Προς το περιεχόμενο

Δώρα Αγιου Βαλεντίνου

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΔΕΝ έχει να κάνει.

Εγώ έχω ξενερώσει γκόμενους, όταν ήθελαν να είναι ρομαντικοί, με σαρκαστικές απαντήσεις. Δεν είμαι διόλου ρομαντική. Αλλα αν μη τι άλλο, σα δώρο, δείχνει προσπάθεια, και μάλιστα μεγάλη.

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μεγαλύτερη από το να παζαρεύεις τις κυλότες με τη γύφτισσα στη λαικη;;

Τα ρέστα μου.

Εδώ, θα έρθω να συμφωνήσω. Αλλα για ένα λόγο.

Τα βρακιά των καταστημάτων, έχουν δοκιμαστεί.

Της λαϊκής, είναι παρθένα και ανέγγιχτα, σα τα ρουθούνια μου.

Α, ρε φούστη, εσύ θα μου λείψεις the most.

Δημοσ.

Πάντως στις 25 του μήνα κλείνουμε ένα χρόνο και δεν ξέρω σκέφτομαι να τις κάνω τότε τα δώρα και Βαλεντίνου και επετείου

Δημοσ.

Πάντως στις 25 του μήνα κλείνουμε ένα χρόνο και δεν ξέρω σκέφτομαι να τις κάνω τότε τα δώρα και Βαλεντίνου και επετείου

Εάν δε δεί δώρο του αγίου βαλεντέτοιου, παίζει να μη γιορτάσεις επέτειο.

Δημοσ.

Είδες με παρεξήγησες. Εχουμε πολλά κοινά εμείς οι 2. Κι εγώ στις 25 θα κλείσω 2 χρόνια αν της πάρω κάτι του Α.Β.

Δημοσ.

Ε είπαμε Estelle υπερβολική είσαι :):) κάτι θα πάρω αλλά τιιιιιι;:(:( οκ σοκολατάκια τριαντάφυλλα και μια τούρτα με τον αριθμό 1 να γιορτάσουμε από τις 14 τον 1 χρόνο ;;η δεν λέει;:(

Δημοσ.

Ε είπαμε Estelle υπερβολική είσαι :):) κάτι θα πάρω αλλά τιιιιιι;:(:( οκ σοκολατάκια τριαντάφυλλα και μια τούρτα με τον αριθμό 1 να γιορτάσουμε από τις 14 τον 1 χρόνο ;;η δεν λέει;:(

14 ΜΕΓΑΛΑ γαρύγαλλα (τ' αγαπημένα μου), για την ημερομηνία, και στη μέση ΕΝΑ άλλο της επιλογής σου, που θα συμβολίζει τον ένα χρόνο.

Κι ένα γεμιστό τσουρέκι πραλίνα-μπισκότο, απο max perry.

Δημοσ.

14 ΜΕΓΑΛΑ γαρύγαλλα (τ' αγαπημένα μου), για την ημερομηνία, και στη μέση ΕΝΑ άλλο της επιλογής σου, που θα συμβολίζει τον ένα χρόνο.

Κι ένα γεμιστό τσούρέκι πραλίνα-μπισκότο, απο τα max perry.

Αντεδείκνυται ζυγός αριθμός σε γιορτή.-

Είτε έχει να κάνει με συγκεκριμένη ημερομηνία, μήνα, έτος, είτε όχι.

Δημοσ.

κοιτα, μπορεις να την βγαλεις φτηνα στου Αγ Βαλ. ενα ωραιο κουτι σοκολατακια και ενα τριανταφυλλο με μια κορδελιτσα ειναι μια χαρα νομιζω. στην επετειο θα της κανεις το καλο δωρο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...