nikomas50 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Υπάρχει TVtime για τα XP? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 όχι, με software & drivers του CD!!! με αυτό το έχω κάνει εγκατάσταση άλλες τρεις φορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomas50 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Εννοείς το WinTVR? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomas50 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ τη δική μου κάρτα τη δουλεύω με το iuVCR και πάει θαυμάσια. O Device manager τη βλέπει κανονικά στα ΧΡ? Η Crypto βέβαια δεν είναι και η καλύτερη εταιρία. Μια φορά αγόρασα προϊόν της και όταν είδα την ποιότητα το πήγα πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 τι να σου πω, εγώ την έχω αυτή την κάρτα 2 χρόνια... και με είχε βγάλει ασπροπρόσωπο σε όλα τα PC που το είχα χρησημοποιήσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomas50 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 O Device manager τη βλέπει κανονικά στα ΧΡ? Αν ναι δοκίμασε το BlazeVideo HDTV Player Professional v6.5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 ναι το βλέπει τώρα το κατεβάζω δεν είναι freeware... έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomas50 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 δεν είναι freeware... έτσι? Αυτό διορθώνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 ότι και αν είναι, το έβαλα και πάλι δεν γίνεται δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomas50 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Άγνωστοι αι βουλαί το υψίστου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 οπότε τώρα εγώ τι κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomas50 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Έκανες όλες τις ρυθμίσεις που χρειάζονται για να παίξει η τηλεόραση; Αν σου ζητά να επιλέξεις χώρα δεν βάζεις Ελλάδα αλλά Βέλγιο διότι η Ελλάδα ελέω ΚΚ θεωρείται ότι έχει σύστημα SECAM ενώ έχει PAL B. Δοκίμασε και το iuVCR. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 αααα.... αυτό δεν το ήξερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikomas50 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Παραθέτω και μερικά στοιχεία για τη δική μου περίπτωση από System Testing Report μήπως βοηθήσουν νστη λύση του προβλήματος του ήχου. # Load saa7134-alsa instead of saa7134 (which gets dragged in by it anyway) install saa7134 /sbin/modprobe --ignore-install saa7134 $CMDLINE_OPTS && { /sbin/modprobe --quiet --use-blacklist saa7134-alsa ; : ; } # Prevent abnormal drivers from grabbing index 0 options bt87x index=-2 options cx88_alsa index=-2 options saa7134-alsa index=-2 options snd-atiixp-modem index=-2 options snd-intel8x0m index=-2 options snd-via82xx-modem index=-2 options snd-usb-audio index=-2 options snd-usb-caiaq index=-2 options snd-usb-ua101 index=-2 options snd-usb-us122l index=-2 options snd-usb-usx2y index=-2 # Ubuntu #62691, enable MPU for snd-cmipci options snd-cmipci mpu_port=0x330 fm_port=0x388 # Keep snd-pcsp from being loaded as first soundcard options snd-pcsp index=-2 # Keep snd-usb-audio from beeing loaded as first soundcard options snd-usb-audio index=-2 # For some Atheros 5K RF MACs, the madwifi driver loads buts fails to # correctly initialize the hardware, leaving it in a state from # which ath5k cannot recover. To prevent this condition, stop # madwifi from loading by default. Use Jockey to select one driver # or the other. (Ubuntu: #315056, #323830) blacklist ath_pci αααα.... αυτό δεν το ήξερα Επίσης πρέπει να τσεκάρεις σαν πηγή εισόδου Antenna διότι προρυθμισμένο έχουν το Cable. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.