Προς το περιεχόμενο

ATI vs nVIDIA

ProIcons

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

cf με 4890 ειχε τα θεματακια του παντως

και δε θα χει dx11

+ του οτι η υποστηριξη σε καινουργια games απο τους drivers εχει σταματησει.Το καλυτερο ειναι να παει σε καινουργια.6970 απο εμενα.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως και εγω πριν λίγο καιρο που πήρα, είχα ρωτήσει ένα φίλο μου που έχει Internet Cafe και μου πρότεινε και αυτός ATI. Συγκεκριμένα εγω πήρα την 5670 γιατί ήθελα κατι πιο οικονομικό και ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος μεχρι τώρα.

Δημοσ.

Μαλιστα, απο οσο θυμαμαι, στις ATI τα 2 τελευταια νουμερα δεν ητακν οι καλητερες καρτες; **90 ηταν απο τις ΤΟΠ Που προφανος τωρα εχουν σταματισει να βγαινουν;

Παρολαυτα, μια

ATI RADEON 6970 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510756

• Core clock: 880 Ρολόι Core MHz
  • Stream Processors: 1536 x Επεξεργαστές Stream
  • Μνήμη: 2048 Μέγεθος MB 256-bit GDDR5
  • Έξοδοι: 1 x DVI Dual-Link 1 x HDMI 1.4α 2 x Mini-DisplayPort 1 x DVI Single-Link-D DisplayPort 1.2
  • Λογισμικό: CD με Πρόγραμμα Οδήγησης
  • Παρελκόμενα: CrossFire Bridge καλώδιο διασύνδεσης D-Sub Adapter Mini-ΑΣ για DP Cable 6 pin σε 4 PIN καλώδιο τροφοδοσίας 8-pin σε 4 PIN x2 καλώδιο τροφοδοσίας HDMI 1.4α υψηλή ταχύτητα 1,8 μέτρα καλώδιο (Full SKU)

ειναι καλητερη απο μια

nVIDIA GTX 580 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513508

•  
  • Graphics engine: NVIDIA GeForce GTX580
  • Bus standard: PCI Express 2.0
  • Video memory: 1536MB GDDR5
  • Engine clock: 782MHz
  • CUDA cores: 512
  • Memory clock: 4008MHz (1002MHz GDDR5)
  • Memory interface: 384-bit
  • DVI max resolution: 2560 x 1600
  • D-Sub max resolution: 2048 x 1536
  • DVI output: DVI-I x1,DVI-D x1,HDCP compliant, HDMI outputx1,Mini HDMI to HDMI adapter x1.
  • Συσκευασία: 8-pin σε 6-pin καλώδιο τροφοδοσίας x1, η ASUS utilities και ο οδηγός
  • Διαστάσεις: 27,94 x 11.17 x 4.01 cm.

Η ΑΤΙ εχει παραπανω Memory αλλα λιγοτερα bit, ενω η nVIDIA εχει λιγοτερο Memory αλλα περισσοτερα bit;

Τι να επιλεξω;

Δημοσ.

φιλε μου σου ειπα παραπανω οτι η gtx580 ειναι ξεκαθαρα η καλυτερη μονοπυρηνη καρτα που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη...

δεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις

η 6970 ειναι στα ιδια επιπεδα με την gtx570

Δημοσ.

Δυο κάρτες γραφικών δεν συγκρινοντε έτσι όπως τα παραθετειΣ.αν θες τη γνώμη μου όπως σου είπα και ανώτερο θα τσιμπαγα μια 580 και θα καθάριζΑ.

Έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και όλα κομπλε για αρκετό καιρό ακόμα χωρίς να σε νοιαξου αναβαθμισεις διπλές τριπλες κάρτες κοκ

Όλα αυτά βέβαια σε περίπτωση που δεν σε απασχολεί το χρηματικό

Α κάτι ακόμα εκτός από την ανάλυση τι οθονιτσΑ έχεις ;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δυο κάρτες γραφικών δεν συγκρινοντε έτσι όπως τα παραθετειΣ.αν θες τη γνώμη μου όπως σου είπα και ανώτερο θα τσιμπαγα μια 580 και θα καθάριζΑ.

Έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και όλα κομπλε για αρκετό καιρό ακόμα χωρίς να σε νοιαξου αναβαθμισεις διπλές τριπλες κάρτες κοκ

Όλα αυτά βέβαια σε περίπτωση που δεν σε απασχολεί το χρηματικό

Α κάτι ακόμα εκτός από την ανάλυση τι οθονιτσΑ έχεις ;

Sent from my iPhone using Insomnia

είναι πολλά τα χρήματα για την 580 σε σχέση με αυτό που προσφέρει, καλύτερα μια 6950 2gb την φλασάρεις και γίνεται 6970 σε 5 λεπτά και είσαι 10% κάτω από την 580 στη χειρότερη... κρίμα δεν είναι 200 ευρώ έτσι...

εδώ με 2 6850 και 170 ευρώ λιγότερα της ρίχνεις κιολα...

Δημοσ.

είναι πολλά τα χρήματα για την 580 σε σχέση με αυτό που προσφέρει, καλύτερα μια 6950 2gb την φλασάρεις και γίνεται 6970 σε 5 λεπτά και είσαι 10% κάτω από την 580 στη χειρότερη... κρίμα δεν είναι 200 ευρώ έτσι...

εδώ με 2 6850 και 170 ευρώ λιγότερα της ρίχνεις κιολα...

δεν φλασαρονται ολες οι 6950...

Δημοσ.

μπορεις να μου το αποδειξεις οτι φαλασαρονται με 100% επιτυχια?

η καινουρια παρτιδα που θα ερχοταν πριν απο κανενα μηνα ειχε αναφερθει οτι δεν θα φλασαρονται

επισης σε περιπτωση brickαρισματος της καρτας εισαι διατεθιμενος να αποζημιωσεις τον ProIcons? ;)

Δημοσ.

μπορεις να μου το αποδειξεις οτι φαλασαρονται με 100% επιτυχια?

η καινουρια παρτιδα που θα ερχοταν πριν απο κανενα μηνα ειχε αναφερθει οτι δεν θα φλασαρονται

επισης σε περιπτωση brickαρισματος της καρτας εισαι διατεθιμενος να αποζημιωσεις τον ProIcons? ;)

brickarisma δεν γίνεται διότι έχει το διακοπτάκι το γυρνάς και περνάει στο backup bios, οπότε σε 5 λεπτάκια περνάς πάλι το παλιό bios και όλα καλά.

Ο λόγος που είμαι βέβαιος είναι ότι στο thelab.gr υπάρχει θέμα αποκλειστικά για το φλασάρισμα και κανείς δεν απέτυχε....

http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/unlock-6950-to-6970-a-88738-7.html

Δημοσ.

brickarisma δεν γίνεται διότι έχει το διακοπτάκι το γυρνάς και περνάει στο backup bios, οπότε σε 5 λεπτάκια περνάς πάλι το παλιό bios και όλα καλά.

Ο λόγος που είμαι βέβαιος είναι ότι στο thelab.gr υπάρχει θέμα αποκλειστικά για το φλασάρισμα και κανείς δεν απέτυχε....

http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/unlock-6950-to-6970-a-88738-7.html

το οτι φλασαραν με επιτυχια 10 νοματεοι δεν αποτελει τον κανονα... ;)

http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/vidcard/159

Δημοσ.

το οτι φλασαραν με επιτυχια 10 νοματεοι δεν αποτελει τον κανονα... ;)

http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/vidcard/159

ωραίο λινκ , τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά, αν μετρήσεις τα νούμερα είναι πάνω από 95% επιτυχία! για την ακρίβεια 96.81 % Επιτυχία τα πέρασα στο EXCEL :)

αν δεν είχα 6850 crossfire θα το ρίσκαρα.... 6950=280 ευρώ για 6970, με πιθανότητα 96.81%....

Δημοσ.

ωραίο λινκ , τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά, αν μετρήσεις τα νούμερα είναι πάνω από 95% επιτυχία! για την ακρίβεια 96.81 % Επιτυχία τα πέρασα στο EXCEL :)

αν δεν είχα 6850 crossfire θα το ρίσκαρα.... 6950=280 ευρώ για 6970, με πιθανότητα 96.81%....

φαντασου ομως να εισαι μεσα σε αυτο το 3,19% της αποτυχιας... ;)

ξενερα

ενταξει θελει να εισαι πολυ ατυχος, αλλα δεν παυει να υπαρχει σαν ενδεχομενο...

Δημοσ.

φαντασου ομως να εισαι μεσα σε αυτο το 3,19% της αποτυχιας... ;)

ξενερα

ενταξει θελει να εισαι πολυ ατυχος, αλλα δεν παυει να υπαρχει σαν ενδεχομενο...

συμφωνούμε, σου μένει μια 6950 τουλάχιστον :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...