Giorgos09 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Αν αγορασεις ενα λαπτοπ χωρις να εχει προβλημα το ανεμιστηρακι η να εχει μαζεψει σκονη υπερθερμενεται με αποτελεσμα να κανει underclock ο επεξεργαστης μπορεις να παρεις τα λεφτα σου πισω?
jtheogr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Συνήθως οχι ... απο ότι ξέρω τα χρήματα σου τα παίρνεις πίσω μόνο αν δεν έχει ανοιχτή η συσκευασία.
Giorgos09 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Η εγγυηση τι ακριβως εγγυαται τοτε? Αν δεν δουλευουν καλα αυτα που σου εχουν πουλησει τι γινεται?
ektor7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Η εγγυηση τι ακριβως εγγυαται τοτε? Αν δεν δουλευουν καλα αυτα που σου εχουν πουλησει τι γινεται? Το περνεις στο σερβις της ετερειας,στο καθαριζουν ή αν χρειαστει σου αλλαζουν το ανεμιστηρακι και ολα αυτα ΔΩΡΕΑΝ!Τι αλλο θες! Αλλο εγγυηση και αλλο το δικαιομα επιστροφης που δινουν καποιες ετερειες για τον πρωτο μηνα ή τις πρωτες 15 μερες αγορας του λαπτοπ!
mimidon Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Εάν δεν είσαι ικανοποιημένος με το προϊόν που αγόρασες, μπορείς να το επιστρέψεις εντός ενός ορίου (εάν θυμάμαι καλά, 31 ημέρες) και παίρνεις τα λεφτά σου πίσω. Είναι κανόνας εμπορίου, θα ψάξω επίσημο link αύριο να σου παραθέσω.
BritGreek Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Ελπίζω να είναι Toshiba. Αν είναι Toshiba, έχεις την εγγύση "ό,τι κι αν συμβεί" για ένα χρόνο. Εμένα προσωπικά με έσωσε αυτή η εγγύηση, καθώς μου χύθηκε καφές ζεστός με ζάχαρη. Δεν πλήρωσα τίποτα και μου άλλαξαν πλακέτα (mobo) και πληκτρολόγιο. Ένα άλλο Toshiba, μόλις το πήρα και το άνοιξα, άρχισε να ζεματάει (εντελώς αντικειμενικά). Το πήγα κατευθείαν στην ideal ο ίδιος και είπα να το ελέγξουν. Μου είπαν ότι είχε μέσα σκόνες. Μόλις έδειξα την απόδειξη αγοράς και είδαν ότι μόλις είχε αγοραστεί, μου έδωσαν επιταγή της HSBC για το ποσό που είχα πληρώσει για το λάπτοπ. Και πήγα και πήρα ένα άλλο, πάλι Toshiba. Y.Γ. Δεν δουλεύω στην Toshiba, αλλά πιστεύω ότι το service τους δεν έχει καμία σχέση με τα ελληνικά δεδομένα.
xristoforos89 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Επιστροφη χρηματων ξερω οτι γινεται τις πρωτες 15μερες. Μια φορα μου χρειαστηκε απο τα Multirama(εκανα βλακεια σε ενα λαπτοπ που μολις ειχα αγορασει και δουλευε στο φουλ ο ανεμιστηρας και δεν σταματαγε με τιποτα μετα),και ο πωλητης μου ειπε οτι ή μου επιστρεφει τα χρηματα ή μου δινει πιστωτικο. Βεβαια πρεπει να εχεις τα παντα μαζι, οπως ακριβως το αγορασες.
filip123go Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Αν αγορασεις ενα λαπτοπ χωρις να εχει προβλημα το ανεμιστηρακι η να εχει μαζεψει σκονη υπερθερμενεται με αποτελεσμα να κανει underclock ο επεξεργαστης μπορεις να παρεις τα λεφτα σου πισω? Δεν ήξερα ότι μπορεί να γίνει underclock ο επεξεργαστής από μόνος του... Anyway το κάθε laptop, εγγυάται ο κατασκευαστής του ότι θα δουλεύει σε στανταρ τιμές ο επεξεργαστής του με στανταρ ψύξη...! Οπότε, αν έχεις το παραπάνω πρόβλημα, μάλλον κάτι δεν πάει καλά με το laptop...
Giorgos09 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ήξερα ότι μπορεί να γίνει underclock ο επεξεργαστής από μόνος του... Anyway το κάθε laptop, εγγυάται ο κατασκευαστής του ότι θα δουλεύει σε στανταρ τιμές ο επεξεργαστής του με στανταρ ψύξη...! Οπότε, αν έχεις το παραπάνω πρόβλημα, μάλλον κάτι δεν πάει καλά με το laptop... Ο επεξεργαστης γινεται underclock οταν ειναι σε υψυλες θερμοκρασιες για να μη καει δε ξερω ποιος το κανει. Σε περιπτωση που το λαπτοπ δεν εχει καλη ψυξη εξαρχης, ο επεξεργαστης δεν δουλευει στις στανταρ τιμες και εχουν περασει 31 μερες τι γινετε? Με ενα απλο παραδειγμα ας πουμε οτι αγοραζεις ενα λαπτοπ και μετα απο 31 μερες παρατηρεις οτι ο επεξεργαστης υπερθερμενεται με αποτελεσμα να πεφτουν τα Mhz του και οτι το λαπτοπ δεν εχει ανεμιστηρα! Μετα κοιτας τα αναλυτικα χαρακτηριστικα του λαπτοπ και βλεπεις οτι πουθενα δεν αναφερει οτι εχει ανεμιστηρα. Μπορεις να το δωσεις πισω επειδη δεν λειτουργει σωστα το μηχανημα? Ειναι σαν να λεμε οτι αγοραζεις αυτοκινητο 100HP και αποδιδει 60HP.
