EstellePr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ γιατί; Γιατί εσύ δίχνεις δαχτυλάκι.
insomniaK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 δε θέλω να διαφέρω. EDIT: Ρε μη βάζετε προβοκατόρικα +!!!
EstellePr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Τωρα που είανι οι Mods να ρίξουν σε αυτα τα ΖΩΑ ΕΝΑ BAN ξεγυρισμένο!το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να σβήνετε τοπικ ε?ρίξτε ban σε εμένα ...αντε πια σε κάθε τοπικ που βλέπω υπάρχουν μερικοί άσχετοι και λένε οτι μαλακία τους έρθει στο κεφάλι αν νομίζετε οτι με το να τα σβήνετε θα διαφαλίσετε την εύρυθμη λειτουργία του φορουμ είστε πολύ γελασμένοι Ζώα? Πάνω δεξιά, έχει ένα μαγικό κουτάκι, που γράφει search. Use it.
arsenal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Κάνε λοιπόν ένα *λογοκρισία* search και μετά μάθε μας τους κανόνες. Αυτό σε πείραξε?γιαυτό δνε μου έδωσες απάντηση?η ηθελες να πεις την μαλακία σου?και αυτό που μου λές είναι σχετικό!πολλά τοπικ υπάρχουν τα οποία ειναι διπλα και τριπλά αλλα παρόμοια και άλλα ίδια δε θέλω να διαφέρω. EDIT: Ρε μη βάζετε προβοκατόρικα +!!! οχι απλά συμφωνούν οτι εχουν βαρεθεί το χιουμορ σας μάλλον!
freedubus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Η δική μου απάντηση πήγε στο βρόντο δηλαδή.
insomniaK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Με 35 ευρώ μπορείς να της πάρεις κάτι φτηνό για το λαιμό.
Pantelwolf Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Ετσι γιατί είσαι ψυχή και σε γουστάρω, και έφαγες και 4 μπαλάκια στην πρεμιερσιπ και εισαι και στεναχωρημένος, σου κάνω λαηκ όλα τα post. Happy now?
MsquitoPrincess Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 οχι απλά συμφωνούν οτι εχουν βαρεθεί το χιουμορ σας μάλλον! Άσχτο, αλλά να δηλώσω ότι μου αρέσει το χούμορ του φρηνταμπαντού και του ινσομνιακ.
arsenal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Ετσι γιατί είσαι ψυχή και σε γουστάρω, και έφαγες και 4 μπαλάκια στην πρεμιερσιπ και εισαι και στεναχωρημένος, σου κάνω λαηκ όλα τα post. Happy now? το πας αλλού και δεν σε συμφέρει γιατί μόνο απο το sport-fm και το Γazzetta βλέπεις τα goal και μόνο άποψη δεν έχεις....φίλε δεν γράφω για να πέρνω Like γραφω για να πω οτι δεν γίνετε ΣΥΖΗΤΗΣΗ εγω ρότησα σοβαρά κάτι και εσυ το διακομοδείς
insomniaK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Και στη Μοχίτω να βάζετε +, τα λέει καλά. Με 35 ευρώ μπορείς να πάρεις ένα φτηνό αφρώδη οίνο, 2 ποτήρια πουστέ, σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς και ένα κόκκινο τριαντάφυλλο και να χτυπήσεις το κουδούνι της...
Pantelwolf Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Χμ. Με είπες ζωο πριν αλλά δε με πείραξε. Αλλά όχι να με πεις και βαζελο... Ακους εκεί να διαβάζω το Γκαζέτα.
freedubus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 φίλε δεν γράφω για να πέρνω Like γραφω για να πω οτι δεν γίνετε ΣΥΖΗΤΗΣΗ εγω ρότησα σοβαρά κάτι και εσυ το διακομοδείς φίλε κι εγώ σου έγραψα κάτι σοβαρά για να κάνουμε συζήτηση κι εσύ αντί να μου πείς τη γνώμη σου κάθεσαι και προσπαθείς να βάλεις μυαλό στα ΕΧΝΗ
arsenal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Και στη Μοχίτω να βάζετε +, τα λέει καλά. Με 35 ευρώ μπορείς να πάρεις ένα φτηνό αφρώδη οίνο, 2 ποτήρια πουστέ, σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς και ένα κόκκινο τριαντάφυλλο και να χτυπήσεις το κουδούνι της... thanks είχα σκεφτεί και εγω κάτι παρόμοιο!ευχαριστώ φίλε κι εγώ σου έγραψα κάτι σοβαρά για να κάνουμε συζήτηση κι εσύ αντί να μου πείς τη γνώμη σου κάθεσαι και προσπαθείς να βάλεις μυαλό στα ΕΧΝΗ δεν μλησα για αυτό που είπες αρχικά αν το είπες σοβρά απο το 3 ποστ και μετά εγινε κομικοτραγικό το τοπικ
freedubus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί ρε συ εγώ πιστεύω οτι η πληροφορία του pantelwolf οτι υπάρχουν λαικές με πιο φτηνές εξάδες εσώρουχα ήταν πολύ χρήσιμη και θα την αξιοποιήσω δεόντως. Και το τελευταίο σέντ έχει σημασία στις μέρες μας! Πόσο μάλλον για εμάς τους πτωχούς πλήν αισθηματίες φοιτητές.
EstellePr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Για πτωχούς, πλήν αισθηματίες φοιτητάς, δώστε σ' ένα αστέρι τ' όνομα της. Αρκεί να μη τη λένε Στέλλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.