Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα για χρονο στο pc

killer76

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια υπάρχει κανα προγραμμα που μπορώ να βάλω στο pc ωστε τα παιδια να έχουν περιορισμένο χρονο λειτουργιας του pc και μετα να κλειδωνει.

Κάτι ειχα βρει αλλα ηταν του στυλ π.χ. πεμπτη,σαββατο,κυριακή από 7μμ εως 9μμ. Εγώ δεν θέλω κάτι τέτοιο. Εγώ θέλω να δηλώνω π.χ. 10 ώρες την εβδομάδα ανα χρήστη του pc. Οπότε να πώ στα παιδιά εχετε 10 ωρες την εβδομαδα. Θελετε να τις καταναλωσετε σε 1 μερα πχ εσεις δεν θα εχετε ολη την υπολοιπη εβδομάδα.

Υ.Γ. Αν έχετε πολλές επιλογές να προτείνετε παρακαλώ την πιο ευκολη και ελαφρια εφαρμογή.

Υ.Γ.2 Ειναι μόνο για εναν stand alone υπολογιστη. Δεν έχω δικτυο οποτε μην μου πειτε δικτυακα προγραμματα που θέλουν ανω των δύο υπολογιστών.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Ασχολήσου καλύτερα με την προσπάθεια να πεισθούν τα παιδιά με συζήτηση, ώστε μόνα τους να θελήσουν να κλείσουν τον υπολογιστή σε προσυμφωνημένο χρόνο και αν δεν το κάνουν password στο BIOS ώστε να μην μπορούν να μπουν στο σύστημα μέχρι την επόμενη Δευτέρα.

Αααααααααααα!!!!!!!! τί πάθαμε παιδιά!!!! Μας άκουσε ο κ. Μπιλ και μας κλείνει τον υπολογιστή επειδή ξεπεράσαμε το χρόνο που επιτρέπεται τα παιδιά να είναι στον υπολογιστή.

Αν βάλεις κάποιο πρόγραμμα με περιορισμούς δεν αποκλείεται σε πολύ λίγο χρόνο τα παιδιά να έχουν συζητήσει το θέμα με συμμαθητές τους, που γνωρίζουν πώς να παρακάμπτουν τους περιορισμούς και να μπαίνουν στον υπολογιστή σε ώρες που απουσιάζεις από το σπίτι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...