dark_banishing Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δεν τα τσεκάρει άνθρωπος πιστεύω !! Είχα πάει πριν 3 χρόνια και αν και πέρασα κάποια μαθήματα δεν γύρισα ποτέ πίσω να τα δηλώσω γιατί βρήκα δουλειά και έκατσα εδώ, οπότε αυτοί μάλλον νομίζουν ότι δεν έχω περάσει τιποτα !! Δεν έχω ακούσει τίποτα, δεν με ενόχλησαν ποτέ. Βέβαια δεν συνιστώ και σε άλλους να κάνουν το ίδιο!
salliara Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 κι εγω ειχα υπογραψει περι επιστροφης υποτροφιας και μπουρδες, δεν περασα ΟΥΤΕ ΕΝΑ μαθημα, γιατι ναι, ημουνα σορλολοπ κλπ δεν μου ζητησε κανεις τιποτα απο μαθήματα και βαθμολογιες, προσκομισα απλα μια βεβαιωση απο το πανεπιστημιο υπογεγραμενη απο τον υπευθυνο ερασμους, οτι ναι οντως ημουνα εκει, και οκ. δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα. περσι εγινε αυτο. νομιζω οτι τζαμπα αγχωνεσαι
aggelikipali Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 ευχαριστω για τις απαντησεις σας.με το γραφειο ερασμους που συνεννοηθηκα μου ειπαν ταχα δεν ξερουν,περνανε τα χαρτια απο επιτροπη κι εκεινοι θα κρινουν τι θα γινει.με κατααγχωσαν.
BadBoy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Αφού έχεις άγχος, γιατί δεν πέρασες τα μαθήματα; Αν υπάρχει κάποια σοβαρή εξήγηση, φαντάζομαι πως θα τη λάβουν υπόψη τους.
aggelikipali Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 περασα το 1.δεν δειχνει πληρη αδιαφορια αυτο.οταν κ οι καθηγητες δεν ενδιαφερονται που εισαι ξενος και δε γνωριζεις καλα την γλωσσα,τοτε ναι η αποτυχια ειναι σιγουρη.οι ξενοι φοιτητες ειχαμε 90% αποτυχια. τυχαιο? Αφού έχεις άγχος, γιατί δεν πέρασες τα μαθήματα; Αν υπάρχει κάποια σοβαρή εξήγηση, φαντάζομαι πως θα τη λάβουν υπόψη τους. το αγχος το εχω επειδη δεν περασα τα μαθηματα.δεν καταλαβα την ερωτηση σου. Δεν τα τσεκάρει άνθρωπος πιστεύω !! Είχα πάει πριν 3 χρόνια και αν και πέρασα κάποια μαθήματα δεν γύρισα ποτέ πίσω να τα δηλώσω γιατί βρήκα δουλειά και έκατσα εδώ, οπότε αυτοί μάλλον νομίζουν ότι δεν έχω περάσει τιποτα !! Δεν έχω ακούσει τίποτα, δεν με ενόχλησαν ποτέ. Βέβαια δεν συνιστώ και σε άλλους να κάνουν το ίδιο! παρατησες τη σχολη σου δηλαδη?
Voziniotis-3 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μπορει καποιος σε λιγες σειρες να με εξηγησει τι γινετε με αυτα τα ερασμους?
dark_banishing Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μπορει καποιος σε λιγες σειρες να με εξηγησει τι γινετε με αυτα τα ερασμους? Περνάς κάποια από τα μαθήματα της σχολής σου, σε ένα συνεργαζόμενο πανεπιστήμιο στο εξωτερικό. Παίρνεις και κάποια λεφτά ανάλογα με την χώρα που θα πας. Βέβαια για την τεράστια πλειοψηφία είναι απλά χαβαλές.
Voziniotis-3 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Και σε πληρωνουν και πας εξωτερικο? :X Το λιγοτερο ειναι ενα εξαμηνο?
FilipposMD Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Καλά, μην φανταστείς ότι παίρνεις και μισθό, ε! Πάλι από την τσέπη σου θα βάλεις, απλώς έχεις και μια υποτροφία για τα βασικά έξοδα.
tsifotis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Ειχα παει 2 εξαμηνα συνεχομενα ερασμους στη Βαλενθια της Ισπανιας. Το πρωτο ξεκινησε 2004 Σεπτεμβρη (λιγο μετα αφου πηραμε το Euro '04) και τελειωσε Φλεβαρη και ανανεωσα. Επειδη στο πρωτο εξαμηνο περασα ενα μονο μαθημα και στο δευτερο κανενα δεν πηρα λεφτα για το Β' εξαμηνο που τελειωσε αρχες ιουλιου του 2005. Ετσι για 5 μηνες επι 300 ευρω πηρα 1500 τα οποια δεν μου ζητησανε πισω. Η αληθεια ειναι οτι δεν με αδικησανε οι καθηγητες αφου δεν διαβαζα/πατουσα σχολη για μαθηματα. Εκει εκανα και το περιβοητο insomnia ρεκορ μου. Ξυπνησα κυριακη νωρις το μεσημερακι και πηγα για υπνο τεταρτη πρωι (με ενδιαμεσα παρτυ εκδρομη και εξεταση τα τρια αυτα πρωινα καθημερινης) αλλα υπνος στην κυριολεξια 0' οχι ξερω 'γω λαγοκοιμηθηκα καπου ενα τεταρτακι και καλα δε μετραει. Ασχετο ξερω, αλλα το θυμηθηκα. Να πατε παδια, αξιζει!
aggelikipali Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 και δεν σου δωσαν υποτροφια επειδη δεν περασες μαθηματα? αφου ξερω στην αρχη την δινουν
CtrlFreak Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Αποφάσισε μετά να ανανεώση την διαμονή του. Μήπως ίσχυσε αυτό: Δε χορηγείται δεύτερη υποτροφία σε σπουδαστές που επαναλαμβάνουν τις σπουδές τους λόγω αποτυχίας. http://www.wcl.ee.upatras.gr/h_dep/eeras_gr.htm
tsifotis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Ναι, η αληθεια ειναι οτι στην αρχη τα παιρνεις αλλα δεν πολυπεριμενα. Την πρωτη εγκριθηκαν λιγο αφου εφυγα και ειχα φτιαξει στον πατερα μου πληρεξουσιο για να παει να τα περει. Οσο για το δευτερο 5μηνο με το που επεστρεψα φλεβαρη δεν ειχα αποτελεσματα στα χερια μου και ελεγα στο γραφειο ευρωπαικων προγραμματων που θελανε χαρτουρα για ακαδημαικη πορεια κτλ, "ενταξει καλα τα πηγα, θα σας στειλω βαθμολογιες με φαξ" γιατι οντως ειχανε αργησει να βγουνε αν και ηξερα οτι ειχα κανει μια τρυπα στο νερο. Οποτε εφυγα ετσι, και ετσι γυρισα, παρακολουθουσα μαθηματα αραια και που, βεβαια στην ουσια εβγαζα γουστα και εξεταστηκα απροετοιμαστος οποτε κι απετυχα. Δεν με χαλαγε ομως, ητανε υπευθυνη αποφαση. Επειδη ολα μου τα καλοκαιρια εχω δουλεψει σερι (ναι, ακομα και στην θητεια) ηθελα πολυ να κανω διακοπες και κακα τα ψεμματα δεν ξεκινας καπου να πας ν αραξεις για μηνες χωρις να υπαρχει καποια δικαιολογια, εστω για να κοροιδεψεις τον εαυτο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.