ianos666 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 εχω προβλημα με ενα λαπτοπ που δεν μπορω να συνδεσω στο ιντερνετ με καλωδιο ethernet οταν κουμπωνω το καλωδιο δεν αναβει το φως που βγαζει ως συνηθως ειναι η πρωτη φορα που προσπαθω να συνδεσω το συγκεκριμενο λαπτοπ ενσυρματα help please !!
TheELF Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 δες αν έχεις περασμένα driver για το ethernet,πάνε διαχείριση συσκευών και δες αν εμφανίζεται το ethernet.
ianos666 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 το λαπτοπ ειναι καινουριο ( 6μηνες) εγω πρεπει να περασω τα drivers ? ασυρματα μια χαρα πιανει !
cosmos000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Oh yes.Πήγαινε στο site του κατασκευαστή,βρες ακριβώς το μοντέλο σου και κάπου θα υπάρχει drivers για Lan ή Ethernet (στην μητρική) πέρασέ τους και θα είσαι οκ.Επίσης πριν το κάνεις αυτό μπες μία στο bios και δες αν είναι ενργοποιημένο το LAN.
ianos666 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 στο bios πως μπαινουμε στο λαπτοπ ? κλασσικα με del καθως ανοιγει ?
cosmos000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 yes ...εκτός αν σου λέει κανά Fκάτι...πρόσεξε το στο boot-άρισμα...ή αλλιώς πάρε το εγχειρίδιο
isay Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 το λαπτοπ ειναι καινουριο ( 6μηνες) εγω πρεπει να περασω τα drivers ? ασυρματα μια χαρα πιανει ! Αν το laptop είναι καινούργιο και ΔΕΝ έχεις αλλάξει τα windows (πχ να έβαλες κάποια άλλα) τότε οι drivers πρέπει λογικά να είναι εκεί. Μήπως έχεις απενεργοποιήσει την ενσύρματη σύνδεση;
ianos666 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Αν το laptop είναι καινούργιο και ΔΕΝ έχεις αλλάξει τα windows (πχ να έβαλες κάποια άλλα) τότε οι drivers πρέπει λογικά να είναι εκεί. Μήπως έχεις απενεργοποιήσει την ενσύρματη σύνδεση; και πως την ενεργοποιω ?
isay Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 windows 7 Ακολούθησε τις οδηγίες στο παρακάτω βίντεο. ΑΝ η τοπική σύνδεση (local connection) ΔΕΝ είναι απενεργοποιημένη, γράψε το στο forum. ΑΝ δεν υπάρχει καθόλου τοπική σύνδεση (local connection) τότε χρειάζεσαι drivers (προαναφέρθηκε απο σεβαστούς συνφορουμίτες) http://www.youtube.com/watch?v=RHGUSbmZkhY
ianos666 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Ακολούθησε τις οδηγίες στο παρακάτω βίντεο. ΑΝ η τοπική σύνδεση (local connection) ΔΕΝ είναι απενεργοποιημένη, γράψε το στο forum. ΑΝ δεν υπάρχει καθόλου τοπική σύνδεση (local connection) τότε χρειάζεσαι drivers (προαναφέρθηκε απο σεβαστούς συνφορουμίτες) http://www.youtube.com/watch?v=RHGUSbmZkhY το καλωδιο ethernet αναγνωριζεται απο το πισι αλλα παρολο αυτα το κιτρινο φως δεν αναβει και δεν συνδεεται στο internet ! τι κανω τωρα ?!
sphinxgr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Που το ξέρεις ότι αναγνωρίζεται? Με άλλο καλώδιο δοκίμασες? Πήγαινε ο υπολογιστής μου->δεξι κλικ -> ιδιότητες -> διαχείριση συσκευών. Εκεί στους προσαρμογείς δικτύου ποιους έχεις? Φαντάζομαι δεν έχουν κανα κόκκινο Χ ή θαυμαστικό
ianos666 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Που το ξέρεις ότι αναγνωρίζεται? Με άλλο καλώδιο δοκίμασες? Πήγαινε ο υπολογιστής μου->δεξι κλικ -> ιδιότητες -> διαχείριση συσκευών. Εκεί στους προσαρμογείς δικτύου ποιους έχεις? Φαντάζομαι δεν έχουν κανα κόκκινο Χ ή θαυμαστικό αναγνωριζεται γιατι το κοκκινο χ που εχει οταν βαζω το καλωδιο εξαφανιζεται ! και ναι δοκιμασα και με αλλο καλωδιο και παλι τα ιδια ! στους προσαρμογεις δικτυου εχω εναν που λεει ethernet μπλα μπλα κλπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.