Orlandob Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Hello boys, θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε τα wap settings(αν υπαρχουν) για την Cosmote, για Ιphone 2g. Θελω να μπαινω στο 0.facebook.com οταν θα ειμαι on the road... καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. αν καποιος mod μπορει ας το μετακινησει στο καταλληλο section.
@_zerocool Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Από μόνο του δεν γίνεται, δοκίμασε να κατεβάσεις το wapzilla από το app store η να κατεβάσεις απλά την εφαρμογή του facebook που μειώνει το data traffic.
Orlandob Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 i know that nikoskon, its a web browser. παιζει καμια λυση παιδες η να τα παρατησω????
nikoskon Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Θες Internet settings(και όχι WAP APN's) της Cosmote αλλά πρέπει να ξέρεις ποιά APN's έχει η κάρτα SIM σου. Νομίζω πως το APN της Cosmote για Internet είναι σκέτη η λέξη " internet ". Επομένως: Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Δίκτυο -> Κινητό δίκτυο δεδομένων -> APN: internet Username: user (or blank) Password: pass (or blank)
Orlandob Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 στο vpn πρεπει να παω για να τα βαλω αυτα τα settings ?
nikoskon Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 VPN δεν έχεις, εκτός και αν έχεις κάποιο εταιρικό δίκτυο που θες να συνδεθείς. Σου έδειξα πριν που περνάς τα settings του για internet access. Ρυθμισεις -> Γενικά -> Δίκτυο -> Κινητό δίκτυο δεδομένων Settings -> General -> Network -> Cellular data network με πάντα σε κατάσταση ON ("I") τα: Ενεργοποίηση 3G (Enable 3G) Δεδομένα (Cellular Data)
Orlandob Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 εχμμμμ.... για iphone 2G σου λεω... 3g κλπ, δεν εχει.... το μονο που μου βγαζει στο γενικα-δικτυο ειναι το vpn , το wifi και η κατασταση περιαγωγης.
georgeadams Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Αν είσαι σε Cosmote, το iPhone δε σου δείχνει το συγκεκριμένο μενού γιατί παίρνει αυτόματα τα settings που σου είπε ο Nikoskon.
Orlandob Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 yeap George Whats up εχω. οκ, με τα settings, αλλα για να μπαινω 0.facebook.com καμια ιδεα??? με Safari αποκλειεται παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.