antonl Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Ο επεξεργαστης γινεται underclock οταν ειναι σε υψυλες θερμοκρασιες για να μη καει δε ξερω ποιος το κανει. Σε περιπτωση που το λαπτοπ δεν εχει καλη ψυξη εξαρχης, ο επεξεργαστης δεν δουλευει στις στανταρ τιμες και εχουν περασει 31 μερες τι γινετε? Με ενα απλο παραδειγμα ας πουμε οτι αγοραζεις ενα λαπτοπ και μετα απο 31 μερες παρατηρεις οτι ο επεξεργαστης υπερθερμενεται με αποτελεσμα να πεφτουν τα Mhz του και οτι το λαπτοπ δεν εχει ανεμιστηρα! Μετα κοιτας τα αναλυτικα χαρακτηριστικα του λαπτοπ και βλεπεις οτι πουθενα δεν αναφερει οτι εχει ανεμιστηρα. Μπορεις να το δωσεις πισω επειδη δεν λειτουργει σωστα το μηχανημα? Ειναι σαν να λεμε οτι αγοραζεις αυτοκινητο 100HP και αποδιδει 60HP. Είσαι βέβαιος πως δεν έχει fan; Δε νομίζω να ναι λόγος αυτός να σου επιστρέψουν τα χρήματα αλλά αν θες δοκίμασε. Σου χαν πει δηλαδή ότι έχει fan και τώρα αποδεικνύεται (αν) πως είπαν ψέματα; Λογικά θα σου προτείνουν να τον ελέγξουν κι αν όντως έχει θέμα θα γίνει επισκευή ή αλλαγή. Σε τι θερμοκρασίες φτάνει, κάτω από τι φορτίο και ποιον επεξεργαστή & laptop έχεις;
ektor7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Ο επεξεργαστης γινεται underclock οταν ειναι σε υψυλες θερμοκρασιες για να μη καει δε ξερω ποιος το κανει. Σε περιπτωση που το λαπτοπ δεν εχει καλη ψυξη εξαρχης, ο επεξεργαστης δεν δουλευει στις στανταρ τιμες και εχουν περασει 31 μερες τι γινετε? Με ενα απλο παραδειγμα ας πουμε οτι αγοραζεις ενα λαπτοπ και μετα απο 31 μερες παρατηρεις οτι ο επεξεργαστης υπερθερμενεται με αποτελεσμα να πεφτουν τα Mhz του και οτι το λαπτοπ δεν εχει ανεμιστηρα! Μετα κοιτας τα αναλυτικα χαρακτηριστικα του λαπτοπ και βλεπεις οτι πουθενα δεν αναφερει οτι εχει ανεμιστηρα. Μπορεις να το δωσεις πισω επειδη δεν λειτουργει σωστα το μηχανημα? Ειναι σαν να λεμε οτι αγοραζεις αυτοκινητο 100HP και αποδιδει 60HP. Γιατι δε το πηρες στο σερβις της αντιπροσωποια,ακομη?Μεχρι τωρα θα το ειχες πισω,φτιαγμενο! Τι λαπτοπ εχεις? Το δικο μου εχει 2ανεμιστηρες,αλλα σε κανενα review με τα αναλυτικα χαρακτηριστικα του,δε γραφει οτι εχει ανεμιστηρα,αυτο δε συμενει οτι δεν εχει καθολου! Ο επεξεργαστης γινεται underclock οταν ειναι σε υψηλες θερμοκρασιες για να μη καει δε ξερω ποιος το κανει. Οταν ειναι σε ψηλες θερμοκρασιες,σου κλεινει το λαπτοπ,δε σου κανει underclock!Underclock και overclock,αυτοματα κανου μονο οι ι5 και οι ι7 και συγουρα οχι για λογους θερμοκρασιας,αλλα αναλογα με τις απαιτησεις των προγραματων που τρεχεις!
antonl Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 [...] Οταν ειναι σε ψηλες θερμοκρασιες,σου κλεινει το λαπτοπ,δε σου κανει underclock!Underclock και overclock,αυτοματα κανου μονο οι ι5 και οι ι7 και συγουρα οχι για λογους θερμοκρασιας,αλλα αναλογα με τις απαιτησεις των προγραματων που τρεχεις! Μπορούν να κάνουν "underclock" σε περίπτωση υπερθέρμανσης, λέγεται CPU Throttling. Δεν ξέρω αν είναι αυτό στη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά γενικά υπάρχει και είναι διαφορετικό απ το boost που λες εσύ.
Giorgos09 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δεν εχω προβλημα με το λαπτοπ. Και εχει ανεμιστηρα. Το θεμα ειναι αν επιτρεπεται να σου δωσουν προιον με προδιαγραφες 2Ghz και να τρεχει στα 1.5.
antonl Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Λεφτά δεν παίρνεις πίσω έτσι απλά, εκτός κι αν πέσεις σε περίπτωση. Επισκευή, εφόσον υπάρχει πρόβλημα, γίνεται. Αν δεν γίνεται επισκευή ούτε αντικατάσταση, παίρνεις τα λεφτά σου πίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.