Προς το περιεχόμενο

προβλημα ethernet

ianos666

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω προβλημα με ενα λαπτοπ που δεν μπορω να συνδεσω στο ιντερνετ με καλωδιο ethernet

οταν κουμπωνω το καλωδιο δεν αναβει το φως που βγαζει ως συνηθως

ειναι η πρωτη φορα που προσπαθω να συνδεσω το συγκεκριμενο λαπτοπ ενσυρματα

help please !!

Δημοσ.

Oh yes.Πήγαινε στο site του κατασκευαστή,βρες ακριβώς το μοντέλο σου και κάπου θα υπάρχει drivers για Lan ή Ethernet (στην μητρική) πέρασέ τους και θα είσαι οκ.Επίσης πριν το κάνεις αυτό μπες μία στο bios και δες αν είναι ενργοποιημένο το LAN.

Δημοσ.

το λαπτοπ ειναι καινουριο ( 6μηνες)

εγω πρεπει να περασω τα drivers ?

ασυρματα μια χαρα πιανει !

Αν το laptop είναι καινούργιο και ΔΕΝ έχεις αλλάξει τα windows (πχ να έβαλες κάποια άλλα) τότε οι drivers πρέπει λογικά να είναι εκεί. Μήπως έχεις απενεργοποιήσει την ενσύρματη σύνδεση;

Δημοσ.

Αν το laptop είναι καινούργιο και ΔΕΝ έχεις αλλάξει τα windows (πχ να έβαλες κάποια άλλα) τότε οι drivers πρέπει λογικά να είναι εκεί. Μήπως έχεις απενεργοποιήσει την ενσύρματη σύνδεση;

και πως την ενεργοποιω ?

Δημοσ.

windows 7

Ακολούθησε τις οδηγίες στο παρακάτω βίντεο.

ΑΝ η τοπική σύνδεση (local connection) ΔΕΝ είναι απενεργοποιημένη, γράψε το στο forum.

ΑΝ δεν υπάρχει καθόλου τοπική σύνδεση (local connection) τότε χρειάζεσαι drivers (προαναφέρθηκε απο σεβαστούς συνφορουμίτες)

http://www.youtube.com/watch?v=RHGUSbmZkhY

Δημοσ.

Ακολούθησε τις οδηγίες στο παρακάτω βίντεο.

ΑΝ η τοπική σύνδεση (local connection) ΔΕΝ είναι απενεργοποιημένη, γράψε το στο forum.

ΑΝ δεν υπάρχει καθόλου τοπική σύνδεση (local connection) τότε χρειάζεσαι drivers (προαναφέρθηκε απο σεβαστούς συνφορουμίτες)

http://www.youtube.com/watch?v=RHGUSbmZkhY

το καλωδιο ethernet αναγνωριζεται απο το πισι αλλα παρολο αυτα το κιτρινο φως δεν αναβει και δεν συνδεεται στο internet !

τι κανω τωρα ?!

Δημοσ.

Που το ξέρεις ότι αναγνωρίζεται?

Με άλλο καλώδιο δοκίμασες?

Πήγαινε ο υπολογιστής μου->δεξι κλικ -> ιδιότητες -> διαχείριση συσκευών.

Εκεί στους προσαρμογείς δικτύου ποιους έχεις? Φαντάζομαι δεν έχουν κανα κόκκινο Χ ή θαυμαστικό

Δημοσ.

Που το ξέρεις ότι αναγνωρίζεται?

Με άλλο καλώδιο δοκίμασες?

Πήγαινε ο υπολογιστής μου->δεξι κλικ -> ιδιότητες -> διαχείριση συσκευών.

Εκεί στους προσαρμογείς δικτύου ποιους έχεις? Φαντάζομαι δεν έχουν κανα κόκκινο Χ ή θαυμαστικό

αναγνωριζεται γιατι το κοκκινο χ που εχει οταν βαζω το καλωδιο εξαφανιζεται !

και ναι δοκιμασα και με αλλο καλωδιο και παλι τα ιδια !

στους προσαρμογεις δικτυου εχω εναν που λεει ethernet μπλα μπλα κλπ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...