killer76 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Ρε παιδια υπάρχει κανα προγραμμα που μπορώ να βάλω στο pc ωστε τα παιδια να έχουν περιορισμένο χρονο λειτουργιας του pc και μετα να κλειδωνει. Κάτι ειχα βρει αλλα ηταν του στυλ π.χ. πεμπτη,σαββατο,κυριακή από 7μμ εως 9μμ. Εγώ δεν θέλω κάτι τέτοιο. Εγώ θέλω να δηλώνω π.χ. 10 ώρες την εβδομάδα ανα χρήστη του pc. Οπότε να πώ στα παιδιά εχετε 10 ωρες την εβδομαδα. Θελετε να τις καταναλωσετε σε 1 μερα πχ εσεις δεν θα εχετε ολη την υπολοιπη εβδομάδα. Υ.Γ. Αν έχετε πολλές επιλογές να προτείνετε παρακαλώ την πιο ευκολη και ελαφρια εφαρμογή. Υ.Γ.2 Ειναι μόνο για εναν stand alone υπολογιστη. Δεν έχω δικτυο οποτε μην μου πειτε δικτυακα προγραμματα που θέλουν ανω των δύο υπολογιστών. Ευχαριστώ προκαταβολικά
panaitolas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά για δές μήπως με αυτό κάνεις τη δουλειά σου.Έδω έχει μια μίνι παρουσίαση.
nikomas50 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Ασχολήσου καλύτερα με την προσπάθεια να πεισθούν τα παιδιά με συζήτηση, ώστε μόνα τους να θελήσουν να κλείσουν τον υπολογιστή σε προσυμφωνημένο χρόνο και αν δεν το κάνουν password στο BIOS ώστε να μην μπορούν να μπουν στο σύστημα μέχρι την επόμενη Δευτέρα. Αααααααααααα!!!!!!!! τί πάθαμε παιδιά!!!! Μας άκουσε ο κ. Μπιλ και μας κλείνει τον υπολογιστή επειδή ξεπεράσαμε το χρόνο που επιτρέπεται τα παιδιά να είναι στον υπολογιστή. Αν βάλεις κάποιο πρόγραμμα με περιορισμούς δεν αποκλείεται σε πολύ λίγο χρόνο τα παιδιά να έχουν συζητήσει το θέμα με συμμαθητές τους, που γνωρίζουν πώς να παρακάμπτουν τους περιορισμούς και να μπαίνουν στον υπολογιστή σε ώρες που απουσιάζεις από το σπίτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.