JohnXarxas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Οκ... το θέμα είναι πως δεν μπορώ να μπω στις ρυθμίσεις γτ όταν πάω να μπω στο winTVR με λέει "Intialize TV Card/failed!" και με πετάει έξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bandura Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 @Νικο κι εγω τη μονη λυση που βρηκα ηταν με το καλωδιο... και την ειχε ως εσχατη λυση σε ενα ubuntu forum... κι απο τοτε εχω ηχο στο tvtime. @John... περιεγο αυτο... δεν μου το εχει κανει ποτε... εχεις καμμια web camera επανω παραλληλα? Αλλα και παλι δε 8α εκλεινε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 δεν έχω, μόνο εκτυπωτή και εξωτερικό σκληρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bandura Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Για κανε ενα logout... και ξανα εμπα μεσα και ανοιξε το παλι... Εγω πχ που εχω και web camera και tvtuner και καρτα ηχου... πρεπει να δηλωσω προτεραιοτητα με ποια σειρα θελω να ανοιγουν και ποιο video device ειναι η web camera και ποιο video device ειναι το tvtuner... Αλλα τον ηχο κλασσικα με καλωδιο... γιαυτο και δεν εχω παρει ψηφιακο σε usb, γιατι φοβαμαι οτι δε θα μπορω να βγαλω τον ηχο και πανε τσαμπα τα φραγκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomas50 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 @Νικο κι εγω τη μονη λυση που βρηκα ηταν με το καλωδιο... και την ειχε ως εσχατη λυση σε ενα ubuntu forum... κι απο τοτε εχω ηχο στο tvtime. Εννοείς ότι συνέδεσες καλώδιο 4πινο από την κάρτα τηλεόρασης στην κάρτα ήχου; Εμένα όμως βλέπει μόνο τρεις πηγές εισόδου: Line In. Mic1 και Mic2. Το έχω ήδη συνδεδεμένο από την έξοδο ήχου της κάρτας τηλεόρασης στη Line In της κάρτας ήχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 μπα, δεν έγινε τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bandura Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ωραια με το Line In ενεργοποιημενο στα volume settings δεν βγαζει ηχο? Auxiliary δεν εχει η καρτα ηχου? (Περιεργο) Για δοκιμασε και το motherboard... νομιζω εχει auxiliary για τα cd και καλα... οποτε βαλε εκει το καλωδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomas50 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Ωραια με το Line In ενεργοποιημενο στα volume settings δεν βγαζει ηχο? Auxiliary δεν εχει η καρτα ηχου? (Περιεργο) Για δοκιμασε και το motherboard... νομιζω εχει auxiliary για τα cd και καλα... οποτε βαλε εκει το καλωδιο. Το καλώδιο που χρησιμοποιώ είναι το κλασικό ομοαξονικό των 3.5 mm όπως αυτό που έχουν τα ακουστικά, ενώ η auxiliary για τα cd χρειάζεται τετράπινο από τα παλιά που συνέδεαν το CDdrive με την κάρτα ήχου. Θα δοκιμάσω την είσοδο Mic αλλά δεν είναι λύση σωστή αν πηγαίνοντας από Ubuntu σε Mandriva χρειάζεται να αλλάζω τις συνδέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bandura Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 John για ανοιξε το απο το terminal και κανε paste τι σου λεει να δουμε. Nαι Νικολα, αυτο λεω κι εγω, μου ειχε ξεμεινει απο το πρωτο plextor cdr που ειχα παρει το 1999 αν θυμαμαι καλα, που ηταν στο κουτι με ολα τα καλωδια. Δεν εχεις τετοιο καλωδιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 μιλάμε για ΧΡ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bandura Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 John δυστηχως για winxp δεν μπορω να σε βοηθησω, γιατι εχω τα win7 και δεν εχουν driver για το tvtuner. Δοκιμασε το στο linux μεσω terminal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomas50 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Δεν λειτουργεί ούτε με τις εισόδους μικροφώνου. Το πιο αστείο είναι ότι στο Επίπεδο εισόδου δείχνει ικανοποιητική στάθμη σήματος. Στη έξοδο όμως δεν ακούγεται ήχος. Τρελλά πράγματα. John για ανοιξε το απο το terminal και κανε paste τι σου λεει να δουμε. Nαι Νικολα, αυτο λεω κι εγω, μου ειχε ξεμεινει απο το πρωτο plextor cdr που ειχα παρει το 1999 αν θυμαμαι καλα, που ηταν στο κουτι με ολα τα καλωδια. Δεν εχεις τετοιο καλωδιο? Καλώδιο από 3.5 mm σε τετράπινο δεν έχω. Θα κατασκευάσω ένα για δοκιμή, αν και δε νομίζω ότι θα λειτουργήσει από τη στιγμή που το Ubuntu δε βλέπει είσοδο CD στην κάρτα ήχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomas50 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Αλλαγή πλεύσης. Στην ιστοσελίδα της Asus P5Q (drivers for Linux) υπάρχουν οι μοναδικοί οδηγοί για την ενσωματωμένη κάρτα ήχου από την Realtek. Τους κατέβασα, είναι σε συμπιεσμένη μορφή και περιμένω υπόδειξη για τον τρόπο εγκατάστασής των στο Ubuntu ως νεοφώτιστος του λειτουργικού αυτού. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη με προκαταβολικές ευχαριστίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 υποθέτω πως το ξεζιπάρεις και κάνεις την δουλειά σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomas50 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 υποθέτω πως το ξεζιπάρεις και κάνεις την δουλειά σου... Πρέπει σιγά-σιγά να κόβουμε τις συνήθειες που μας έχουν επιβάλει τα Windows. Δε νομίζω ότι γίνεται έτσι. Ευχαριστώ πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.