Προς το περιεχόμενο

Μερικες ερωτησεις για Sandy Bridge

Stavrakas13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Aπρίλιο με Μάιο, γιατί η gigabyte π.χ. μιλάει για αντικατάσταση τέλη απριλίου.

ναι αλλά η ανακοίνωση της Intel λέει για Απρίλιο (και όχι τέλη), επίσης αναφέρει ότι θα έστελνε τα διορθωμένα chipsets "late February", πράγμα που δεν έγινε τελικά γιατί τα έστειλε πριν από 3 μέρες...

άρα κατά πάσα πιθανότητα θα βγουν νωρίτερα...

Αν πάρει τώρα μητρική και του την αντικαταστήσουν, δε θα πάθει κάτι πέραν της τυπικής ταλαιπωρίας του κούμπωσε/ξεκούμπωσε κτλ. Αλλά δεν έχω εμπιστοσύνη στα ελληνικά μαγαζιά για αντικατάσταση. Πολύ αμφιβάλλω πως θα βρει το δίκιο του εδώ.

Γι αυτό το λόγο δεν θα πρότεινα σε κανέναν να αγοράσει τώρα.

edit: Συν του ότι αν του την αντικαταστήσουν, σαφώς θα είναι με μία καινούρια της ίδιας εταιρείας, η οποία όμως μπορεί να έχει άλλα κουσούρια. Γενικά νομίζω το καλύτερο είναι να ξεχάσει κάποιος τους sandybridge μέχρι τότε και να μην υποστεί την ταλαιπωρία αυτή.

Εξάλλου με 890 + SB850 + Phenom II X6 1075T BE είναι καλυμμένος από άποψη επιδόσεων στην κατηγορία των i5 sandybridge.

bullshit λόγοι imho...

αν ξέρει να μιλήσει θα το βρει και εύκολα μάλιστα το δίκιο του...

τώρα για τα "νέα κουσούρια" που λες απλά no comment...

Ναι αλλα ο αντικαταστατης του 1366 δν θα βγει φθινοπωρο? Που ειναι σχετικα αργα

χειμώνα θες να πεις...

Αν γίνει καποια στραβη με την Sandybridge στην αλλαζουν οτι και να γινει?

με ποια Sandybridge? sandybridge είναι οι επεξεργαστές, όχι οι μητρικές...

η ελληνική νομοθεσία ορίζει άμεση αλλαγή...

Δημοσ.

Ναι αλλα ο αντικαταστατης του 1366 δν θα βγει φθινοπωρο? Που ειναι σχετικα αργα

Και αναλογικα με τους SB επεξεργαστες θα προσφερουν παραπανω δυναμη που σημαινει κ ολιγον τι τρελες τιμες στην αγορα

Ναι απλα το θεμα ειναι πως σιγα σιγα οι μητρικες SB τελειωνουν και μενουν μονο καποιες στοκ

Κ εγω ηθελα να δω πως θα τα πανε οι AMD για να δω αν θα καταληξω σε SB ή AM3+

Φθινόπωρο προς το τέλος του χρόνου..!!! Οι τιμές θα παίξουν και ίσως κάπου να χουμε μειώσεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...