge λιγες μερες/εβδομαδες μετα την εκδοση τους; Περιμενε ρε φιλε πρωτα κανα 6 μηνο να δουμε πως θα πανε και μετα παρε...

Βιαζόμουν :ρ και πρέπει να πάω και πίσω τις μνήμες επειδη τρεχουν με 1.65 ρευμα.. θα τσιμπησω 1333 με 1.50..

Βιαζόμουν :ρ και πρέπει να πάω και πίσω τις μνήμες επειδη τρεχουν με 1.65 ρευμα.. θα τσιμπησω 1333 με 1.50..

Καλα αμα το προβλεπει ο κατασκευαστης δεν ειναι προβλημα και οι δικες μου στο 1.65 ειναι

Εντιτ μιλας για σαντυ, δε το προσεξα..

Asus p55 εχεις οχι dfi x58 γιατί κοιτάς waterblocks για Dfi???

Επίσης εχεις Ati 4890???

Γιατί δεν εχει πιάσει κάτι το μάτι μου.

Οι σωλήνες πάνε με το μέτρο οπότε υπολόγισε πόσα μέτρα θα θες, οπως επίσης το πλάτος του κάθε σωλήνα καλύτερα να είναι μελετημένο και όχι ότι βρείς.

Για το αν θα αντέξει το ψυγείο και η αντλία να δροσίσουν τα 3 waterblocks θα σου πούν άλλοι,

ενω σίγουρα θα χρειαστείς και τρύπες στο κουτί να μπαινοβγαίνουν οι σωλήνες, αφού το συγκεκριμένο ψυγείο είναι για τοποθέτηση στην οροφή του κουτιού.

Ανεμιστήρες σίγουρα δυο τρείς για να ψύχεις το ψυγείο, το υγρό που είναι ειδικό υγρό μη αγώγιμο και δεν βλέπω να εχεις υπολογίσει, σφικτηράκια για τους σωλήνες κτλ κτλ κτλ.

Βλέπω επίσης και ενα κόστος περιξ των 420 ευρό χωρίς τα μεταφορικά...

Σίγουρα χωρίς να εχεις πάρα πολλά απαραίτητα πράγματα μεσα και με άγνωστες ως προς την αποτελεσματικότητά τους επιλογές...

Αν θες να ενημερωθείς και τελικά να φτιάξεις κάτι και όχι μόνο να ρωτάς και να κοιτάς μένοντας με την μαμά ιντέλ στο τέλος, μπορείς να απευθυνείς και σε 2-3 άλλα πιο εξειδικευμένα ελληνικά sites.

Η απλά να πάρεις την καλύτερη αερόψυκτρα και μερικά 12άρια silent nexus ή ότι άλλο θες και να κάνεις τι δουλειά σου εύκολα και γρήγορα.

Το νερό είναι για έμπειρους και μερακλήδες.

Απο μεράκι δεν ξέρω πως τα πάς αλλά σίγουρα με την εμπειρία δε το χεις...

Αρχικά είδα το fan controler και είπα να μην μπω καν στον κόπο να απαντήσω.

Αυτό σίγουρα δεν είναι απαραίτητο για υδρόψηξη. :P

Το Fan Controller ξεφυγε απο οταν τα κανα Copy Paste, προφανος λαθος μου. Για την μητρικη επισης λαθος Link εκανα Copy Paste. Τα αλλα τα βρηκα γρηγορα απο το σχολειο μεσα σε 10 λεπτα οσο ηταν και το διαλειμα, και περιμενα μπας και καποιος τα διορθωσει :Ρ anyway:P

Δες και αυτό.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Z_X_hgtlJpA

Μούρλια λολ.

ειχαμε βουτηξει με φιλους μου αρχαιο pc σε ηλιελαιο που πηραμε απο lild (χρειαστηκαμε καμια 20αρια λιτρα και μας ζητουσαν αν θελουμε τιμολογιο :rolleyes: ) μεσα σε ενα μεγαλο ταπερ και για καμια 10αρια μερες που το κρατησαμε δουλευε αψογα

(βεβαια καποια στιγμη με το συγκεκριμενο λαδι θα ειχε προβλημα πιο πολυ για να δουμε πώς ειναι το καναμε, καποια στιγμη ισως φτιαξουμε κατι σοβαρο σε γυαλα)

το σκληρο ειχαμε μονο εξω και η σταθμη του λαδιου εφτανε μεχρι τα βυσματα της μητρικης για οθονη, ποντικι, πληκτρολογιο

ο φιλος μου ειχε βγαλει το διακοπτη power (γιατι βραχυκυκλωμα με κατσαβιδι δε θα μπορουσαμε να κανουμε) απο το παλιο κουτι μαζι με τα led και ειχαμε φουλ ενδειξεις για το αν διαβαζει ο σκληρος και για το αν δουλευει το pc

ηταν φοβερη μοντα :-D γελοια στην οψη μεν αλλα δουλεψε

πρεπει να του ζητησω το βιντεο καποια στιγμη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...